Orjinal yazı sahibi: mavi_su
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
arkadaşlar yardım edinn
Collapse
X
-
ilaç kullanmayı istemiyorum babam akineton kullanırdı eskiden daha kotu olurdu halamlar cevremdeki bazı antidepresan kullananlardan ilaçla çözüm yoluna gitmek yerine kendin ahlletmelisin diyor cok faydasının görmemişler bende 6 aylık böyle bir süreç yasayınca tekrar gitmek konusunda karsıszım kendim halletmek istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mavi_su View Postilaç kullanmayı istemiyorum babam akineton kullanırdı eskiden daha kotu olurdu halamlar cevremdeki bazı antidepresan kullananlardan ilaçla çözüm yoluna gitmek yerine kendin ahlletmelisin diyor cok faydasının görmemişler bende 6 aylık böyle bir süreç yasayınca tekrar gitmek konusunda karsıszım kendim halletmek istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum.Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!
Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .
Yorum
-
eklemeyi unuttum 6 yaşındayken de psikiyatriye gitmiştim 6 yaşında sebebsiz yere babamın küfürlerini tekrarlıyorum anlamlarını bile doğru dürüdt bilmiyordum sonra annem agzıma birer sürdü bunu psikolojik oldugunu anlayınca agladı pişman oldu ve beni doktora götürmüştü ilac vermişti uyyuttuğunu hatırlıyorum sonra kullanmadım ilacı
Yorum
-
kesinlikle geceleri rahat uyuduğumu haırlamıyorum küçükken anlam veremezdim babam sürekli bağırır annemi döverdi.Annelerle babalar beraber yatalar bizimkiler oyle değildi her gece babam kapıları yumruklar annem dayanamaz odanın kapsını acar annemi döver yorulunca giderdi on iki yasındaki abimi annemden kıskanırdı ben o zamanlar 6 yasındayım kardeşim doğuncada bebekken kıskanmaya basladı tek sucları erkek olmaktıişte sonra annem intihara kalkıstı..
Yorum
-
annam iyi sonradan o da anladı hastahaneye yattı babam.Aslında cok iyi biri kıyamaz bize ama haslalanınca bizi nasıl görüyo acaba onun durumu daha kötu yalnızlık ömür boyu güvensizlik sonra oda intiharkalkıstı bahcenin agacına kendini asarken annem yetişti kurtardı babamı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mavi_su View Postannam iyi sonradan o da anladı hastahaneye yattı babam.Aslında cok iyi biri kıyamaz bize ama haslalanınca bizi nasıl görüyo acaba onun durumu daha kötu yalnızlık ömür boyu güvensizlik sonra oda intiharkalkıstı bahcenin agacına kendini asarken annem yetişti kurtardı babamı
Yorum
-
bende babam vefat etmeden önce benzer şeyleri yaşadım sonra psikolojim altüst oldu intihar düşüncem ve kendimden nefret ediyodum sonra psikiyatrye gittim biraz daha iyi oldum ilaçla sende bırakma devam etme sende yararını görürsünHayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!
Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mavi_su View Postbi süre kullanıyorum iyi oluyor sonra eski halime dönuyorum dozajı artıyor sonra 6 ay böyle bir süreç yasadıgım için kullanmak istemiyorum ilacı
.
Yorum
-
nasıl yapacağımı bilmiyorum sözler veriyorum notlar alıyorum sonra puff yoklar ben kendime cok güvenirdim dirayetliydim o sabrı arıyorum o dirayeti o özgüveni bazen gözüm dönüyor kafama takılanlara dalıp kendime verdiğim sözleri unutup dibe vuruyorum..bu baskalarını üzmek oluyor aşırı yemek yemek oluyor kendime acımak oluyor ya da kötü bulduğum seye devam etmekle oluyor... sonra pişmanlık geliyor tabi...sinirlenince kendimi mutfakta buluyorum sonra asırı yeme kilo alma kendini begenmeme insanlarla kötü iletişim sorunları kişileştirme kötüyü görme moral bozuklugu böyle kısır döngü gidiyor.Çevre psikolojisi normal kimse yokki herkes problemli .İlaç kullanmak istemiyorum sınav maratonunu etkiliyo illaki ayrıca bende işle yaradığını düşünmüyorum
Yorum
Yorum