Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bayan olarak küçük duruma düşer miyim?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Anorexia
    adlı üyemiz Bayan olarak küçük duruma düşer miyim? konusunu başlattı

Bayan olarak küçük duruma düşer miyim?

Arkadaşlar sosyal fobimin yüzde 80 ini atlattım.Şükürler olsun ki.Gecen sene bir partide hoşlandığım cocuk vardı muhabbet etmiştik filan ortak arkadaşlarda vardı ama facebook tan ekleyemedim o da beni eklemedi.Aradan bir yıl gecti hoşlantım devam ediyor yine aynı partide karşılaştık (yakın zaman önce)ama hiç selamlaşmadık ben bekledim aslında selam almayı... görmemezlikten geldim vs.Ondan yine bekledim arkadaş olarak eklenmeyi en azından bir adım olacaktı bizim için.Halen beklemekteyim..Ne yapsam ben eklersem küçük duruma düşermiyim?resimlerimide beğenmiş ama eklememekte ısrar ediyor..:33:yardımcı olursanız sevinirim...çok hoşlanıyorum:tinysmile_angry_t:

• schrödingerinkedisi
    replied
    ilk adımı erkek de atabilir kadın da. fark etmez. boyle seylere takılmayın.

Leave a comment:

• Tuğrul
    replied
    Bir yıldır hoşlanmaya devam etmen enteresan...

Facebook'a ekleme konusuna gelince; kasma bence. Eğer hoşlanıyorsan onu ekle ve bunu ona açıkça ifade etmekten de çekinme...

Leave a comment:

• alone in the dark
    replied
    kafayı mı yediniz? medem hoşlanıyorsunuz belli etsenize? hoşlandığınızı bildiği halde size olumlu geri dönmüyorsa o zaman düşünün. bu durumda böyle düşünmek çok saçma

Leave a comment:

• emilyyy
    replied
    insan hayatta kaç kez böyle duygular hisseder ki...durdukça kazanamıcan belli...adım atan sen ol küçüklük olarak görme... adım atki olumlu yada olumsuz olabileceğini göresin... hayatı yaşamadan öğrenemezsin...olumlu olucak die bişey yok ama bir umut olucaktır...bunu da yaşamak güzel... bnm bir hocam vardı...bu gbi durumlarda üzülmen gerekiyosa üzüleceksin derdi...her hissi yaşayarak tecrübe ediceksin...

küçüklük bambaşka bişeydir... ama sustukça da başkalarına fırsat verip durucaksın...o da bu durumdan daha fazla üzecektir seni...

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    Orjinal yazı sahibi: omen
    Hayatta en zor şey dünyevi bir isteği elde edememenin verdiği ezadır, ondan daha kötüsü ise onu elde etmektir.
    Kısmen haklı olduğun yönler olmakla birlikte:
    Aşkın büyüsü; istediğini elde etmekte değil, elde ettikten sonra da O'nu isteyebilmekte saklı') der bu leydi ve gider')

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    Orjinal yazı sahibi: Anorexia View Post
    haklısın .belkide bütün büyü ortadan kalkar diye korkuyorumdur yaklaşmaya
    Görünen o ki(: anlaşılamamışım.......
    bak(:.. ilişkilerde; görme kusuru dediğimi şey; zamanla düzelmeye başlar ve eğer birbirine uygun bir çift varsa ortada, yollarına aralarındaki sevgiyle devam ederler...
    bu kadar yüceltme demek istedim(: her şey sadece senin tutumuna bağlı değil(:

Leave a comment:

• longines
    replied
    artık bu tür şeyleri aşın arkadaşlar eğer hoşlandıysan git konuş takıl gitsin bayan erkek farketmez baktın ki ukalalık yapıyo tabiri caizce gotu kalkarsa yol verirsin gider.....

Leave a comment:

• ebkem
    replied
    elim boş olarak dönersem peki
    Risk almazsan anlayamazsın.

Leave a comment:

• dreamer8
    replied
    Tabiki eklersen küçük duruma düşmezsin.Erkekler sizi ekleyince küçük duruma mı düşüyor.Vay be, bu kadar rezil göründüğümüzü bilmiyordum erkekler olarak.Susarsan kaybedersin ama bekleme artık, konuş, açıl, ekle.Neden çekiniyorsun.Ne gururu bu.Kızlar gururlu da erkekler gurusuz mu.Güvercin değiliz biz ki, hep erkekler didinsin.Yola devam, bekleme artık.
    Arkadaşlar sosyal fobimin yüzde 80 ini atlattım.Şükürler olsun ki.Gecen sene bir partide hoşlandığım cocuk vardı muhabbet etmiştik filan ortak arkadaşlarda vardı ama facebook tan ekleyemedim o da beni eklemedi.Aradan bir yıl gecti hoşlantım devam ediyor yine aynı partide karşılaştık (yakın zaman önce)ama hiç selamlaşmadık ben bekledim aslında selam almayı... görmemezlikten geldim vs.Ondan yine bekledim arkadaş olarak eklenmeyi en azından bir adım olacaktı bizim için.Halen beklemekteyim..Ne yapsam ben eklersem küçük duruma düşermiyim?resimlerimide beğenmiş ama eklememekte ısrar ediyor..:33:yardımcı olursanız sevinirim...çok hoşlanıyorum:tinysmile_angry_t:

Leave a comment:

• Anorexia
    replied
    haklısın .belkide bütün büyü ortadan kalkar diye korkuyorumdur yaklaşmaya

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    insan; yanındakinin nankörü... uzağindakinin delisi'ymiş... bilinmezlik hep efsunlu gelir zaten.. n'apmalıyım dersen; şu efsunu ortadan kaldır.. çünkü bu efsunu o'na bahşeden sensin')

Leave a comment:

• teknik literatür
    replied
    sen beklerken atı alan üsküdarı geçer dikkat et

Leave a comment:

• dreamkaan22
    replied
    sen gülümsemeye devam et hayata)

Leave a comment:

• Anorexia
    replied
    teşekkür ederim