21 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim . Sosyal olmakta zorluklar çekiyorum . Arkadaşlık kuramıyorum . Ayrıca bugüne dek hiç sevgilim olmadı . Hayatıma yeni giren herkes aynı hızla çıkıyor . Ama kavga falan etmiyoruz sadece eskisi kadar sıcak davranmıyorlar ve zamanla arayıp sormayı kesiyorlar . Çok sıcakkanlıyımdır ama cıvık değilimdir . Ağırbaşlılık ve sıcakkanlılık dengesini iyi kurduğumu düşünüyorum . Mantıklı düşününce eksik bir şeyimin olmadığını düşünüyorum . Ayrıca çok özgüveni olan bir insanım ama insan ilişkileri ve iletişim kurmakta zorluklar yaşıyorum . Aslında zorluk diyebilmem için bile az veya çok bir iletişimin , etkileşimin olması lazım . Benim için bu bile söz konusu değil . Her insana her ortama ayak uydurmaya çalışan bir insanım ama çoğu kez konuşacak birşey bulamama gibi bir sorunla karşı karşıya kalıyorum . Aşırı çekingen biri değilim ama yinede biriyle rahat rahat konuşamıyorum nedense . Sorunun nerde olduğunu uzun zamandır düşünüyorum ve bulamadım . Bu forum aracılığıyla belki bir çözüm bulabilirim . Facebook profilim forumda biyografimin olduğu yerde yazılı . Hakkımda fikir sahibi olmak isteyenler bakabilir .
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sorun ne olabilir ?
Collapse
X
-
sıcakkanlısın, sevecensin ama eğlenceli değilsin anladığım kadarıyla. rahat konuşamamandan kaynaklanıyor bu da. özgüvenin olduğuna emin misin?forumdan bu sefer cidden ayrıldıspecial thanks to lacyromasa :P dreamer, sana yollayacağım şey de güme gitti kusura bakma. hade baybay
-
Orjinal yazı sahibi: ofpuf View Postsıcakkanlısın, sevecensin ama eğlenceli değilsin anladığım kadarıyla. rahat konuşamamandan kaynaklanıyor bu da. özgüvenin olduğuna emin misin?
Yorum
-
mesela hayatına giren biri, yaşadığınız şeyler ve hayatından gidişi
hani diyorsun ya hayatımda uzun süre kalmıyolar diye, nedenini anlamaya çalışcam olaydan yola çıkarak
çünkü görünürde rahat konuşmaman dışında bir sorun yok. gerçi o yeterince büyük bir sorun insan ilişkileri bakımından ama. isteyince esprili oluyorum ve ağzım laf yapıyor falan diyorsun. peki niye bunu her zaman yapmıyorsun?forumdan bu sefer cidden ayrıldıspecial thanks to lacyromasa :P dreamer, sana yollayacağım şey de güme gitti kusura bakma. hade baybay
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ofpuf View Postmesela hayatına giren biri, yaşadığınız şeyler ve hayatından gidişi
hani diyorsun ya hayatımda uzun süre kalmıyolar diye, nedenini anlamaya çalışcam olaydan yola çıkarak
çünkü görünürde rahat konuşmaman dışında bir sorun yok. gerçi o yeterince büyük bir sorun insan ilişkileri bakımından ama. isteyince esprili oluyorum ve ağzım laf yapıyor falan diyorsun. peki niye bunu her zaman yapmıyorsun?
Yorum
-
belki de soğuk insanlara denk gelmişsindir hep. evet sinir bozucu onlar
kendin gibi sıcakkanlı tipler yok mu etrafındaforumdan bu sefer cidden ayrıldıspecial thanks to lacyromasa :P dreamer, sana yollayacağım şey de güme gitti kusura bakma. hade baybay
Yorum
-
-
yanlış anlamada arkadaşım dert ettiğin şeye bak. millet burada cinsel obsesyonla dini obsesyonla uğraşıyor sen arkadaşım yok diyorsun ağır bir yorum yapmış olabilirim ama en kısa zamanda bu forumdan git.sonra buraya bağlanırsın.negatif enerji senide çeker.burası negatif enerji ünitesi sendeki pozitivide yutar.Herşey ummadığın kadar güzel olacak.. sabret.
Yorum
-
herkesin derdi kendine büyük durgun. mühim olan insanda derde sebep olup olmaması. dertliysen dertlisindir işte. o derdin ne olduğunun ne önemi varforumdan bu sefer cidden ayrıldıspecial thanks to lacyromasa :P dreamer, sana yollayacağım şey de güme gitti kusura bakma. hade baybay
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: durgun01 View Postyanlış anlamada arkadaşım dert ettiğin şeye bak. millet burada cinsel obsesyonla dini obsesyonla uğraşıyor sen arkadaşım yok diyorsun ağır bir yorum yapmış olabilirim ama en kısa zamanda bu forumdan git.sonra buraya bağlanırsın.negatif enerji senide çeker.burası negatif enerji ünitesi sendeki pozitivide yutar.
Yorum
Yorum