Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Terk edildim;çok ama çok kötüyüm. Çektiğim acı öyle büyük ki ne olur yardım edin...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Terk edildim;çok ama çok kötüyüm. Çektiğim acı öyle büyük ki ne olur yardım edin...

Arkadaşlar merhaba.
    Siteye az önce kaydoldum;foruma da ilk defa yazıyorum. Şu an çok kötüyüm adeta kalbime bıçaklar saplanıyor,nefesim kesilecek gibi oluyor. Aslında tam iki haftadır böyleyim ama acım dinmiyor,en kötüsü hala bekliyorum;hem umudum var hem de çok çaresizim. O kadar çok duyguyu aynı anda yaşıyorum ki;özlem,acı,öfke,umut,çaresizlik,eziklik ...
    Evet ,terk edildim 1 nisan pazar günü. 10 aylık bir birliktelikti ama benim için gerçekten özel ve değerliydi. Birlikte olduğum kişi ile yazın dört ay birlikteydik,o İzmir'in bir sahil kasabasında yaşıyor,babasının dükkanının başında yaz kış.Bizim ise yazlığımız aynı yerde ve ben geçen yaz bir dönem çalışmadığım için sürekli orada olma şansım vardı.Normalde İzmir'de yaşıyoruz.Onun yan dükkanındaki yaşlı bir amcanın dükkanından alışveriş ediyorduk annemle ara sıra. O ara işte beni görmüş beğenmiş ve o amcaya söylemiş benimle tanışmak istediğini. Amca da anneme söylüyor filan neyse bende görünce hoşlanıyorum çıkmaya başlıyoruz.Fakat daha ilk günlerden bana ve herkese gelen tuhaflıklar göze çarpıyor. Mesela daha ilk günden neredeyse, bu en yakın kankasını sürekli yanında getiriyor benimle buluşmaya geldiğinde . Bütün yaz boyunca aynı şey, nereye gitsek kankası bizimle şeklinde. Bir ay ,iki ay ,üç ay geçiyor durum hep aynı. Bir de hiç kimseye seni seviyorum dememiş o nedenle bana da demiyor. İşte gözüme bak anla,sol tarafıma bak anla diye geçiştiriyor.Ben ilk aylarda o kadar takmamaya çalışıyorum ama aslında güzel kelimeler duymayı çok istiyorum . Fakat yok.
    Mesela sabah kalkıyorum bir kere günaydın mesajı atmıyor,saat 6'larda filan arıyor,yazlık yer olduğundan akşamda geç kapattığından ancak dokuzdan sonra buluşuyorduk ve yine bir gün kankası ile gelir bir gün yalnız gelirdi.Ama mesela balık yemeğe filan giderdik cumartesi günleri;tek bir gün bile başbaşa yemedik o yemekleri de illa arkadaşları da olacak özellikle o kankası. Kankası da gözü dışarda bir tip ,ben biraz kıskanç biri olduğum için a şu kıza bak filan diye bizimkine işaret edip o oralı olmasa da konuşup dururdu. Onunda altı yıllık bir sevgilisi var ama gözü hep dışarıda. Benimkinin pek o taraklarda bezi yoktu ,öyle söylerdi en azından biri ile birlikteyken yapmam öyle şeyler derdi.Hadi ilk aylar çok yeni daha filan diye kendimi avutuyordum ama sanki şu yemeklerde bile başbaşa olmama sebebimiz onun an ı yaşama felsefesi ve aslında başbaşa yemekte benle kalırsa sanki ciddi şeyler konuşuyoruz diye bunlardan kaçma yöntemi dahi olabilirdi. Ama benim için de birşey yapmıyordu ,ben onun bana duygularını açmasını çok istedim ,bir kerecik seni seviyorum demesini ama inatla söylemedi. Evlilik konusuna gelince bir de öğrendim ki hayatı boyunca hiç düşünmemiş ,neden düşünmediğini de bilmiyormuş sadece istemiyormuş. Ben bekar kalacağım filan derdi .Ben çalışmaya başlayınca ve kışa doğru haliyle izmir'e döndüm. Beni arıyordu ,bir gün aramamazlık etmedi ama belli saatlerde sanki bi görevmiş gibi ..Mesela bir kere günaydın demek için saatin onunda onbirinde aramışlığı yoktu ya da mesaj atmışlığı,öğlen iki iki buçuk arası arardı;konuşma gayet umarsız napıyon filan şeklinde işte bende hep aynı dükkandayım bir iki konuşur kapatırdık.Akşam çıkış saati yedide eve girmeden önce arar ,evdeyken asla teli açamaz adeta bunu bir kurala bağlar ,annesi babası yanında asla kouşamaz hatta ev ortamlarını görmediğim(beni ailesiyle de tanıştırmadı) için mesela ben telefonum çaldığında elime telefonumu alıp odama çekilip konuşurken o bunu yapamaz ,bazen sırf bu duruma gıcık olduğumdan ararsam ki çok nadir yapmışımdır bunu,gider tuvaletten konuşurdu gizli saklı gibi. Bende huylanıyordum tabi bütün bu hallerden ,hele ki mantıklı açıklamalar da getiremeyince;bir insan 33 yaşında hala nasıl anne babasından bu kadar çekinir. 45 dk.lık mesafe vardı aramızda öyle atla deve değildi yani uzaklık ama bir kere hafta içi akşam mesela özledim deyip sürpriz yapıp atlayıp gelmişliği yoktur.Kışın izmire döndüğüm de ilk üç pazar geldi mesela ama babası dükkanda kalmak istemiyordu ,bu da geldiğinde zaten üst baş bakıp duruyorduk avmlerde yok ayakkabı,yok ceket filan..Bana hatta ailesine de üst baş bakmaya geleceğini söyleyerek bahane edip gelmiş gibi geliyordu hatta bence kesinlikle öyleydi. Ocak ayında iyice seyreldi gelmeleri,yok dükkanı açmam lazım,babam durmuyor,hafta içi de biliyorsun geç kapatıyorumo saatten sonra gelsem dönsem değmeyecek iki saat için diyordu. Araba vardı altında ama işte aslında ortak kullanıyoruz benim değil sadece der insanın elini kolunu bağlar.Ben en yogun halimde bile işten cuma akşamı çıkar atlar giderdim onu görmek için. Gelememesi de problem değildi aslında ;beni en çok üzen özlüyorum bile dememesiydi. Tüm bunlara içerleye içerleye ben dırdırcı bir kız oldum onun nazarında. Sürekli benim bunlara ihtiyacım var bir bilsen ne mutlu olurum birazcık bazı şeyleri değiştirebilsen olumlu yönde derdim. Ama o hep geçiştiridi benim söylediklerimi,işte hep kafana çok takıyorsun ,yarına çıkacağımız belli mi önemli olan bu andır gerisi boş gibi şeyler söylerdi. Her gün umut ederdim belki bu kez gelecekle ilgili birşeyler söyler en azından şunu şunu yapmak istiyorum der diye. Ben onu beklemeye de razıydım bunları söyleseydi. Zaten yine razı oldum,şikayet ettim yeri geldi tartışma çıktı belki ama asla ondan ayrılmayı da düşünmedim. 1 Nisandan bir gün önce cumartesi biraz alevli bir tartışma yaşadık halbuki cuma günü ben bunları kafama takmıyormuşum gbi davrandığımda gayet iyiydik.Ama bende insanım neticede bu kadar çok üzülüp,karşımdakine derdimi anlatıp bunların hiçe sayılması beni kahrediyordu. Sevdiğim için ayrılmayı da göze alamıyordum ama o beni bir gün sonra pazar günü ben izmir'e döndüğümde telefonda bitti artık herkes yoluna diye terk etti. Defalarca aradım önce açmadı,çok kötüydüm öleceğim sandım adeta.Açtığında da önce bitti anlamıyor musun dedi ,ben çoğu konudaki beklentilerimde haklı olduğumu bildiğim halde yeter ki bitmesin ben değişirim şikayet etmem bunlardan artık diye adeta yalvardım,ne gurur düşündüm ne başka birşey.Tek isteğim onu kaybetmemekti. Ama bana değişsen de birşey fark etmez içimde hiçbirşey kalmadı dedi. Bir gün sonra yine benim ısrarlarımla yaptığımız telefon konuşmasında ben o kadar zavallı haldeydiyim ki belki ondan belki de içindeki farklı bir düşünce bilemiyorum; Ben biraz kafamı dinlemek istiyorum ,yine seni arayacağım sen arayınca açacağım ama bu ayın sonuna kadar yüzyüze görüşmeyelim dedi. Hatta rutinimiz vardı iyi geceler demek için arardı onu da yaptı o gün ,2 Nisan gecesi ama bir önceki konuşmamızda daha makulken bu kez çok soğuk bir ses tonu ile iyi geceler ben yatıyorum dedi. Ben konuşmak isteyince de yüzüme kapadı. 3 Nisanda dayandım tüm gün ama Allah biliyor ya işyerinde belli etmemek için tuvaletlerde hüngür hüngür ağlayarak,içim içimi yiyerek. Tüm arkadaşlarım arama diyor ararsam döneceği varsa da dönmezmiş ki aslında o sana dönmek istese sen onu istememelisin artık diyorlar. Bunca şeyden sonra. En son 3'ü gecesi aradım ama açmadı. Bu son oldu o gün bugündür tam 11 gün oldu bende aramıyorum .Ama her günüm azap gibi,her günüm işkence ..Canıma kıymayı bile düşündüm ama ailemin tek çocuğuyum o insanlara bunu nasıl yaparım.
    Çok kötüyüm arkadaşlar..Sizce arar mı bu insan ?Ben aramayınca artık üzerine düşmeyince en azından merak eder mi yoksa ilişki boyunca benden esirgedikleri gibi bunu da mı esirger?Tamamen bittiği gerçeğini asla kabul edemiyorum,düşünmek bile istemiyorum. Belki arar diye bir umut var içimde hep onu atamıyorum çünkü atarsam sanki nefesim duracak gibi geliyor. Ama bir yandan da asla aramayacak diye düşünüyor bir yanım ve çaresizliğimle boğşuyorum. Tam 14 gün oldu o bitti diyeli ve hiç konuşmayalı tam 11 gün. Çok yorgunum.Ne olur bana yardım edin ,biliyorum zaman herşeyin ilacı derler ama bana bu acıyı hiç içimden atamayacağım ve bu ayrılığa ,özleme dayanamayacağım gibi geliyor.

Diyelim ki aradı ne olacak?
    Saçma sapan kankasını yaında getirme,sein yanında abuk subuk konuşmalarını , başbaşa kalmamanızı gözardı edebilecekmisin
    , daha ilk günler diye geciştirdim diyorsun,
    İlişkilerde daha ilk günlerde jestler, kurlar yapılır, ona kendini kanıtlamak bak aslında ben böyle bir adamım yada insanım diye güzel gecer, o hoşlanma coşkusuyla insan farklı özel paylaşımlar ister.
    Bir insan illa seni seviyorum yada günaydın demek zorunda değil sen onun davranışlarından hissediyormuydun sevdiğini, gerci arkadaşının yanında sana nasıl davranabilirki?Özel hiçbir paylaşım olmamış, o bu ilişkiiçin hiçbir adı atmamış hiç uğraşamış.işte o yüzden o seni sevmiyor e sen onun icin değerli değilsin.
    Ararmı aramazmı diye düşünme bitir kafanda.
    Neden mutsuz olduğunuz adamlar sizin icin bu kdr değerli söylermisin bana?

Ayrıca hoşgeldin foruma..
    Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

Hoşgeldin,ama ne yazık ki güzel haberler veremeyeceğim sana,bu konuda çok deneyimim yok malesef,ama şunları söylemek istiyorum...Sadece 1 hafta dişini sık bilemedin 2 hafta,bu süre içerisinde dayan ve daha sonra aklına bile gelmeyecektir ve hayatın akışına kapılacaksın,evet yasi ye katılıyorum bizim gibi o kadar duygusal tipler varken gidip afedersin ama böyle duygudan mahrum insanlara aşık olursnuz bilmem? Yasi biz de duygusuz olmayı denemeliyiz dostum =) Dediğim gibi o kararı vermiş,sen de gurur yap kendine daha arama arkadaş,o severse geri dönmek ister zaten,sen elinden geleni yapmışsın,kötü bişey yapma sakın,DEĞMEZ!
      Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

çok aşıksın ve içinde bulunduğun durumu gerçekliğiyle değerlendiremiyorsun. aşk sarhoşluğun geçtiğinde her şeyi daha iyi göreceksin.burdan bakıldığında adamın hiç elle tutlur göze görünür bir yanı yok. ayrıldığına sevinmelisin.

Yorum

Aşık değil,
          Adamın onu gercekten sevip sevmediğini anlayamadığı için ,
          Günaydın, seniseviyorum gibi istediği ilgiyi alamamış olmanın hırsı bu.
          bazı insanlar bunu tutkuya dönüştürür.
          Eğer aşk gercekten varsa böyle sacma sapan adamlara duyularak adı kirletilmemeli.

Yorum

Arkadaşlar öncelikle çok teşekkür ederim yorumlarınız için.Bunun için vaktinizi ayırmanız bile benim için çok değerli. Özel paylaşımlarımız da oldu tabi ama hep aynı felsefe yatıyordu konuşmalarının veya davranışlarının altında ;''an''ı yaşamak,geleceği hiç sorgulamamak sanki gittiği yere kadar gider gibi bir düşünce yapısı. Dediğiniz gibi insan seni seviyorum demeyebilir,günaydın mesajı da atmayabilir ama sevgililer gününde bile hafta içine denk geldiği için ya pazar geleceğim ya da sevgililer gününde bir seçim yap demek nasıl bir konuşmadır? Pazar günü geldikten sonra yine de belki sürpriz yapar da sevgililer gününde de gelir derken ilk defa bir çiçek gönderdi işyerime.Çünkü gelmeyecekti yine beni mutlu etmek için kılını kıpırdatmayacaktı işte. Çok özensiz bir çiçekti ama benim için sokaktan yolmuş olsa yine de kıymetliydi..Üzerinde bir kart vardı ve heyecanla açtığımda ne görsem beğenirsiniz;kartta aynen şöyle yazıyordu:Sevgililer günün kutlu olsun.(Kandilin mübarek olsun der gibi...)En azında günümüz diyebilirdi ama o kadarını bile düşünmemişti işte. Çok içim yanıyor;çok haklısınız bunları hatırlayınca değmez tabi amagelin bir de bunu kalbime anlatın. O kankasının geldiği yemekleri bile özeleyeceğim neredeyse o kadar büyük bir boşluk var ki içimde..

Yorum

Bak dediğim gibi beklediğin ilgiyi görememekten oluşan hırsla, sevgiyi birbirine karıştırma.
              Kendin söylüyorsun, senin ruhuna hitap edememiş, o terketmiş sen terketmişsin ne farkeder.
              Aç bitane metal, al eline kağıt kalem ne söyleyeceksen ona sansürsüz yaz. Hadi!(Buraya değil kağıda yaz ama)
              Last edited by yasi; 14-04-2012, 11:15 PM.

Yorum

Yazacağım evet ama ona göndermem heralde yasi. Kendimden nefret etmeye başladım arayıp ona aslında senin bunları yapmaya hakkın yoktu asıl ben seni istemiyorum demeyi ne kadar isterdim .Ama yapamıyorum işte çünkü hala içimde bir umut var belki beni arar diye. Herşeyi mahvetmek istemiyorum kötü sözler söyleyerek aklımca ve bu düşüncemden dolayı kendime de çok öfkeleniyorum.Hırs diyorsun ama ben şu an ondan başkasını istemiyorum ne bileyim bana hırs gibi gelmiyor. Yani arasa ondan intikam alırım artık ben seni istemem diyemem mesela ,havalara uçardım devam edeceğiz diye.Ya sonra?... diyeceksiniz.Sonrası yine düşüncesiz hareketleri olurdu ama şu an bu ayrılık daha çok canımı acıtıyor. Off kendimden bile bıktım şu an çok ciddiyim. Mantığımı kullanamıyorum herşeyi gördüğüm halde,bu çok kötü işte.

Yorum

magdalena kendi kendine güzel bir aşk yaşamışsın.....Üstelik karşı taraf hep soğuk durmasına rağmen .....bir sahil kasabası orada yazları devamlı kızlar ve yıllardır onlarla içli yaşayan bir erkek ....sanırım fazla ilişki yaşamakdan yorulmuş erkek arkadaşın...kızlara hiçbir jest yapası yok...senlede bir yazı paylaşmış acaba birşeyler hissedermiyim diye ama olmamış....Basit olarak bu yaşadığı onun.....Sense sankli aşık olmak için fırsat arar gibi bir anda bağlanmışsın...beklentilerini yüksek tutmuşsun...herşeyi anlamlandırmışsın ve sonuçda gerçek karşısında hüsran....çekdiğin sıkıntılar belli bir süre sonra normale döner...şu an acıtır ama hayatda böyle canının yandığı çok şey olacak daha ....
                  'Ben' diye başlamayı hakkettiğim tek cümle var,'Ben şahitlik ederim ki Allah'tan başka ilâh yoktur!...'

Yorum

Seninle açık konuşacağım... 100 sayfalık bir kitap yazmışsın, çok şükür anca bitirdim. Yaş ortalamınız sanırım 30 civarı... Ama liseli ergen aşklarından farkı yok mübarek. Biraz olgunluk lütfen... Aşkın insana yaptıramayacağı şey yoktur. Ne akıl bırakır ne mantık... Yeri gelir rezil eder, güldürür ve acı çektirir. Yaptığın şeylerin farkında olamaz, aşkınıda içinde tutamazsın. Çünkü aşk kimsenin içine sığmaz. Anca biraz zaman geçtikçe, yaşadığın duyguları unutunca, bunları hatırlar ve tebessüm edersin. Neyse sana tavsiyem, o sevgili olduğun kişi biraz utangaç ve özgüveni eksik birine benziyor.(Anlattığın kadarıyla). Çünkü kankasını getirdiğine göre, seninle başbaşa kalmaktan korkuyor ve muhabbet dönmeyecek diye tırsıyor olabilir. Yada ne konuşacağınıda bilmiyor olabilir. Ama %90 eminim ki özgüveniyle alakalı bir sorun. Ayrıca sana bir kere bile ''seni seviyorum'' demedi diyorsun. Bunu seninde dememen lazım, deyince sonuç ahanda ortada.. Bu cümleler her ne kadar tatlı gözüksede, çok tehlikelidir. Çünkü içten bir ''seni seviyorum'' kelimesi, karşı tarafın himayesi altına girdiğinin göstergesidir. O yüzden karşı taraf bunun farkına varır ve kendini ABD, senide Afganistan'a çevirir. Seninle işi bittikten sonrada, sende bıraktığı hasarın haddi hesabı olmaz. Bence bu süreden sonra kendisini ne ara nede sor. Seninle iletişime geçmeye çalışırsada, yüz verme. Eğer ki yüz verirsen ucuz olduğunun göstergesidir bunu sakın unutma. Son olarak bir dizide görmüştüm, ''unutmak bir hastalıksa, bundan sonra senin şifan olacaktır'' ... Hadi kolay gelsin, iyi geceler...

Yorum

Kendine neden bunu yapıyorsun emin ol hayatta kimse buna değmez. İnsanlar sana ne kadar öğüt verirse versin eminim sadece havada kalacak sen yine aramadı, ararmı? yada eskisi gibi monotonda olsa seni mutlu etmeye yarayan buluşmalar tekrar gerçekleşirminin telaşında olacaksın taki arkadaşların belirttiği gibi aşkın sarhoşluğu geçene kadar. Belliki karşı taraf ilk olarak size bir beğeniyle yaklaştı fakat sonrasında bu ısrarcı tavrınız sorgulamalarınız onu sizden uzaklaştırdı. Bu geri çekilme durumu ilerde istensede telafi edilemez. şuanki boşluğunuzu kalp ağrılarınızı çok net anlayabiliyorum zamanında her insanın yaşamış olduğu bir deneyimdir. Öncelikle olumsuz düşünceleri size yaptırtacak olan onu size hatırlatan ne varsa hayatınızdan geri plana itin ve olabildiğince beyninizi dinlememeye çalışın, en sevdiğiniz işlerle uğraşın, sevdiğiniz insanlarla dialog halinde olun ve hayatın akışına kapılın bir zaman sonra bunamı değer vermişim göz yaşı dökmüşüm hatta intiharı dahi düşünmüşüm demezseniz ben hiç birşey bilmiyorum.
                      Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.

Yorum

Sahil kasabasında yaşıyor ama pikachu arkadaşımızın düşündüğü gibi çok fazla ilişki yaşamış biri değil hatta tam tersi.Hatta bizim ilişkimiz dört aylıkken benim bu kadar bile süren ilişkim olmadı demişti ki ben ona ben bu konuda hiçbirşey sormadığım halde böyle söylemişti. Kavga ettiğimiz o son cumartesi de hatta bu seni seviyorum dememe mevzusu açılınca kimseye demedim ki filan deyince yine birden aklıma bu sözü gelmişti ve onu hatırlatmıştım. En uzun süren ilişkin ben olduğuma göre benim bir farkım olmalı o zaman, değil mi yani gibisinden ama şakayla karışıktı konuşmalarımız sonra o kendi kendine benim özel olduğumu ifade etmek için benim 4 ay bile süren ilişkim olmadı diyen adam yooo benim sekiz ay süren bir ilişkim oldu ki demez mi.. İsterse on yıl sürmüş olsun ben onda da değilim sadece anlayamadığım neden bu, bir öyle bir böyle konuşmak? Ben ona sormamış olduğum halde kendi kendineböyle birşey söyleyip şimdi de böyle demek..Böyle aklıma gelmeyen ,anlam veremediğim kafa karıştırıcı çok şey var.Özgüvensiz olduğu doğru çünkü ben lise mezunuyum,bu dükkanının içine sıkışıp kalmışım ,sen ne güzel okumuşsun ,bir kariyerin var,ben çok dar bir çevredeyim etrafımla konuştuklarımız bile sınırlı hatta sen benden üstünsün derdi ilişkimiz başlarında hatta gerçekten içten söylerdi bunları da ben hep ona mühim olanın insanın karakteri ve kendini yetiştirmesi olduğunu isterse başaramayacağı şey olmadığınıasla bu şekilde düşünmemesi gerektiğini söylerdim. Fakat ben ona bağlandıkça ben senin gibisini nerde bulurum ,benikim ne yapsın ,kim bakar ki bana diyen adam gitti yerine daha özgüvenli biri geldi.Ben ona o kadar değer verdim ki o aslında vay be ben neymişim gibi havalara girdi.Ne kadar tuhaf aslında ..Sen biri kendini küçük görmesin diye ona hayır bak aslında yapamayacağın şey yok biraz cesaret diye destek olmaya çalışıyorsun ,o sen benden üstünsün diyen adam artık bunları söylememeye hatta senin istek ve beklentilerini göz ardı edip seni ezmeye başlıyor. İyi niyet insanı nasıl bir duruma düşürüyor çok açık gördüm. Bu arada evet ikimizde 33 yaşındayız ve belli şeyler de paylaştık haliyle,anlarsınız işte dile dökmek istemiyorum çok, en çok ta canımı bu acıtıyor çünkü ben bu konularda nekadar utangaç olduğumu defalarca ifade ettiğim ve başımdan sadece bir kez böyle bir paylaşım geçtiğini bildiği halde kendisi de çok birşey yaşamamış olduğunu ifade ederek ki hareketleri de onun doğru söylediğini düşündürüyordu ve ben beş ay sonra artık birşeylere müsaade ettim. Diyeceksiniz ki bunun da etkisi vardır ama ben hiç sanmıyorum. O beni yine bırakmayacaktı amaböyle sürsün istiyordu işte. Ben müsait oldukça geleyim,o müsait oldukça gelsin çünkü arada mesafe var zaten her gün telefonda konuşuyoruz. Yani asla günü birlik ilişki gibi değil uzun soluklu olsun ama ben buradan çıkamam ,bu dükkana mahpusum gibi imalar. O kadar üzülüyorum ki hangi birinden bahsedeyim.En azından tüm bunları bir daha düşünmesini sağlamak için konuşmak isterdim ama çok zor olsa da kendimi tutuyorum ve aramıyorum. Asla da aramayacağım.Fakat çok özlüyorum,keşke şikayet etmeseydim diyorum ki hala içten içe haklı olduğumu bilerek ama içime asla sindiremiyorum bunları.Çünkü ben hayatını hep bu anlamda dikkatli yaşamış biriyim ve gerçekten de onun başlarda elimi tutarken bile eli titreyen hallerini ve bazı çocukça hallerini gördüğümde onu da temiz ve kirlenmemiş biri gibi düşündüm . Ama o beni terk ederek bana öyle büyük bir kazık attı ki yenilir yutulur değil. İçim acıyor resmen ve hiçbirşey yapamıyorum.

Yorum

salla gitsin, koyver gitsin...

seni terkedene değmez inan tarih bununla dolu... o kankasıyla mutlu olsun =)

KuzuZade
                          Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                          BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                          Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Arkadaşlar şu an çok kötüyüm. Onu aramak istiyorum. Herşeyi geriye döndürmek istiyorum. Ağlamaktan içim çekildi sanki. Birşeyler yapmak istiyorum . Bugün çok daha kötü oldum. Ne yapayım ben ne olur salla gitsin demeyin. İnanın çok istiyorum bunu yapmak ama yok ,izin vermiyor adeta birşey bana. Yapamıyorum ,o beni aramadıkça ,gün geçtikçe daha da kötü oluyorum. Zaman geçtikçe acım hafifleyeceğine daha da artıyor. Az önce iki haftadır dayanmış olmama rağmen nerdeyse arayacaktım. Şu anda kendimi zor tutuyorum. Ama ya açmazsa ,ya bitti işte anlamıyor musun derse,son umudum da bitecek. Ölmek istiyorum şu an .Yalvarırım bir çaresi var mı bunun söyleyin. Anla işte olmaz bu insanla zaten ,kafana takma hayatını yaşa demeyin inanın yapamıyorum. Benim bir çarem yok mu,onu geri almamın bir çaresi yok mu ?Ne olur akıl verin bana biraz çünkü böyle yaşayamıyorum.

Yorum

açk acısı gerçekten çok zor bir acıdır..özellikle ayrılıktan hemen sonraki birkaçgün daha zor geçer.

ayrılık acısı o kadar yoğun olurki ''ayrılık ölümden beter diye'' üstüne şarkılar yapılmış.normalde ben pek aşk acısı çekmem yani hayatta başıma gelen herşeye şükrederim herşeyin sebebi vardır derim..ve ayrıca öyle büyük acılar varki ayrılığa çok takmam bu acı nedirki diye düşünürüm..uzun zamandır da bu acıyı çekmiyordum..ama çok değer verdiğim kişiden yeni ayrıldım ve busefer gerçekten oldukça üzüldüm..geçen hafta zor geçti..ama bu süreç için de hep kendime şunu söyledim..birşey doğru yoldaysa zaten devam eder insnalar birbrlerinin ellerini bırakıyor ve birbirine sırtını dönebiliyorsa zaten o insan doğru insan değildir..zamanın ilişkileri gerçekten çok vefasız olmuş..en ufak zorlukta insnalar birbirine sırtını dönüyor..acı çekilecekse de çekilir geçer..inan hiçbirşeye üzülmeye değmiyor..sonunda sağlığın etkileniyor buna değermi?..

boşvermeye çalış bu acı d ageçecek öyle düşün.arkana bakma..önüne bakmaya çalış olurmu
                              Last edited by mavi mavi; 15-04-2012, 06:24 PM.
                              :10:

Yorum

İşleniyor...
                              X