Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Başkasının hayatını yaşamak.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: macabre View Post
    benim hayatta sadece kedilerim var.... onları sevdiğim için yaşıyorum ben olmasam onlar ne yaparlar... hep bunu düşünüyorum ve hastanelik olmamak için direniyorum....
    bende hayvanları çok seviyorum eve gidip gelirken sokak köpeklerini görüyorum perişan halde tüyleri dökülmüş aç çaresiz dolaşırlarken içim eriyor gidiyor.....düşünsenize bu hayvanlar bu dunyayı güzelleştirmek için yaratılıyolar dunya onlarla güzel......kimseye zararları yok bizleri karşılıksız seviyorlar resmen ekmek veriyoruz kimi zaman kapımızda yatıp kalkıyorlar ........
    Last edited by longines; 04-01-2013, 01:44 AM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: longines View Post
      yabancı bende senin gibi tesadüf beklentisiz yaşayan biriyim fakat senle aramızda ki fark ben kendi yaşantımla barışığım şu atmosferde yaşanabilecek en ideal hayat benimkisi gibi geliyor bana ........
      Emin misin? Ben senin cok memnun olduğunu hiç düşünmüyorum.En basitinden kız arkadaşın olmayışı seni bir ara baya bir bunalıma ve isyana sürüklemişti.Eğer gerçekten memnun olsaydın isyanın olmazdı.Tabi sen gene memnunun demekte özgürsün ama ben buna inanmıyorum açıkçası.
      Benimkisi ise aslında salt hayatımdan şikayetim yok ama hayatımı düzene sokmek için birilerinin hayatıyla sürekli oynamak zorunda oluşumdan dolayı buda beni benlikten çıkardığı için iyi değilim.
      "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: macabre View Post
        benim hayatta sadece kedilerim var.... onları sevdiğim için yaşıyorum ben olmasam onlar ne yaparlar... hep bunu düşünüyorum ve hastanelik olmamak için direniyorum....
        Kedilerin için mi yaşıyorsun yani? güzelmiş
        "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View Post
          Emin misin? Ben senin cok memnun olduğunu hiç düşünmüyorum.En basitinden kız arkadaşın olmayışı seni bir ara baya bir bunalıma ve isyana sürüklemişti.Eğer gerçekten memnun olsaydın isyanın olmazdı.Tabi sen gene memnunun demekte özgürsün ama ben buna inanmıyorum açıkçası.
          Benimkisi ise aslında salt hayatımdan şikayetim yok ama hayatımı düzene sokmek için birilerinin hayatıyla sürekli oynamak zorunda oluşumdan dolayı buda beni benlikten çıkardığı için iyi değilim.

beni birileriyle karıştırdınız heralde.....ben hayatımın hiç bir döneminde yanlızlıktan şikayet etmedim bunalıma girmedim....aksine sürekli yanlız olmayı sevdim......

Yorum

İşleniyor...
          X