Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kendimden nefret ediyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kendimden nefret ediyorum

Minyonum.. 20 yaşında olmama rağmen 16 gibi gösteriyorum. Kendi yaşıtlarım gibi değilim ve kendimi 20 yaşındaymış gibi hissetmiyorum.. Minyon ve masum bir yüzüm var.. Bana güzelsin diyenlere inanmıyorum.. İnsanların bana çocukmuşum gibi davranmasından bıktım.. Yanımda yaşıtım bir kız olsa bende onunla aynı yaşta olmama rağmen kendimi ondan küçük hissediyorum.. Benim yaşımdaki çoğu kız güzel, bi ortamları var bense kendimi güzel hissetmiyorum.. Ne zaman bi arkadaşımla dışarı çıksam hep yanımdaki arkadaşıma bakıyorlar.. bu sefer kendimi daha kötü daha çirkin hissediyorum.. Hiç bir erkeğin ilgisini çekemiyorum.. sadece bir sevgilim oldu ve onunla da ilişkimiz kısa sürdü zaten.. İnsanların dikkatini çekemiyorum, iletişim kuramıyorum, çok yalnızım.. Benim gibi birisinin şuan yaşaması bile çok saçma.. kendimi bu hayatta çok gereksiz hissediyorum
    Last edited by esraxesra; 17-02-2013, 06:06 PM.

Kendisinen bişey öğrenilmeyecek hiç kimse tanımadım demiş bi düşünür kendinden nefret etme işe yaramadiginı düşünme emin im senin de guzel yönlerin vardır tipin olmasa bile iyi bi insan olabilirsin ve iç güzelliğe önem veren insanlarda var...

Yorum

bu kendinden nefret ettirecek kadar korkunç bişey değil ve senin elinde olan bişey de değil.. bence güzellik standartlarına kafayı takma.. genel neyden hoşlanıyosa o olmak bazen çok da sıkıcı olabiliyor. neyse ki sen farklısın ve farklılığının farkında olacak biri mutlaka vardır.. daha yaşın genç.. bazı şeyler için acele etmeye gerek yok..
      "sen hiçbir işe yaramaz değilsin. Seni senden çalan toplumdur."
      Tezer

http://www.sinirda-hareket-var.blogspot.com/

Yorum

ne olmuş yani ben de 1.89 boyundayım 80 kiloyum insanlar yanımda küçük kalıyorlar diye mi sıkıntı yapayım

Yorum

Boyum 1.57 ve ben de minyonum ortaokuldyken üzülürdüm kısayım diye ama atlattım , şimdi kendimle dalga geçerim 1 buçuk metreyim zaten ya da kapri alıp pantolon olarak kullanıyorum gibi, çünkü zamanla anlayacaksın güzellik ne herşey ne hiçbirşey demek, insanlar ilk etapta dış görünüşe önem verir ama o ilk görüşten sonrası ,iletişim muhabbetin daa önemli.Ortamım yok demişsin kimse arkadaş ediniken güzel çirkin diye bakmaz ki,kişiliğine bakar, söylediklerine bakar bi de en önemlisi sıkıcı mısın eğlenceli misin ona bakarr,

Yorum

insanlara kart demesek , yaşlılara saygı, lütfenn...

Yorum

senide beğenen birisi bulunur bu dünyada sıkma fazla kendini
              içindeki öküz e oha de.

Yorum

v for vandetta maskesi tak öyle çık sokağa mutlaka sana bakarlar o zaman Bi de basketbol oyna boyun uzar o zaman.
                Last edited by yapicihasar; 18-02-2013, 01:00 AM.

Yorum

İşleniyor...
                X