Mesela bugün.. Arkadaşım (maalesef) aptal aptal hareketler yapıyordu sıranın üstüne çıkıp salakça hareket falan yapıyordu benim sıramın üzerine bastı kirlendi.. Temizler misin dedim Hayır dedi ben de onun sırasına bastım ne basıyosun da sen kimsin de seni dövdürürüm (bunu söyleyen bir kız) sustum bende.. Sonraki ders arkadaşımla konuşuyorum en arka sıradayız öndeki arkadaşım bana bişey dedi ben de yanımdaki arkadaşımın kulağına bir şeyler söyledim e mecbur kulağa doğru gidince kafa sola bakıyor o aynı kız gelmiş bana sen benim dedikodumu mu yapıyorsun diyor bir de gülmüştük falan ya git Allah aşkına başka işin yok mu diyorum yok diyor herkese bulaşıyor egoist.. Bir de yanında köleleri var ne derse yapıyorlar Aptal insanlar.. Onlardan nefret ediyorum hele kendilerini bir şey zannedenleri öldürmek istiyorum artık o dereceye geldi insanlar da salak arkadaşım nerde egoist insan var peşlerine köle oluyorlar hayır anlamıyorum ki siz insansınız onun kölesi değil ! Egoist insanlardan herkes korkuyor kimse sesini çıkaramıyor herkes köle olmuş
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsanlardan nefret ediyorum. Sebep mi ?
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Ayk10 View Postsenin karnın tok iken afrika'da açlıktan günlerce uyuyanları düşünüpte insanlardan nefret et arkadaşın sırana bastı diye değil .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Ayk10 View Postsenin karnın tok iken afrika'da açlıktan günlerce uyuyanları düşünüpte insanlardan nefret et arkadaşın sırana bastı diye değil .
Psikolojik acı bambaşka bir şeydir bununla afrikayı sürekli kıyaslamanız o kadar saçma ki. Tabi ki onlara çok üzülüyoruz,Allah kimseye fakirlik,açlık vermesin ama psikolojik hastalıklarla onları kıyaslamak tamamen saçmalık.Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.
Yorum
-
Egosit arkadaşın kız anladım.Senin cinsiyetini anlamadım.Seni dövdüreceği kişilerin cinsüyetini de anlamadımCinsiyet sorunanalizi ve yapıcı yorumlarda, muhakkak dile getirilmesi gereken bir unsur.Eğer dövdürecekleri erkek kölelerse, uutma ki güzellik bir güçtür.Yoksa kadınlar yokolurdu.Güzellik ve tatlılıkları sayesinde erkeklerle eşit şartlara sahip olabiliyorlar.Bir kız çevreye hiçbirşey veremezse, hiçbirşey de alamaz.Neyse konu dağıldı.Pislik insanlara bulaşma ama pislikler sana bulaştığında da sakın sineye çekme, bataklığa mecbur sürüklen.En pisi; senin beladan kaçarken, belanın seni bulması.Çok pis bir iş bu.allah korusun.Orjinal yazı sahibi: GoldenDark View PostMesela bugün.. Arkadaşım (maalesef) aptal aptal hareketler yapıyordu sıranın üstüne çıkıp salakça hareket falan yapıyordu benim sıramın üzerine bastı kirlendi.. Temizler misin dedim Hayır dedi ben de onun sırasına bastım ne basıyosun da sen kimsin de seni dövdürürüm (bunu söyleyen bir kız) sustum bende.. Sonraki ders arkadaşımla konuşuyorum en arka sıradayız öndeki arkadaşım bana bişey dedi ben de yanımdaki arkadaşımın kulağına bir şeyler söyledim e mecbur kulağa doğru gidince kafa sola bakıyor o aynı kız gelmiş bana sen benim dedikodumu mu yapıyorsun diyor bir de gülmüştük falan ya git Allah aşkına başka işin yok mu diyorum yok diyor herkese bulaşıyor egoist.. Bir de yanında köleleri var ne derse yapıyorlar Aptal insanlar.. Onlardan nefret ediyorum hele kendilerini bir şey zannedenleri öldürmek istiyorum artık o dereceye geldi insanlar da salak arkadaşım nerde egoist insan var peşlerine köle oluyorlar hayır anlamıyorum ki siz insansınız onun kölesi değil ! Egoist insanlardan herkes korkuyor kimse sesini çıkaramıyor herkes köle olmuş
Yorum
-
Bende okuldaki pis ergenlerden nefret ediyorum.Çoğunluğu serseri,kötü yola düşmüş.Okula giderken ayaklarım geri geri gidiyor.Öyle bir hal aldı ki ne zaman önümde bir seri görsem yolumu kesecek bana laf atacak diye korkuyorum.Ha bide tenefüslerde sınıfa girip herkesten para toplamaya çalışan dilenci kılıklı serseri insan evladı da var tabi.
Yorum
-
insanlardan nefret etmek için sebebe gerek yok.. insanları sevmek için sebebe ihtiyacımız var asıl.."sen hiçbir işe yaramaz değilsin. Seni senden çalan toplumdur."
Tezer
http://www.sinirda-hareket-var.blogspot.com/
Yorum
-
Bizim sınıftada var öyle birisi.Genellikle hep kızlar oluyor öyle kişiler , kendilerini beğenmiş oluyor 3-4 erkekle çıktılar diye.Öyle kızları takmıcaksın.Ben takmıyorum şahsen.Ara sıra gelip benim sıramada basıyorlar sınıfta sıraların üstünde koşuyorlar.Sanarsın 5.sınıfta okuyoruz.Silkip oturuyorum.Aşırı titiz olmaya gerek yok.Birisi sıraya bastı diye karşılık vermen gerekmez.Oturursun yine.Dışarda arkadaşlarla nasıl bi merdivene yada kaldırıma oturuyosan.Orayada oturursun.Aşırı titiz olma.Kafandaki her şeyi yapabilirsin.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cerosum View PostBende okuldaki pis ergenlerden nefret ediyorum.Çoğunluğu serseri,kötü yola düşmüş.Okula giderken ayaklarım geri geri gidiyor.Öyle bir hal aldı ki ne zaman önümde bir seri görsem yolumu kesecek bana laf atacak diye korkuyorum.Ha bide tenefüslerde sınıfa girip herkesten para toplamaya çalışan dilenci kılıklı serseri insan evladı da var tabi.Kafandaki her şeyi yapabilirsin.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HipHop-59 View PostBu tür görüşler bence aileden kaynaklanıyor.Çoğu aile çocuklarına dikkatli ol önünü keserler vs vs.Şeyler söyler bunlar ailelerin koruma içgüdüsünden başka bişey değil.1000 de 1 olur böyle şeyler.Kimse gelip önünü kesmez.Biraz dışarı çıkıp gezerseniz sandığınızkadar kötü bi yer olmadığını anlarsınız.Aşırı abartıyorlar aileler.Ve herkes para isteyebilir sonuçta kaç yıllık arkadaşsınız , harçlığını evde unutmuş olabilir,durumları iyi olmayabilir.Bunda bir şey yok.Paylaşımcı olmayı bilceksiniz.Maalesef çoğu genç cimri oluyor biri para istese olduğu halde yok diyorlar.Bunlar gereksiz şeyler.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cerosum View PostBende okuldaki pis ergenlerden nefret ediyorum.Çoğunluğu serseri,kötü yola düşmüş.Okula giderken ayaklarım geri geri gidiyor.Öyle bir hal aldı ki ne zaman önümde bir seri görsem yolumu kesecek bana laf atacak diye korkuyorum.Ha bide tenefüslerde sınıfa girip herkesten para toplamaya çalışan dilenci kılıklı serseri insan evladı da var tabi.
O kölelik edenlerde halinden memnun değillerdir, kim olur ki... halbuki sınıfça bir olup dalsalar ona...
bizde de öyle bir yaratık var ne yazık ki
ama herkes kendine güveniyor ya o yüzden hep beraber gelin paylayalım şu pisliği diyemiyorlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Ayk10 View Postsenin karnın tok iken afrika'da açlıktan günlerce uyuyanları düşünüpte insanlardan nefret et arkadaşın sırana bastı diye değil .mutlu mu olsam acaba?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dreamin View PostAhahahah gerçekten çok komikler, sürekli para istiyor gerzekler güya fakirler.
O kölelik edenlerde halinden memnun değillerdir, kim olur ki... halbuki sınıfça bir olup dalsalar ona...
bizde de öyle bir yaratık var ne yazık ki
ama herkes kendine güveniyor ya o yüzden hep beraber gelin paylayalım şu pisliği diyemiyorlarmutlu mu olsam acaba?
Yorum
Yorum