Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İki kız arasında kaldım canlar...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İki kız arasında kaldım canlar...

Abi sorun şu, benim bir kız arkadaşım var kız beni seviyor uzun zamandır bunu kanıtladı, bildiğimiz evlenilecek kızlardan saat 7 de evine giriyor, yaptığı herşeyi bana özet yapıyor, kendi gibi arkadaşları da iyi aile kızı ve benim bir adım ileri gitmemi bekliyor ama staj yaptığım okulda başka bir kız var , ben ömrümde böyle bir güzellik görmedim. Bakışıyoruz, bakmaya kıyamıyorum çok güzel..... Şimdi bu kıza açılamıyorum , kız arkadaşımın olduğunu da biliyor ama haftanın iki günü akşama kadar bu kızla birlikteyiz yanımdan hiç ayrılmıyor , şimdi ben ne yapacağımı bilemedim.
    ........

seni seveni harcama kardeş çok pişman olursun,güzellik biyere kadar , seni seven iyi bir kız bulmuşsun harcama
    içindeki öküz e oha de.

Yorum

aklın o kıza kaymış belli eğer diğer kızla sürdürmiceksen ayrıl böyle sırf güzel diye başka kızlara bakıyosan fiziksel güzellik arıyan birisin yada iş işten geçtikden sonra kızın değerini anlarsın kız arasında kalmak diye bir şey yoktur varsada ben inanmam arada kalıyosan ne istediğini bilmiyosun demektir ilk bunu öğrenmen gerekiyo ve ne istediğini bilmiyosan bu 2 kızıda yazıık edersin ya biriyle ol yada hiç olma ama sonunda biriyle olup pişman olucaksın 2 olma daha iyi senden çok o kızlara üzülürüm ancak daha neyi seçiceğini bilmeyen birine gönül verdikleri için yazık doğrusu
      Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
      sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

kız arkadaşını yeterince sevseydin böyle bi konu açmana dahi gerek kalmazdı diye düşünüyorum =)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: teknik literatür View Post
          seni seveni harcama kardeş çok pişman olursun,güzellik biyere kadar , seni seven iyi bir kız bulmuşsun harcama
          Sağolasın kardeşim
          ........

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Laurelin View Post
            kız arkadaşını yeterince sevseydin böyle bi konu açmana dahi gerek kalmazdı diye düşünüyorum =)
            Kıza kıyamıyorum ya sorun o ,
            ........

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kripton94 View Post
              aklın o kıza kaymış belli eğer diğer kızla sürdürmiceksen ayrıl böyle sırf güzel diye başka kızlara bakıyosan fiziksel güzellik arıyan birisin yada iş işten geçtikden sonra kızın değerini anlarsın kız arasında kalmak diye bir şey yoktur varsada ben inanmam arada kalıyosan ne istediğini bilmiyosun demektir ilk bunu öğrenmen gerekiyo ve ne istediğini bilmiyosan bu 2 kızıda yazıık edersin ya biriyle ol yada hiç olma ama sonunda biriyle olup pişman olucaksın 2 olma daha iyi senden çok o kızlara üzülürüm ancak daha neyi seçiceğini bilmeyen birine gönül verdikleri için yazık doğrusu
              Abi kızlar birinci aydan sonra evlenmek istiyor. Kız arkadaşımında beklentisi bu ben bu yüzden daralıyorum ilişkilerden daha 20 yaşındayım, okul var askerlik var işte sorun biraz da bu, yoksa çıktığım kız akıllı evlenecek kız ama ben hazır değilim
              ........

Yorum

bence ikili oyna. ikisini birden idare et. daha eğlenceli olur.

Yorum

Öncelikle hoşlanmanın başka bir şey, güzel bulmanın başka bir şey olduğunu anlamak gerekiyor...

Bahsettiğin ikinci kız çok güzel olabilir ama eğer onunla bir birliktelik yaşamak istiyorsan, önce gidip mevcut kız arkadaşından ayrılmalısın. Dürüst olan budur...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: neyzenilhan48 View Post
                    Abicim deneyimlerinden faydalanmak isterim Eyvallah
                    ........

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Tuğrul View Post
                      Öncelikle hoşlanmanın başka bir şey, güzel bulmanın başka bir şey olduğunu anlamak gerekiyor...

Bahsettiğin ikinci kız çok güzel olabilir ama eğer onunla bir birliktelik yaşamak istiyorsan, önce gidip mevcut kız arkadaşından ayrılmalısın. Dürüst olan budur...
                      tuğrul kardeşimizin dediği gibi başka kızlara gözün kayıyorsa bari seni seven kıza yazık etme kardeşim ayrıl ondan sonra istediğin kızla çıkarsın gezersin ama sana şunu söyleyeyim güzellik geçicidir ve ben güzel kızları her zaman tehlikeli bulmuşumdur çünkü tek senin aklın kaymaz o kıza tek sana güzel değildir başka erkeklerde bakar keser afedersin olan sana olur umarım anlatabilmişimdir bana kalsa tehlikeli sularda gezme derim seni seven birisi varmış bu devirde şöyle adam akıllı seven sevilen birisini bulmak zor kaybettikten sonra pişmanlık neye yarar..
                      Arsız Ayaklar Altında Alın Teri...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: neyzenilhan48 View Post
                        Aynı duruma düşesin diyeyim mi? Şaka bir yana asla yapılmaması gereken alçakça bir tutum.

Mantığı anlamıyorum ya hale bakın. Çok güzelmiş de bakmaya kıyamıyormuş..Mantık tamamen fiziksel. Karakter nedir, seviyesi nedir? Onunla bir birliktelik yaşanır mı? Hem diğeri için tam evlenilecek kız deyip bu maymun iştahlılık da nesi? Kesinlikle dürüst olunmalı, madem saç-baş güzellik düşkünüsün unutma o da ilk ay sonrası evlilik düşünecek fıtrat budur kaybetmek istemez ve sadece onun ol der hanımlar fazla sahiplenirler sahiplenmeye ihtiyacı duydukları için.

MorBid şeytana uyma ve sevgilin olduğu halde sana bakan o seviyesiz güzellikten uzak dur Ona bakmadığını görünce anlar vaziyeti. Biriniz de sevdiğinizin arıdnda durun.

Yorum

bu formdakı herkes guzel kızlardan nefret edıyo bunu kanıtlamıs olduk kıza nıye seviyesiz dıyosun kı sımdı hahah ) cok alemsiniz ya.. kız guzel olunca nıye tehlıkelı olsun ne cırkın kızlar var hepsı sınsı bı kere guzel kızlar daha dogaldır bence gerek duymazlar seytanlıga sınsılıge ama dıs gorunusunden memnun olmayan ınsanlar bunu kapatmak ıcın hep bı sınsılık pesındedırler bu kız erkek ıcın aynı bence tecrubeyle sabıt.

♏ Bir insanı melek diye sevmek budalalıktır. insanları, bütün pislikleri, hırsları ve zayıflıkları ile sevebilmek kahramanlıktır.''

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Pigettt View Post
                            bu formdakı herkes guzel kızlardan nefret edıyo bunu kanıtlamıs olduk kıza nıye seviyesiz dıyosun kı sımdı hahah ) cok alemsiniz ya.. kız guzel olunca nıye tehlıkelı olsun ne cırkın kızlar var hepsı sınsı bı kere guzel kızlar daha dogaldır bence gerek duymazlar seytanlıga sınsılıge ama dıs gorunusunden memnun olmayan ınsanlar bunu kapatmak ıcın hep bı sınsılık pesındedırler bu kız erkek ıcın aynı bence tecrubeyle sabıt.
                            Nefret etme değil sayın pigettt bir birlikteliği olduğu halde bir erkeğe o nazarla bakmak bırakın şirretliği başka potansiyelleri de bünyesinde barındırır. Asla etik değil.

Yorum

hmm cok enteresan nazarla bakıs dıye bır bakıs oldugunu bılmıyodum. pekı sevgılısı olan erkeklerı nasıl anlıyoruz? alınlarında ''SOLD'' yazısı mı oluyo ben hıc dıkkat etmemıstım :S

♏ Bir insanı melek diye sevmek budalalıktır. insanları, bütün pislikleri, hırsları ve zayıflıkları ile sevebilmek kahramanlıktır.''

Yorum

İşleniyor...
                              X