Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bazı problemler ! Bağzı !

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bazı problemler ! Bağzı !

Merhaba,

Şu an buraya yazacak olacağım sorunlar , artık benim kontrol edemediğim veya çözüm bulamadığım konular.

İnsanın işte mutsuz olması ki bu zaman zaman ciddi dalgalanma gösteriyor, bazen sana karşı çok iyi oluyorlar ve sen kendini burayı seviyormuş gibi hissediyorsun bazen ise tam tersi olabiliyor.

Pekala,
    Sanırım yukarıda ki sorun benim uykumu ciddi bir şekilde etkiliyor.
    Sabah 8 de o kadar zor bir biçimde kalkıyorum ki neredeyse her gün bu uyanma işkenceye dönüyor,

saat 11 veya 12de 'de yatsam kesinlikle uyuyamıyorum uykuya geçiş sağlayamıyorum,ortalama gece 2 gibi uyuyabiliyorum.

dün saat 10 gibi pasiflora alarak uyumayı denedim, 3 veya 4 kaşık içtim. Bu sefer biraz daha erken uykuya geçtim ama gene kalkamadım.

erkende yatsam geçte yatsam hiç bir şekilde uyanamıyorum!

bunu ben nasıl çözerim ?
    Gerçekten artık sıkıntı vermeye başladı ve ben bu işin içinden nasıl çıkarım bilmiyorum.

Birde şöyle bi durum var iş anlamından çok güzel bir teklif geldi gerçekten harika ama işyeri karşı yakada bu demek ki sabah 6 da kalkmam lazım ! Şimdi ben 8 de dahi kalkamıyorum o zaman ne yapıcam ? Sırf bu yüzden o mükemmel işe transfer olmakta kararsızım...

Sanıyorum bu etkiler beni psikolojik olarak etkilemeye başladı çünkü artık olduğumdan daha da gergin ve panik bir insanım..

Şimdiden güzel düşünce ve paylaşımlarınız için teşekkürler,
    Sevgi ile kalın.

Orjinal yazı sahibi: Efsun
    bu iş imkanını kaçırma derim....sorumluluk aldığın zamn bunu beynin kendine empoze eder ve uykularına mutlaka yansır....

ben 1 yıl önce 10 dan önce kalkamazdım ... 1 yılı aşkındır çalışıyorum 7 de ayaktayım üstelik gece defalarca uyanan biriyim...
    herşeyin çözümü sende...yeterki iste...geçmş olsun
    İş imkanını kaçırmak istemiyorum ama o kadar garanticiyim ki risk alamıyorum işte bu zamanda kendime kızıyorum. sanıyorum karar verme mekanizmam bozuldu. Karar veremiyorum..

İlgin için tşkler !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Efsun
      bu iş imkanını kaçırma derim....sorumluluk aldığın zamn bunu beynin kendine empoze eder ve uykularına mutlaka yansır....

ben 1 yıl önce 10 dan önce kalkamazdım ... 1 yılı aşkındır çalışıyorum 7 de ayaktayım üstelik gece defalarca uyanan biriyim...
      herşeyin çözümü sende...yeterki iste...geçmş olsun
      herkese akıl veriyorsun , bence o aklı kendine sakla

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mleuf View Post
        herkese akıl veriyorsun , bence o aklı kendine sakla
        Bu forumda insanlar birbirine yardımcı olmaya çalışıyor , arkadaşımızda naçizane fikrini belirtmiş ! biraz daha kibar olursanız iyi olur ....
        GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

Hiç de dramatik gelmedi durumun. Sabah herkes istemeden zorla kalkıyor. Mecburuz. Akşam da bünye ne zaman uyumak istiyorsa o zaman uyuman doğru olan. Akşam erken yatsan yatamıyorsun. İnsanlar okula gidememekten, evden çıkamamaktan, sosyal fobiden vs. muzdarip. İşin var ve daha iyi bir teklif alıyorsun. Sakin olmalısın. İşyerinde uyumadığın sürece sorun yok.
          Orjinal yazı sahibi: arzuco View Post
          Merhaba,

Şu an buraya yazacak olacağım sorunlar , artık benim kontrol edemediğim veya çözüm bulamadığım konular.

İnsanın işte mutsuz olması ki bu zaman zaman ciddi dalgalanma gösteriyor, bazen sana karşı çok iyi oluyorlar ve sen kendini burayı seviyormuş gibi hissediyorsun bazen ise tam tersi olabiliyor.

Pekala,
          Sanırım yukarıda ki sorun benim uykumu ciddi bir şekilde etkiliyor.
          Sabah 8 de o kadar zor bir biçimde kalkıyorum ki neredeyse her gün bu uyanma işkenceye dönüyor,

saat 11 veya 12de 'de yatsam kesinlikle uyuyamıyorum uykuya geçiş sağlayamıyorum,ortalama gece 2 gibi uyuyabiliyorum.

dün saat 10 gibi pasiflora alarak uyumayı denedim, 3 veya 4 kaşık içtim. Bu sefer biraz daha erken uykuya geçtim ama gene kalkamadım.

erkende yatsam geçte yatsam hiç bir şekilde uyanamıyorum!

bunu ben nasıl çözerim ?
          Gerçekten artık sıkıntı vermeye başladı ve ben bu işin içinden nasıl çıkarım bilmiyorum.

Birde şöyle bi durum var iş anlamından çok güzel bir teklif geldi gerçekten harika ama işyeri karşı yakada bu demek ki sabah 6 da kalkmam lazım ! Şimdi ben 8 de dahi kalkamıyorum o zaman ne yapıcam ? Sırf bu yüzden o mükemmel işe transfer olmakta kararsızım...

Sanıyorum bu etkiler beni psikolojik olarak etkilemeye başladı çünkü artık olduğumdan daha da gergin ve panik bir insanım..

Şimdiden güzel düşünce ve paylaşımlarınız için teşekkürler,
          Sevgi ile kalın.

Yorum

bence kullandığın ilaçları bırak, doğal beslen, bedenin rahatladıkça , uykunda rayına oturacaktır.

Yorum

4 gün önce tanıştığın kızla haftasonu senin evine gidecektiniz. Nasıl geçti haftasonun dostum.
              Orjinal yazı sahibi: messina View Post
              bence kullandığın ilaçları bırak, doğal beslen, bedenin rahatladıkça , uykunda rayına oturacaktır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
                Hiç de dramatik gelmedi durumun. Sabah herkes istemeden zorla kalkıyor. Mecburuz. Akşam da bünye ne zaman uyumak istiyorsa o zaman uyuman doğru olan. Akşam erken yatsan yatamıyorsun. İnsanlar okula gidememekten, evden çıkamamaktan, sosyal fobiden vs. muzdarip. İşin var ve daha iyi bir teklif alıyorsun. Sakin olmalısın. İşyerinde uyumadığın sürece sorun yok.
                Bu gerçekten çok , çok farklı bir cevap oldu !
                Bakış açısı sanırım her şey.

Ama uyuyamıyorum

Not: belirtmek isterim ki ; 3 ay once psk. tedavi olmam gerektiğini lustral 50mg ve xanax verdi. Fakat ben o kadar düzensiz içtim ki lustralı ( bugun alkol alacağım içmiyim bugun unuttum gıbı bılıyorum geçerli bahaneler degıl hemen tepkı vermeyın ! ) tabıkı hıc ıse yaramadı. (xanaxı ıcmedım bıle)
                doktor tanımı ıse obsesif dedi, pardon o ne dediğimde ise ; kontrol edemediğim hersey bana bılıncaltıma zarar verdıgını gibi tam anlayamadığım bir açıklama yaptı.

Evet durumum dramatik değil ama gene de karar verememek ve panik durumu beni yıpratıyor..

Sağol uyarın için iyi bir analiz oldu kendim için !!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
                  4 gün önce tanıştığın kızla haftasonu senin evine gidecektiniz. Nasıl geçti haftasonun dostum.
                  Ben öyle bir şey demedim kimseye yada ben hatırlamıyorum, öyle bir durum yok, başkasıyla beni karıştırıyo olmayasın.

Yorum

messi nikli biriydi o zaman sanırım dostum. Karıştırıyor olabilirim. Pardon.
                    Orjinal yazı sahibi: messina View Post
                    Ben öyle bir şey demedim kimseye yada ben hatırlamıyorum, öyle bir durum yok, başkasıyla beni karıştırıyo olmayasın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: arzuco View Post
                      Bu gerçekten çok , çok farklı bir cevap oldu !
                      Bakış açısı sanırım her şey.

Ama uyuyamıyorum

Not: belirtmek isterim ki ; 3 ay once psk. tedavi olmam gerektiğini lustral 50mg ve xanax verdi. Fakat ben o kadar düzensiz içtim ki lustralı ( bugun alkol alacağım içmiyim bugun unuttum gıbı bılıyorum geçerli bahaneler degıl hemen tepkı vermeyın ! ) tabıkı hıc ıse yaramadı. (xanaxı ıcmedım bıle)
                      doktor tanımı ıse obsesif dedi, pardon o ne dediğimde ise ; kontrol edemediğim hersey bana bılıncaltıma zarar verdıgını gibi tam anlayamadığım bir açıklama yaptı.

Evet durumum dramatik değil ama gene de karar verememek ve panik durumu beni yıpratıyor..

Sağol uyarın için iyi bir analiz oldu kendim için !!
                      Hayatta bazen insanın karşısında iki yol vardır ve bu yollardan birini seçtiğinde, diğer yola girme ihtimali ortadan kalkabilir. İşte bu durum, yani elinde mevcut olanı kaybedip, pişman olup, geri ona kavuşamayacak olmanın vereceği yıkım ihtimali, insanı bu şekilde strese düşürüyor. Sadece iç sesini dinle ve asla pişmanlık duyma.

Yorum

Bu zamanda herkesin uyku problemi var. eminim herkes icin sabah uyanmak iskence oluyor. Bir oglum var sabah 6 da uyaniyor bende 2 den once uyuyamiyordum ama simdi ister istemez gece 11 oldumu kanepede uykuya daliyorum. Yillardir bende erken yatamiyordum erken yatanlarada sasiyodum nasil yatabiliyorlar diye. Simdi anladimki gun icinde cok yoruluyorum gece istemsiz uykuya daliyorum. Gelen is teklifini kabul et. Sabah 6da uyaninca karsiya git gel yorulacaksin ve bi zaman sonra bunyen erken uyumak istiyecek. Firsati degerlendir bence. Olmadi evini karsiya tasirsin.

Yorum

Güzel fikirleriniz için teşekkür ederim.

Daha iyiyim yani 1de yatıyorum ama 8de kalkabılıyorum.

Evet anladım ki herşey insanın ruh durumundanmış..

Yorum

İşleniyor...
                          X