Duyuru
Collapse
No announcement yet.
76 yaş anneannem , 63 yaşındaki babamın Dertleri
Collapse
X
-
76 yaş anneannem , 63 yaşındaki babamın Dertleri
76 yaşında anneannemin psikolojisi gün geçtikçe bozuluyor Lustral ile idare edemiyoruz bu hafta hastaneye gideceğim raporlarınıda alacağım ..Buda yetmiyor 63 yaşındaki babam dört kişilik aparman da apartman yöneticisi para veren yok kendini apartmana adamış sürekli harcama yapıyor cebinden, herkezin işine karışıyor karşı apartmanın kimin arabayı park edeceğinden tutunda saçma sapan işlerle uğraşıyor lafımı anlamıyor dinlemiyor uyarsam da. Babam ile baş edemiyorum durdurmamıyorum..Annemlede problemli sürekli kavgalı , evde gündüz yokum akşam geç geliyorum kavga, stres, hastalık, gerekli gereksiz işler kafamı kaldıramıyorum kendi problemlerimi erteliyorum bir yıldan beri düzelme yok tam tersi tramva oluyor bilmiyorum ne olacak..Etiketler: Yok
-
Ne yazık ki yapacak bir şey yok. Bu yaştan sonra ne huy değişir ne karakter. Maddi bir kayıp bile yaşasa buna kılıf uydurabilecek kadar kaptırmıştır çünkü. Siz uyarırsınız, o sinirlenir itiraz eder tartışırsınız susarsınız. sonra yine aynı şeyler.. Fazla üzerine gitmeyin derim. Zamanla sıkılırsa kendiliğinden bırakacaktır. Belki sadece 'bu insanlara iyilik yaramıyor, senin gibi iyi bir yöneticiyi haketmiyorlar' gibi şeyler söyleyip egosunu şişirirseniz size hak verecektir ama bu da biraz zaman alır. O istediği zaman bırakır, sizin istediğiniz zaman değil.
-
basitçe evden ayrılman gerekiyor. bu kadar yoğun sorunun üstesinden tek başına gelmen mümkün değil.
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: MoRbİd View PostAbi baban işe hala işe yaradığını görmek istiyor, meşgale bulmuş kendine boş ver takılsın öyle Sen kafayı fazla yorma aile meselelerine , onların iletişim şekli böyleyse dinginlik ayarlarını bozar..! Arada uyarılarını yapar köşene çekilirsin, üstüne gidersen kalbin kırılır.
Leave a comment:
-
Abi baban işe hala işe yaradığını görmek istiyor, meşgale bulmuş kendine boş ver takılsın öyle Sen kafayı fazla yorma aile meselelerine , onların iletişim şekli böyleyse dinginlik ayarlarını bozar..! Arada uyarılarını yapar köşene çekilirsin, üstüne gidersen kalbin kırılır.
Leave a comment:
Leave a comment: