Duyuru

Collapse
No announcement yet.

galiba intihardan başka çarem kalmadı

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • #31
    Orjinal yazı sahibi: Blaszczykowski View Post
    verdiğin örnekler güzel ama ben canlarımın çoğunu harcadım. geriye çok az canım kaldı. bu canlarla sonunu getiremeyeceğimi biliyorum. ama bu oyun olmadığı için restart yapamıyoruz.
    Restart hakkin var Ama kullanabilmen icin sabirli olman lazim, hersey bir anda degisebilir Hayati cok ciddiye alirsan olmaz, oyun gibi bakarsan olur.
    so you're saying there's a chance ?

    Yorum


    • #32
      Bilmelisin ki lise 2 dönemin ve sonrası ergenlik dönemidir ve ergenlik dönemi sorunları en kötü biyolojik bünyede 25 yaşına kadar devam eder sonra biter.Senin ilk başlarda sıkılmam konuşmamam konuşmak istememen de buna bağlı ayrıca direkt intihar etmek yerine neden bir psikoloğa veya psikiyatriye gitmiyorsun ki ?Sigortan vardır herhalde ?Yoksa da git nasıl olmazsa eninde sonunda kafayı koymuşsun yapacağım diye gitsen sorun olur mu ?Gittikten sonra madem intihar edeceksin ailene de söyle önce böyle böyle oldu diye.En azından doğrusunu bilsinler değil mi ? Öldükten sonra ne olacağını biliyor musun ?Dini olarak düşünme.Belki hepsi yalan din vs vs birden elektirik kesilmiş ama hiç gelmeyecek gibi.Düşünsene o kadar sene cefasını çekmişsin bu hayatın hep üzülmüşsün hiçbirşey kazanamadan vazmı geçeceksin ?Öyle bırakacaksın yani.Kendinde kendini öldürme cesaretini buluyorsun ve bilinmezliğe girmeye can atıyorsun ama doğruyu söylemeye korkuyorsun ?çalışıp bir şekilde üniversite okumaya korkuyorsun ?kızlarla konuşmaya korkuyorsun ?Sence hangisi daha zor ?Ağzından kelime çıkması mı yoksa intihar etmek mi ?Zaten etmek isteseydin buraya gelip yazmazdın sen de biliyorsun ki intihar etmek çözüm değil.Çözümü sen kendi hayatında bulacaksın başkası gelip senin önüne koyamayacak bu herkeste böyle.Dışarıda biribirine gülen herkes evde küfrediyor güldüklerine.Sadece sen ve çevrenden ibaret değil ki ?.Her gün tecavüze uğrayan 15-16 yaşındaki kızlar hala yaşayabiliyorsa sen neden yaşayamıyorsun ?hergün boğazına çöpten topladığı artıkları yiyen insanlar hastaneye bile uğramayan insanlar -10 derecede ısınmaya çalışan hiç kimsesi olmayan insanlar yaşabiliyor da sen mi yaşayamıyorsun ?

      Neyin eksik ?Sıcak yemek yiyiorsun,sıcak yerde yatıyorsun ,konuşabiliyorsun,düşünebiliyorsun,yürüyebiliyorsu n,elin iş tutuyor daha ne olsun.Bırak ailendeki sorunları kalsın bir kenarda tek sen misin bu dünyada ailesi sorun yaşayan ?onlarca insan var sorunu olan.herkes düşündüğü intiharı yapsaydı dünya nüfusu 7 milyara dayanmazdı .Demek ki yaşanabiliyormuş sen sadece keyif almaya bakacaksın o keyifi de sen yaratacaksın başkası önüne koymayacak.Psikiyatri ya da psikoloğa gitmek zor mu ?git konuş dek ki böyle sorunum var intiharı düşünüyorum.En kötü ne olacak ailen belki eve almaz seni ki cani değillerse alkolik değillerse neden öyle birşey yapsınlar.Birlikte oturup konuşur,ağlar gülersiniz ilk 3-4 ay zor geçer sonra ?Sonrası sana kalmış.Geri kalan hayatını daha iyi keyifli geçirmek için elinden geleni yaparsın.

      Yorum


      • #33
        Orjinal yazı sahibi: unver View Post
        Sevgili Blaszczykowski,

        Siyanür sakat bırakır. Atar damarı kesmek öyle kolay değil. Hayal ettiğin gibi olmaz bu işler. Yanlış bir yer kesersin. O anda panik yaparsın, çığlık atarsın, kalp atışlarının hızı öyle artar ki seni korkutur. Ölmekte olduğunu ve geriye dönüşün imkansızlığını anladığın an dehşet anıdır. İnan bana, bu anı yaşamaktansa her şeyi anlat ve kendini ne kadar kötü hissedersen hisset. Çünkü hiçbir şey ölmekte olduğun zaman sürecinin vereceği korku kadar korku vermez. İntihar olayı düşündüğün gibi işlemez. Biraz şansa bakar. Ama deidğmi gibi sonrasındaki sakatlık - eğer olursa - pişmanlık yaratabilir. Yarın o stresi çekme lütfen. Kalbin heyecandan durur, sana söyleyeyim.
        Psikiyatriste git ve EKT yaptırt. Sanıyorum sana şu anda o lazım. EKT en etkili tedavi yöntemleriden birisidir intiharı düşünen depresif bireylerde.
        Yazdığın yazıyı nasıl isteksizce yazdıysan doktora aynı şekilde isteksizce başvur. Ama sonrasını göreceksin zaten. Bunu görmene izin ver kendin için. ;-)
        şu an tek korkum da o zaten. kendi kendimi öldürürken ki duygularım büyük ihtimalle çok kötü olacak. acısından da korkmuyorum. tek korktuğum bu duygular. bir de işin sakat kalma boyutu var ama daha başka yöntemlerle onu da garanti edebilirim. o da çok sorun değil. siyanürü içip yüksek bir yerden atlayabilirim. o zaman kesin ölürüm.

        keşke bu başlığı daha önce açsaymışım. o zaman gidebilirdim doktora. şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. çok kötü durumdayım şu an. kalbim hızlı hızlı atıyor:S

        Yorum


        • #34
          siyanürü içip yüksek bir yerden atlayabilirim.
          Siyanurun birincil etkisi, merkezi sinir sistemi ve kalp uzerinde olur, hicbir sekilde bir yerden atlayamazsin, sen en iyisi bir doktora git, biraz konus kendine gel.

          Bu arada burayi okuyan insanlar icin, siyanur almis bir insanin kurtarilmasinda ilk yontem yakinlarda bir eczane falan varsa, hastaya %100 oksijen baglamaktir. Cunku siyanur Oksidatif metabolizma `yi bozar.

          Tam detoksifikasyon icin bakiniz,

          Last edited by defiance; 29-10-2012, 02:57 AM.
          so you're saying there's a chance ?

          Yorum


          • #35
            yani diyorsun ki bugün kesin ölmeliyim ?22 yıl beklemişsin intihar etmek için ama 1-2 gün bekleyip doktora gidemiyorsun öyle mi ?Birkaç gün daha sabret konuş doktorlarla doktor ilaç verirse al kullan ama intihar olayını da söyle.Ailenle de konuş sonra hala istekliysen seni tutan yok nasıl olmazsa hayat senin hayatın.

            Dünyada senden başka sorunu olan da yok zaten.

            Yorum


            • #36
              yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. sizin yorumlarınızı gördükçe kendime daha çok öfkeleniyorum. daha önce bu durumuma önlem almalıydım diye düşünüyorum. biliyordum böyle devam edersem intihar etmek zorunda kalacağımı. bu durumda bile bir girişkenlik, bir çaba göstermedim kurtulmak için. nasıl bir hastalığım varsa. neden böyle oldum bilmiyorum. bir şeyi çok hayal edip, isteyipte hiçbir girişimde bulunmamanın adı nedir onu da bilmiyorum. belki bu hastalığın bir ismi vardır. ama tembellikle alakalı olduğunu düşünmüyorum. tembel olsaydım uğraştığım bazı sporlarda bireysel olarak çok fazla antreman yapmazdım. olay beynimde diye düşünüyorum. sorunlarımı buraya yazarken, onlarla yüzleşirken daha iyi anladım sorunlarımın büyük olduğunu. bundan sonra intihar etsem dert, etmesem dert. bu duruma geldim artık. yarın tekrar uzun uzun düşüncem intihar konusunu. ama hissediyorum kötü şeyler olacağını. belki de benim için iyi olandır.
              sizin gibi duyarlı insanları gördükçe duygulanıyorum. neden gerçek hayatta bir taneniz karşıma çıkmadı ki... iyi geceler herkese.

              Yorum


              • #37
                Orjinal yazı sahibi: defiance View Post
                Siyanurun birincil etkisi, merkezi sinir sistemi ve kalp uzerinde olur, hicbir sekilde bir yerden atlayamazsin, sen en iyisi bir doktora git, biraz konus kendine gel.

                Bu arada burayi okuyan insanlar icin, siyanur almis bir insanin kurtarilmasinda ilk yontem yakinlarda bir eczane falan varsa, hastaya %100 oksijen baglamaktir. Cunku siyanur Oksidatif metabolizma `yi bozar.

                Tam detoksifikasyon icin bakiniz,

                1 2 saat müdahele edilmesse kesin ölünür mü acaba?

                Yorum


                • #38
                  birşeyi isteyip kafanı veremiyorsan aklın sürekli başka işlerle meşgul oluyorsa dikkat edemiyorsan birşeye o dersleri çalışsam yaparım diyor çalışamıyorsan bir türlü hep bir iş çıkıyorsa o hastalığın adı dehb.dikkat eksiliği hiperaktivite bozukluğu + depresyon dur.

                  Hastaneye git ilk önce dediğimi yap ama : b12 vitamin testi iste,sonra psikolog ya da psikiyatriye git durumunu anlat,sana depresyon için ilaç verecekler bunun yanında dehb için test de iste.Eğer dehb pozitif çıkarsa onun içinde ilaç var.Ona da başla .Göreeceksin ki sorun beyin kimyasındanmış.Şimdi boşver şu düşünceleri de işleri yoluna koyamaya bak.

                  Yorum


                  • #39
                    Senin halini gorunce ben kendimi kesin oldurmeye karar verdim.
                    yas 35 , uc yasinda cocuk var, eline bakan bir es, ulkenden 1000km uzakta olmak, para yok, kayinpederin evinde icguveysi yasamak. Evde 6 kisi, herkes yasli ve hasta. Ivir zivir ticareti yapmaya kalk batir.150000dolar batir.Ana-baba seni ozlesin.

                    Yorum


                    • #40
                      Orjinal yazı sahibi: Paroksetin View Post
                      Senin halini gorunce ben kendimi kesin oldurmeye karar verdim.
                      yas 35 , uc yasinda cocuk var, eline bakan bir es, ulkenden 1000km uzakta olmak, para yok, kayinpederin evinde icguveysi yasamak. Evde 6 kisi, herkes yasli ve hasta. Ivir zivir ticareti yapmaya kalk batir.150000dolar batir.Ana-baba seni ozlesin.
                      sizin durum dahada acı herkes bitarafından yaşama tutunmaya çalışıyor ama ben bunu kısaca şöyle özetliyorum bir insan hayattan ne kadar kopmak istiyorsa o kadar yaşamayı seviyor demektir

                      Yorum


                      • #41
                        Ben kafaya takmiyorum artik, afedersiniz hic seyimde degil)35 sene yasamisim ,30 sene daha disimi sikarim,yasarim. Ha bana uymak istemeyen gider!!!!Onceden ailemden korkuyordum, simdi oda onemli degil. Onemli olan benim keyfim yerinde olsun.

                        Yorum


                        • #42
                          intihar kurtuluş mu? bence intihar şu yaşadığın olumsuzluklardan mutlsuzluklardan milyarlarca kat daha beter olma durumudur. sonsuza kadar açı işkence vs. intihar eder etmez bunlar başlayacak ve sen tekrar ömür istyeceksin ama iş isten geçmiş olacak bir şans daha asla verilmeyecek demek istediğim intihar kurtuluş değil sonsuz cehennem demektir. sonsuzluk ne demek bilirmisin sen? geçmiş olsun hayırlısı neyse o olsun


                          Yorum


                          • #43
                            kardeşim saçmalama intihar falan etme ben napayım peki aga hergün hayali sesler duyuyom saçma sapan hayaller görüyom yerlerde karıncalar dolaşıyor sürekli adımı tekrarlayan sesler duyuyorum bazende çığlıklar duyuyom bazen hayali insanlarda görüyom hemen hemen hergün bu durumu yaşıyom ama ben intihar etmiyom sende etme

                            Yorum


                            • #44
                              siyanur alıp bir yerden atlamak ilginç. siyanur alan biri nasıl oluyor ki en yakın eczaneye gidiyor. oksijenin yolunu kesiyor.bu işlem en fazla 2dk içinde gerceklesir. bu yüzden ölmek istiyorsan böyle şeyler deneme sagliga çok zararlı. bu konu hakında roman yazmak isterdim ama ölmek isteyen bir insan bir adım gelmeden kimse yardım edemez diye düşünüyorum.
                              "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

                              Yorum


                              • #45
                                İntihar etmek kolay bir çözüm sıkıntılardan kurtuluyorsun, yaşadığın olumsuzluklara tepkini koyuyorsun bir nevi kendini idam ediyorsun, ama ya sonra? sonra ne olacağı belirsiz? kesin birşey var oda artık olmayacaksın sen yoksun.. yeni çıkan oyunları oynamayacaksın, yeni çıkan kitapları okuyamayacaksın filmleri izleyemeceksin belki ilerde çocukların olacaktı onları göremeyeceksin zor yani kolay değil intihar etmek. bende düşünüyorum ölsemde kurtulsam diye ama çok cesaretli olmak gerek bunu yapabilmek için ki en kolay yoluda 21 yaş üstüne silah bulundurma ruhsatı veriyorlar. yaparsam kafama bir kurşun sıkarak yaparım bu işi temiz olur. Salak sulak anlattım işte düşündüğümü ama biraz bekle bence belki düzelir birşeyler rayına oturur bilemezsin bunu. ben bekliyorum şahsen
                                Yalnızlık ömrüm boyunca tanımadığım bir yabancıydı, onunla şimdilerde beraber uyanıyor her yeni güne iki yalnız şarkılar yazıyoruz.. Yorgunuz...

                                Yorum

                                İşleniyor...
                                X