Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bbelki sizin fikirleriniz benim aklımı aydınlatır?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bbelki sizin fikirleriniz benim aklımı aydınlatır?

25 yaşındayım 4 yıl önce annemi kendi intiharı sonucu kaybettim.ben doğmadan önce başlayan ikiyüzlümizaç olarak geçen psikolojik rahatsızlığı ben doğduktan sonra ve ölümüne kadar devam etti.tahmin edersiniz ki ergenliğimi genç kızlığımı ideallerimi kendim belirledim.çok ufak yaşlardayken bile yeri geldiğinde çocuk yeri geldiğinde olgun oldum.10 yaşından beri hep amaçlarım hedeflerim oldu hepsini de gerçekleştirdim.hayata her zaman annemin rahatsızlıklarında ölümünde bile pozitif baktım.Ufak şeylerden mutluluk çıkaran bir yapıya sahiptim.üniversiteden mezun oldum kendi alanımda çalışmaya başladım hayallerim vardı yükselicektim ama hayat kurdugum hayallerin aslında benim içimde istediğim şey olmadığını gösterdi..şimdi 5aydır işşizim istediğim işi ararken bu süreci evde geçirmek beni oldukça karamsarlığa itti hayatımda hiç olmadığım kadar olumsuzum mutsuzum iş başvuruları yapıyorum ama alanımı değiştirdiğim için bu süreç biraz sancılı oluyor.sanırım bir cümle ile hayatımın değişmesine ihtiyacım var? ama cümleyi bulamıyorum bulduysam da göremeyecek kadar karanlık içim..beni aydınlatabilir misiniz?

sizden biraz küçük kızı olan bir anneyim..mesajınız öyle iyi geldi ki.. Ne güzel ki bazen de zorluklardan böyle sizin gibi güçlü,ne istediğini bilen,başına gelen olayları olduğu gibi kabul edip yoluna devam eden hedefleri olan ve doğru bildiği yolda kararla giden kişilikler gelişiyor.
    Moralinizi bozmayın sakın; bu iş bulma süreci zaten sıkıntılı bir süreçtir hele de konu değiştirdiyseniz ve iş bulmak istediğiniz alanda önemli tanıdıklarınız yoksa..Dayanabildiğiniz kadar iş aramaya devam edin ,olmadı eski konunuza döner "ben şansımı denedim" dersiniz ama çalışırken de iş aramaya devam edebilirdiniz; bu durumda kendinizle başbaşa kalmaz ve bu sıkıntıları daha az yaşayabilirdiniz.Madden de dayanma gücünüz daha fazla olurdu.
    Bazen birşeylere ulaşmak için gereken şeyleri yaptıktan sonra sadece sabretmek gerekir..

Yorum

teşekkür ederim belki de beklemem gereken bu süreç bitmesi gereken acılar için bir ara çizdiği resmi bitirmeye çalışırken insan fark etmeden ona çok yakından bakmaya başlar ve hiç beklemediği hatalar yapar oysa arada kalkıp uzaktan bakmadılar çizdiği resme,bütünü görmelidir..teşekkür ederim tekrar ben anlık sıkıntılarla çok meşgul etmişim beynimi şimdi biraz uzaktan seyredip olmasını beklemeliyim sağolunn

Yorum

İşleniyor...
      X