Günel burda şükür tanılanmış bir psikolojik sorunum yok. sadece psikoloji bilimine olan ilgimden dolayı galiba bu sitedeyim.Ama öğrendiğim bir şey varsa oda neyden kaçarsan ve arka plana atarsan onun seni rahatsız ettiğini düşünürüm.Bu siteden üyeliğini sildirip gidebilirsin ama aklın eğer bişeydeyse bu yolda araba kullanırkende ders çalışırkende, her şeyde aklına gelir.Ama aklın temiz ise ve bişeyleri aşmışsan psikolojik hastalıkları görüp inceleyip birilerine faydalı bir şeyler söylemek yapmakta tedavi sürecini iyi yapar.Ve seni daha farkında kılar fikrimce.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Annem cok kizdi
Collapse
X
-
so you're saying there's a chance ?
Yorum
-
GunelElesgerli şikayetlerinin geçmesine çok sevindim eğer ilaçların varsa lütfen düzenli bir şekilde, doktorunun dediği dozda kullan. Benim bulunduğum ilde şizofreni derneği var, senin orada da vardır üye değilsen üye olabilirsin...Her şey güzel olacak...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Olric View PostKesinlikle doğru söylemiş,ne işimiz var burada?Orjinal yazı sahibi: dıskokralı View Postannen doğru söylemiş
Orjinal yazı sahibi: endless View PostDoğru söylemiş...Orjinal yazı sahibi: tytoV View PostDoğru söylüyor.Orjinal yazı sahibi: NarKo View PostÖncelikle geçmiş olsun, ama annen doğruyu söylemiş)
Orjinal yazı sahibi: GunelElesgerli View PostAz once annem yanima geldi burda birseyler okudugumu gordu ve cok kizdi bu ne psikolojik seylermi okuyorsun nasil gencsin sen kendine arkadas bul arkadaslarla konus bulus gez eylen deli deli seyler niye okuyorsun dedi ama ben burdan cok memnunum) ama değilse anlat neden burada olduğunu, iyimser bi şekilde anlatırsan anlayacaktır.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: GunelElesgerli View Postkimseye deli demiyor sadece hastaligi cok dusunursen iyilesemezsin diyor
Yani eğer hasta olduğunu kendine telkin edersen ve zihnine bunu kabullendirirsen, iyileşmen gerçekten çok zor oluyor.
Yorum
Yorum