Günaydın dostlar.23 yaşındayım babam şizofreni hastası küçüklükten beri babamın hastalığından dolayı korku dolu anlar geçirdik beni kesmeye bile kalkmıstı annemi döverdi işte bir de cahillik var ama sonraları annemin sabrıyla emeğiyle şimdi babam sakin ve biraz daha uyumlu babamı çok seviyorum o benim herşeyim şimdi kıyamaz bize hastalığı o seçmedi ama küçükken yaşadığım şeyler bende de problemlere neden oldu ya da ben oyle düşünüyorum zamanında doyurulmamıs güvenlik ve sevdiği ihtiyacının açtığı problemler olarak düşünüyorum.Öyleyim ki hiçbir şeyden zevk almıyorum.Bedenim burda ama aklım sabit olmayan konularda gel gitti. Yakınlarımın acılarını duymuyor hissetmiyorum annem hiç mi düşünmüyorsun diyor bu acımamak değil ben burda değilim o ortamda kimse için birsey yapmak aklıma gelmiyor.Derslere giriyorum hocayı duymuyorum söylenenleri anlamıyorum insanları takip edemiyorum .Boyle kendime sözler veriyorum ama tutmuyorum.Öz saygı diye bir sey kalmadı insanlara sinirli agresif davranıyorum .Arkadaşlarım benden zayıf diye onlar gibi olmak istiyorum. Allah a şükretmek istiyorum ama tövbe YA RABBİM ki bana yardım etmeyecekmiş orada yokmuş gibi geliyor.Allahım affet hem böyle düşünür hem nasıl böyle hissedersin.Sağlığını kaybeden insanlara bak diyorum sağlıklısın şükret elin ayağın sağlam güzelsin iyisin hadi diyorum ama olmuyor sürekli böyleyim bedenim burda aklım başka yerde neredeyim ne yapıyorum çevremdeki insanlar kimler bilmiyorum.Size bunun oluşunu anlatayım çocukken ve yeni ergenliğe girerken erkeklerden böyle hep uzak duruyordum yolda yürürken başım sürekli eğikti.Kızlar boyle edepli olurlardı.(Şimdi dimdik yürümek ne de güzel insanın dimdik aklı başında yürümesinden daha güzel ne var.) bilinç altımda da erkeklerin asla sevemeyeceği şefkat göstermeyeceği vardı belkide. 5 6 yaşlarında gayet aktif bir çoçuk olduğumu söyler annem lise zamanlarında baya içe kapandım.neyse sonra Üniversiteye geldim matematik öğretmenliği kazandım.ilerleyen zamanlarda takıntı ve depresyon basladı kilo mu takar oldum halletmedim en küçük seyi takar oldum sınavları..Bir zaman sonra kendimi sevmiyordum kiloları verebilirim 6 kilo felan fazlam var Beden kitle endeksinde normal görünüyorum ama kendimce fazlayım birseyler yakısmıyor önceden ac kalacak derece diyetle kilo vermiştim geri aldım kendimi kabul etmiyorum böyle .bide sevdiğim çocukla en yakın arkadaşım çıkınca bütün problemi kilolara bağladım kız sevgilisinden yeni ayrılmıştı o çocuğun önünde eski sevgilisiyle el ele gezmişlerdi ve çocuk onu seviyordu onun incecik bir beli vardı beni mi sevecekti diye düşündüm .Kimseye söylememiştim derdimi ister istemez arkadaşlarımla problemler yaşıyordum hayatım iyice kötüleşmişti.Sonra memleketim olan şehre yatay geçişle geldim. Burada doktora gittim takıntı depresyon ve kendini algılama bozukluğu gibi seyler söyledi dedi. Hİç bir erkek beni sevemez bende annem gibi olacam sağlıksız bir bebek doğurucam gibi de hissediyorum.Belli bir süre prozac kullandım sonra devam ettikçe dozajı arttı başta iyi geliyordu ama sonra tekrarlıyor daha çok içiyordum.Diyorum bak öğretmen olacaksın kafana koyduğun bölümü kazandın insanlar sana güveniyor seni aklı basında buluyorlar su ana kadar kötü birsey yapmadın niye böyle sevmiyorsun ki kendini bu gelgitler felan sürdü.Sonra tiyatroya yazıldım orada zaman gecirdikçe biraz daha iyiydim. Arkadaşlarla zaman geçiriyor eve geç geliyorum öyle yaz tatilini geçirdim Tiyatrodan biri bana aşık oldugunu söyledi ona güvenemedim ama çok ilğileniyor şiirler yazıyordu 3 ay gelgitli şekilde evet demedim en son dedim ki ben bir erkeğin sevgisine alışık değilim sevip sonra gideceksen dokunma beni üzme çocukta yorulmustu ama evet dedim sonunda bir hafta içinde ayrıldık.eskisi gibi değilmiş elimi dahi tutmasına izin vermemiştim neyse dedim ama daha çok acı çektim sonra o da gelgitler yasadı sana ölürüm diyordu 2 ay sonra başkasını buldu ne oldu seviyorum diyen de bırakıyor seni gercekten kimse sevmeyecek diyordum.Bir zaman sonra ilkokul arkadaşları toplandık cafede otururken tayfunu da gördüm orda böyle çok yakın samımı davranıyordu.Zamanla yakınlaştık o depresyondayım insanları umursamıyorum üzüyorum diyordu bende ilacın bende deyip ona yardım ediyorum daha iyi oluyordu.Sonra sevgili bu yaşa kadar kimsenin elini tutmazken onun elini tuttum ona sarıldım onu öptüm ona güvendim beni böyle omuzlarının altına kimse almamıştı onunda ilk sevgilisi bendim arkadaşken söylemişti.Bana şiirler yazıyordu çok sevdiğini söylüyor hep sarılıyor gözlerimin içine bakıyordu ailesiyle tanıştırdı bende annemle tanıstırdım ailasi babannesigil bayramda evlerine giderim diye ayakkabı almıslar tabi gitmedim evlerine hiç daha yeniydi ilişkimiz ortada birsey yoktu sonraları huyu değişti ilgisizleşti en son karanlık dünyamda tek ışığım sendin senin için yaşarken senide o karanlıkta kaybettim dedi eskisi gibi hissetmiyorum dedi dedim ne yaptım bir sey yok dedi ve bıraktım bende.O Seven sarılan insan yoktu o sıcacık bakan gözleri.Daha kötü oldum birsey demedi baskası da yok anlamıyorum..Neyse evdekilerlerle iletişimsizlik agrasiflik yeniden dalgınlık basta söylediklerim devam ediyor.Ev büyük babamın geniş aileyiz baraber kalıyoruz annemle babamı zorla evlendirmişler annem kmsesizmiş. yaptığı haksızlıkları söyleyince atan ve bu eve daha gelme dedi. Allahım muhtaç olmak ne kötü bu yılda kpss var kazanamazssam ne yapıcam işte böyle bi durumdayım.. Tayfunu dün gördüm ben kazak alırken parasını vermişti ben kızınca bi ara verirsin demişti sonra ayrıldık neyse dün parasını verdiğim için gördüm kılı kıpırdamadı konusmadı anlamıyorum..Olayı anlattığım bir arkadaş tam bir ş.. dedi parayı aldı demek dedi..işte böyle bir durumdayım. Kendimi sucluyorum ne hemen güvendin senle zaman geçirmek istedi sonra diyorum hayır bazen öpmeye kıyamadı ailesyle tanıstırdı gelecekten konusyordu hastalandığımda gece yarısı nöbetçi eczane aradı ...çok yazdım imla hatalarım da olabillir kusura bakmyın aklıma gelenleri yazdım iştee lutfen yardım edin 4 ay sürdü .KPSS de sonra atananazsam adam resmen evden kovdu gururuma yediremiyorum.Annem kendine gel diyo yaşlı onlar konusur unutur diyo kendi dertlerini anlamadığı söylüyor felan felan
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
arkadaşlar yardım edinn
Collapse
X
-
konustum ama sende bitiyor diyor diyet yapmaya baslıyorum devam edemiyorum eskiden çok istikrarlı biriydim kafamı koyduğumu yapardım ama yok olmuyor ve psilokolg seansına sürekli para devlet hastahanesindeki de yeerince yardımcı olmuyor.Bu yaşananlardan sonra iyice çirkinmiyim kötü müyüm sınvda abaşarısız mıyım büuüukbabaın lafındaz aciz miyim bir sürü sey düşünmeye başladım.İNSANLAR DUYMAMAK ÇEVREDEN Bİ HABER OLMAKTA MI TAKINTIDAN
ACILARINI ANLAMAMK FELAN
Yorum
-
Severim söyle Gideyim annem hasta oluyor mesela acisini hissetmiyorum düşünmüyorum ne olyor annemi sevmedğimden mi hayr böyle kendimi oyle kpatiyorum ki insanlara nereye gidersem dideyim aslinda orda değilim cevremden bi haber durumdayim yoksa arkadaşlarimla eglenmeye calisip bunlaru unutmaya calistigim olurdu şimdi bu durumum yuzunden yakinnimda da kimse kalmadi.malum kpss herkesin derdi var vakitte ayıramıyorum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dertli birianti-depresanların çoğunda yan etki olarak intihar vakası görülür. özellikle 24 yaş altındakilere ve tedaviye ilk başlanıldığı (ilk aylarda) böyle düşüncelere sebebiyet verir. ve ilacın dozunun birden arttırılması/azaltırılması da tetikleyici bir faktör
Yorum
Yorum