Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yakışıklıyım ama sorunum nedir ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Yakışıklıyım ama sorunum nedir ?

arkadaşlar bir sorunum var benim standart bir tipim var ama okulda hiç bir kızla tanışmaya fırsatım olmuyor demek istediğim 1.78 boyum var kahverengi gözlerim kahverengi saçlarım var saçlarım okuldaki en uzun saç diyebilirim kulaklarımı kapatıyor hatta ama bir sorun var okulda bütün kızlar okulda ne kadar orangutana benzeyen kro çocuk varsa onlarla çıkıyorlar onlarlla sevgililer yani ben bi kıza teklif ettim reddetti şimdi çıktığı çocuk orangutana benziyo her yerinden kıl fışkırıyo ya sorun bendemi kızlardamı anlamadım :24:

Karizma tipten çok daha önemli..

Yorum

sorun kesinlikle sende kızlar kendilerini umursamayan gizemli erkeklere ulaşma çabasından hoşlanırlar.. dikkat ulaşmaktan demiyorum ulaşma çabasından diyorum bu durumu ne kadar iyi kontrol edersen sonuç istedğn sonuç olucaktır..

Yorum

Killi erkekler Turk kizlarini daha cok cezbediyor. Senin fazla sansin yok

Yorum

Ne kadar Yakışıklı olrsan ol... Karizma daha ağır basar. Kadınlar kendine güvenen erkeklerden hoslanir onlari eglendiren v.s birde konusmasini bilmek lazim dil onemlı yoksa 0 carpılırsın kardesss.. daha girişken olmalisin..Kendine güven ve bu gibi olayların fazla uzerınde durma !!! sadece tecrube olsunnnn...

Yorum

Ben de kılsızım.Kılsız erkeklerden hoşlanan kız yok mu yani.Anlamıyorum.Ben de kıllı kızlardan hoşlanıyorum.
            Orjinal yazı sahibi: TheEnemyInsideMe View Post
            Killi erkekler Turk kizlarini daha cok cezbediyor. Senin fazla sansin yok

Yorum

Troy tamamen haklısın.Merak etme kızlar da aynı şeyi düşünüyor.Bu yakışıklı oğlan, şu çirkin kızda ne buluyor anlamıyorum diyorlar.Aynı durum onlarda da geçerli yani.Bence de karizma tipten daha önemli.Elinin yüzünün düzgün olmasının pek bi önemi yok bu konuda.
              Orjinal yazı sahibi: troy77 View Post
              arkadaşlar bir sorunum var benim standart bir tipim var ama okulda hiç bir kızla tanışmaya fırsatım olmuyor demek istediğim 1.78 boyum var kahverengi gözlerim kahverengi saçlarım var saçlarım okuldaki en uzun saç diyebilirim kulaklarımı kapatıyor hatta ama bir sorun var okulda bütün kızlar okulda ne kadar orangutana benzeyen kro çocuk varsa onlarla çıkıyorlar onlarlla sevgililer yani ben bi kıza teklif ettim reddetti şimdi çıktığı çocuk orangutana benziyo her yerinden kıl fışkırıyo ya sorun bendemi kızlardamı anlamadım :24:

Yorum

kendine güvenin yoksa kızlar gökten elma gibi yağmaz kendini göstermen lazım şirinlik yap artislik yap atraksiyon yap her ne yapıyorsan birşeyler yap seni farketmelerini sağla durağanlık seni yanlız bırakır.

KuzuZade
                Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nihan3535 View Post
                  sorun kesinlikle sende kızlar kendilerini umursamayan gizemli erkeklere ulaşma çabasından hoşlanırlar.. dikkat ulaşmaktan demiyorum ulaşma çabasından diyorum bu durumu ne kadar iyi kontrol edersen sonuç istedğn sonuç olucaktır..
                  Katılıyorum, kızlar gizemli, kendilerine pek yüz vermeyen ağır erkekleren hoşlanıyorlar, böyle davranmak için ben taviz vermiyorum hiçbirkıza nerdeyse, önceden olurken şimdi olmuyor ahha
                  3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

Gönül işleri büyük oranda tiple alakasız

Yorum

öğütleri dinle ama yapma. sadece kendin ol. ha bak benim bu dediğim öğüt değil ha bunu yap kendin ol yeter

Yorum

bence kızlar soguk erkeklerden hoşlanıyorlar ve gizemli olanlardan bence tiple bir ilgisi yok varsada basta olur sonra önemi kalmıyo kızlar genellıkle sessiz kugul takılandan hoslanıyo nedendir bilmem bu kıılı erkeklerden hoslanır yada hoslanmaz saçma bence asıl önemlı olan kişiligin ve davranişların troy kızları anlamak zor iş sevgili işinede bu kadar takılma hoşlandigin kızdan nasıl söyledigine bilemem ama kızlara bilinmeyen hep cazip gelır

Yorum

kaşlı gözlü döşü klılı arayan kadınlar var izdivaç programlarında işte o kadınlarla aynı zevki paylaşıyorlar.. tipleride öyleyse bu kızların yandık

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Anorexia View Post
                            kaşlı gözlü döşü klılı arayan kadınlar var izdivaç programlarında işte o kadınlarla aynı zevki paylaşıyorlar.. tipleride öyleyse bu kızların yandık
                            bence saçma ama kızlara uzun saç yapan erkekler bir numaradir

Yorum

acaba yakışıklıyım diye fazlamı ulaşılmaz davranıp,burnu havadamı dolaşıyorsun.kendini beyenmiş erkekten kızlar tabiki hoşlanmazlar,yaklaşımında çok önemli
                              sanmaki rabbim duymaz ahlarını,sanma görmez gözyaşlarını,o en adaletli olan,bırakmaz kimsede kimsenin ahını...

Yorum

İşleniyor...
                              X