Duyuru

Collapse
No announcement yet.

biraz önce bankadaydım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• biraz önce bankadaydım

basit bir işlem yapcaktım hesap kapatma. Gişeden müşteri temsilcilerine yönlendirdiler. Ve ben beş dakkalık işlem sırasında kızardım ve terledim resmen bankadan çıkarken sırtımda kuru yer kalmamıştı. Arkadaslar böyle bisey yaşayan var mı ne yapabiliriz. Her halükarda banka devlet dairesi gibi yerlerde biriyle böyle muhatap olunca heyecandan cok terliyorum ama yüzüm falan değil.

Terlememek için kendinizi kasmayın bence, bırakın vücudunuz terlesin. Belki kafanıza takmazsanız bu durumda ortadan kalkabilir. Hepimiz hayatımızda farklı farklı şeylere heyecan duyarız. Kimimiz Devlet dairesine gidince, kimimiz ilk tanıştığı birisiyle konuşurken vb. durumlarda...Bunda bir sorun yok bence...

Hem biraz adrenalin şart hayatımıza
    Ya bir yol bul ya bir yol ac ya da yoldan cekil.

Yorum

ben de öyle ortamlarda terliyorum ve bundan rahatsız oluyorum. Ama biyolojik bir nedeni olduğunu düşünüyordum şimdiye kadar.
      şu anda canım sıkıldı bu duruma. Acaba neden terliyorum kendimi sıkıyor muyumki?
      gene de aklıma gelen ilk şey bunu ciddiye almamak hatta "terledim sıcaktan" diyerek bunu açıklamak insanı rahatlatabilir.
      Hani bununla gurur duyan bile var:"Oyy terledim ha!"

Yorum

sıcaktan da terliyorum. hani kilolu biraz balık eti insanlar sıcakta daha fazla terler bu kesindir. Ama kış günü bile ben bi kızla konusurken terliyorum bu o kadar kötü bisey ki düsünsene. Karlı bir hava sen bankadan cıktın sırtın su gibi hava soğuk sırtına değiyor buz gibi o gün kesin hastasın cünkü ıslak bir fanila giymek nasılsa kış günü. Ben terlemiyorum diyen arkadaslar karlı buzlu bir havada yeni yıkanmış bir fanilayı giydiklerini düsünsünler ne kadar rahatsız edici ve sağlık bozucu bir durum.
        ben cok önemli bir görüşme falan yapacaksam özellikle de kişi bayan olcaksa öncesinde bir bardak içki alırdım ki normal zamanda kesinlikle içki kullanmam görüşmede rahatlatıyor ama tabiki sık kullanmak iyi olmaz zaten ben kendim de bir alkol karşıtıyım. Yeşilaycıyım ama böyle seyler insanı öyle çaresiz bırakıyor ki böyle bir görüsmede komik durumlara düşmemek için sakinleşiyim diyorum

Yorum

evet hasta eder insanı soğuk havaya çıkınca o ayrı bir durum.
          ama o ortamda muhatabının karşısında yüzünün boncuk boncuk terlemesi de çok küçük düşürücü bir durum. bende bunu yaşıyorum işte.
          keşke hiç olmasa. yüzümü silmeye çalışmak ve o anda bunun farkedilmesi de rahatsız ediyor beni.
          daha rahat olmalı. herşey kendine güvenden geçiyor.

Yorum

haklısın tamamen doğru hersey kendine güvenden geçiyor. senin dediğin boncuk boncuk terleme durumunu cok yasıyorum alnımda biriken boncukları selpakla sildiğin zaman zaten kendini kötü hissediyosun muhatabının karsısında, karşındaki kendinden emin sen boncuk boncuk ter.
            Benim en cok zorlandığım durumlar bayramlarda uzak sık görüsülmeyen akrabalarla bir araya gelinmesi halinde bir salonda 20 kisi oturulan durumlarda. Düğün dernek nişan durumları tarihte hiç böyle bir organizsayonda oynamadım kardesimin düğünü dahil, misafir gibi salonun bir köşesine saklandım. Napym ama elimden gelen bu kabus gibi yani o piste çıkıp oynamak bana o kadar zor geliyor ki.

Yorum

kendimizi kasıyoruz evet bizde işte bundan muzdaripiz sadece söylemekle olsaydı bu zamana kadar çözmüş olurduk hem bunu yaşayanlar baya fazla bence sanıldı
              ğından fazla.

Yorum

Kendinizi kastığınız için de vücudunuz biyolojik olarak tepki gösteriyor, belkide beyin terleme emri verip sizi rahatlatmak için çalışıyordur(bu yazdıklarım bilimsel değil biliyorum sadece tahmin) :roll:
                Ya bir yol bul ya bir yol ac ya da yoldan cekil.

Yorum

Re: biraz önce bankadaydım

Orjinal yazı sahibi: mutlumutsuz
                  basit bir işlem yapcaktım hesap kapatma. Gişeden müşteri temsilcilerine yönlendirdiler. Ve ben beş dakkalık işlem sırasında kızardım ve terledim resmen bankadan çıkarken sırtımda kuru yer kalmamıştı. Arkadaslar böyle bisey yaşayan var mı ne yapabiliriz. Her halükarda banka devlet dairesi gibi yerlerde biriyle böyle muhatap olunca heyecandan cok terliyorum ama yüzüm falan değil.
                  Bunun tek bir çaresini biliyorum.Böyle bir durumla karşı karşıya kaldığında kendini iyice bırakacaksın terlemeyeyim diye uğraşmayacaksın. İyice terleyeyim de bitsin diyeceksin.Şaka yapmıyorum. o zaman terlemiyor insan.

Bide şöyle düşün şıpır şıpır terlersen ne olur.?

Ben eski bir bankacıyım. Karşımda terleyen müşterilerde oldu. Hiç bu da niye terliyor demedim. Müşteri karşısında hiç nedensiz terler döküp PA geçirdiğim günler de oldu.

Olmasın diye kaçtıkça başına geliyor. Gelsin boşver deyince de bir türlü gelmiyor.
                  <div>------------SEMAVER DE HAKLI--------------</div><br />

Yorum

Re: biraz önce bankadaydım

Orjinal yazı sahibi: mutlumutsuz
                    bende 2gün önce hesap cüsdanımı işletmek için gitmiştim aynı şey banada oldu ve yasiyimmi acaba ddim ama sonra yasmadım..

aklbimin attığını boğasımda hissediyordum yumruk gibi...sıramı dışarda bekliyim dedim...cadde üstü...tekrar girdim....herkes bana bakıyordu çok tuhaftı gerçekten...

ama nedenini bilmiyorum

Yorum

merhaba

Orjinal yazı sahibi: semaver View Post
                      Bunun tek bir çaresini biliyorum.Böyle bir durumla karşı karşıya kaldığında kendini iyice bırakacaksın terlemeyeyim diye uğraşmayacaksın. İyice terleyeyim de bitsin diyeceksin.Şaka yapmıyorum. o zaman terlemiyor insan.

Bide şöyle düşün şıpır şıpır terlersen ne olur.?

Ben eski bir bankacıyım. Karşımda terleyen müşterilerde oldu. Hiç bu da niye terliyor demedim. Müşteri karşısında hiç nedensiz terler döküp PA geçirdiğim günler de oldu.

Olmasın diye kaçtıkça başına geliyor. Gelsin boşver deyince de bir türlü gelmiyor.
                      Bende bankacı adayıyım.Umarım mulaktı gecerım anksıyetelı bırıyım.Yalnız sız basarmıssınız bankada calısmayı o HALDE nedensız kaygı duymama gerek yok Başarılıda olabılırım.Hanı korkudan kasa açıgı yapabılırım korkusu vardı ama buda kısılık sorunum benım.Sızden bırı olmak cok memnun edıcek beni
                      GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ

Yorum

İşleniyor...
                      X