Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çılgın bir kadın olmak iyi değilmiş

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Biraz köşeliyim ben de ne yapayım. Söyleyince çıkışıyor diyorlar ama emin olun bir insana kızmam, ona değer vermediğim anlamına gelmez. Bunlar yapıcı ve uyarıcı eleştriler aslında. Benden de saygılar kıymetli dostum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
      Biraz köşeliyim ben de ne yapayım. Söyleyince çıkışıyor diyorlar ama emin olun bir insana kızmam, ona değer vermediğim anlamına gelmez. Bunlar yapıcı ve uyarıcı eleştriler aslında. Benden de saygılar kıymetli dostum
      terbıyesızce yaptıgın tum yorumları paket halınde sana sunuyorum..ve senı kaale bıle almadıgım ıcıın senın gıbı uzun uzadıya da yazmıyorum..:36:
      Aslında her normal insan ancak ortalama olarak normaldir. Egosunun bu ya da şu kısmı, az ya da çok derecede deliye eşdeğer durumdadır.Freud

Yorum

gerekli yorumu yapmışsın tesekkur ederim nickin gibi gülen surat..abazalıktan kadınlara saldıran bu tıpler bence sabun odalarına atılmalı.yazık vallahi acıyorum :RpS_thumbdn:
        Aslında her normal insan ancak ortalama olarak normaldir. Egosunun bu ya da şu kısmı, az ya da çok derecede deliye eşdeğer durumdadır.Freud

Yorum

burda bende bu durumdan şikayetci olduğum için yazdım ama bazı zekasından sorunlu antikadın düşmanı,beynine anne karnında oksijen gitmemiş bi kaç velet terbiye yoksunu kadının namusuna kadar girecek cesaretı bulurcasına sallamışta sallamış...ceza falan verılmıyor mu boyle tıplere ,orası ayrı muamma....

diğer dostlar için yazıyorum ;ötekiler umrumda değil yanlış anlasılma olmasın:68:gercekten bir sorun oldgunu sezdım ve psikiyatrıye gttim manik döneme girmişim ve ben bunu normalde hiperaktif olan ruh halımden bir parça zannetmişim.iş yerımden samımı bı arkadasımla paylaştım onunla gittim..ondan da iş yerınde hal ve hareketlerımde ne zmandır degısıklık var doktoruma soylemesını ıstedım..baya durum vahımken lokomotıf ucurumdan yuvarlanırken durdurmuş doktorum sağolsun..şimdi o halımden eser yok..şöyle ki hamılelık hazırlıklarına bıle baslıyorum ınşallah...manık olmak cok zor Allah sabır versın (bize ve cevremızdekılere)
          Last edited by manik kız; 23-05-2014, 06:26 PM.

Yorum

daha bu tarz durumları konuşacak tartışacak kadar ileri bir toplum değiliz malesef
            ego sum qui sum ...

Yorum

sokakta görsen sümüğünü atmazsın burda başımıza kahya kesılıyorlar..yazık :RpS_laugh:

Yorum

Bende eskiden senin gibi enerjik, hiperaktif, çılgın biriydim ama sonra beni babam deli hastanesine yatırdı sakin bi çocuk oldum çıktım bence hayatının tadını çıkar ama fazlaya kaçma mesela insanlara sataşma.

Yorum

bende eskiden öyleydim bu zamanla depresyona dönüşür.. çünkü anormal biraz.. kalkıp hep oynayan birine kımse normal bişidir demez yanlıs anlama ama lütfen.. insanların geneli nasıl yaşıyosa sende geneli gibi davrancan yoksa tuhaf duruma kaçar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: balotelsiz View Post
                    Bende eskiden senin gibi enerjik, hiperaktif, çılgın biriydim ama sonra beni babam deli hastanesine yatırdı sakin bi çocuk oldum çıktım bence hayatının tadını çıkar ama fazlaya kaçma mesela insanlara sataşma.
                    haha gülüyorum yanlıs anlama.. kız kardesimde ufak ama coook çılgın annem bazen onuda hastaneye yatırsammı diyo o aklıma geldi

Yorum

bende tamamiyle öyleydim müzik açardım cosardım delicesine.. manik gibi bişeydi öle hareketli konsurdumki gözüm çıkcakmıs boğazım damarları şişerdi.. ama su ann ful pasifimmm.. aşırı mutlu coskuda ii değil valla..

Yorum

vuuuu şubat 2013 de yazmışım konuyu.şimdi ise 2 kız annesıyım...ne manyakmışım

Yorum

İşleniyor...
                        X