Bazen mutlu olabilmeniz için,kendinizi özgür hissetmeniz için önemli kararlar almak gerekir.Bende bu 2 3 günde okulumu(karabük üni. 5 yıllık-yaş 23)bırakmaya karar verdim.Yeni kayıt yaptırmıstım.Çok huzursuzum.Sorunlarım var.2 3 haftalık ders bölümümde kendı sınıfımda bile çok kötü anlar yasadım.Öyle şeylerdiki çok uzaklara kaçasım geldi ve bunu yapmamam içinde bi neden yok çünkü artık rahatlamak istiyorum.Ve artık şunuda daha iyi anladımki hersey okumak,tozmak,gezmek,para,araba,ev... değil..Ben yine okuycam ama acıkogretim yazmayı dusunuyorum.Bu zaman içinde de bir iş bulup calısıcam.En önemliside bu zor zamanımda ailemin yanımda olcam.Bana katılan yada katılmayan tüm arkadaslarım görüşlerinizi bekliyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Okulumu bırakmayı düşünüyorum..
Collapse
X
-
bölüm iktisat..Hayvire seneler bombos geçiyor,bir seneyi daha yok etmek istemiyorum.Bir üniversiteye yerlesip okumak benim seçimim değildi.Ama artık kendi hayatımda kendi kararlarımı almam gerektiğini anladım.Sizcede herşey üniversite yada okumakmı?Okul bitti diyelim,sonra ne yapcam,kpss falan filan yaş oldu 28..
Yorum
-
seni belkide en iyi anlayacaklardan biri benimdir...bazı şeylerden dolayı kazandıgım bölümde ilk seneden kaldım ama daha kalmadan önce bile buraya konu açmıştım aynı sizin gibi okulu bırakıyorum diye çünkü hiç mutlu değildim ama bu okuldan kaynaklanmıyordu neyse...ailemde sen bilirsin diyordu ama iyi düşün diyorlardı...düşünüyordum sonra gidip ne yapacam diye..en son işte kaldım da ve iyice moralim bozuldu...şimdi bir sınav var bölüme geçmek için onu bekliyorum ve derslere girmiyorum memleketteyim ve inan bana iyi ki bırakmamışım diyorum çünkü ben bırakıp gelecektim tamamen..çünkü üniv. okumak insnaa bir şeyler katıyor,sende haklısın yaş konusunu bende çok kafama takıyorum..eger sen bölümünü sevmiyorsan iyi düşün ve ona göre hareket et mantıklı ise bırak gitsin ben bölümümü seviyordum en azından..tek tesellim bu belkide.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: berkbozz View PostBazen mutlu olabilmeniz için,kendinizi özgür hissetmeniz için önemli kararlar almak gerekir.Bende bu 2 3 günde okulumu(karabük üni. 5 yıllık-yaş 23)bırakmaya karar verdim.Yeni kayıt yaptırmıstım.Çok huzursuzum.Sorunlarım var.2 3 haftalık ders bölümümde kendı sınıfımda bile çok kötü anlar yasadım.Öyle şeylerdiki çok uzaklara kaçasım geldi ve bunu yapmamam içinde bi neden yok çünkü artık rahatlamak istiyorum.Ve artık şunuda daha iyi anladımki hersey okumak,tozmak,gezmek,para,araba,ev... değil..Ben yine okuycam ama acıkogretim yazmayı dusunuyorum.Bu zaman içinde de bir iş bulup calısıcam.En önemliside bu zor zamanımda ailemin yanımda olcam.Bana katılan yada katılmayan tüm arkadaslarım görüşlerinizi bekliyorum.ALL COPS ARE BASTARDS !
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kirlicorap View PostNe hissettiğini biliyorum.Bu yıl okula ara verdim ben.Bölüm ingiliz dili ve edebiyatı.Ama bazı şeyler olmuyor işte.Sana diyecegim tek sey mantıgınla hareket et pişman olmazsın.Mesela benim için okulun 6 yıla çıkması sıkıntı degil ama halledemediğim daha önemli sıkıntılarım var
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: berkbozz View Postbenimde halledemedigim daha önemli sıkıntılarım var,örnek veriyim sınıfa girdigimde sırama gidene kadar ömrümden ömür gidiyor,bacaklarımı kontrol edemiyorum gözlerim kayıyor..bu sorunların devamıda var ama söylememe gerek yok anlamıssındır sanırım.ALL COPS ARE BASTARDS !
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gugutepe View PostO bölümü zaten açıktanda okuyabilirsin. Bir iş bulup hemde okulunu açıktan okuyabilirsin ailende zor durumdaysa onları daha da fazla zora sokma bence doğru karar vermişssin.
Yorum
-
Yorum