Duyuru

Collapse
No announcement yet.

3 Aydır Psikoloğa Gidiyorum Ama ...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• 3 Aydır Psikoloğa Gidiyorum Ama ...

Merhaba herkese, ben 3 aydır psikoloğa gidiyorum. Ancak psikologtan çıktıntan sonra hiçbir şeyi aklımda tutamıyorum. 45 dk-1 saat boyunca ne konuştuysak unutuyorum. Sadece tek tük bir kaç birşey geliyor aklıma. Son zamanlarda not tutmaya başladım. Birazcık faydası oluyor. Etiket kelimeler falan yazıyorum. Sizce sebebi nedir ?

Bir sorum daha var. Seans bittikten sonra çok düşünceli bi ruh haline bürünüyorum. Moralsizmişim gibi oluyor. 2 gün sonra falan neşem moralim eski haline ağır ağır dönüyor. Şimdiden teşekkürler.

Dostum, bu problemler sadece psikologla çözülecek problemler değil ki. Psikolog, sana tavsiyeler verir ve o an yaptığın konuşma neticesinde yani içini boşaltman dolayısıyla rahatlayabilirsin ama sonrasında o tavsiyeleri uygulaman gerek dimi? Yalnız kalmak yerine, bir şeylerle uğraşırsan daha doğrusu psikologun verdiği tavsiyeleri yaparsan, daha iyi olursun.

Yorum

Psikoloğa verecegın parays yazık bır an önce b12 testı yaptır

Yorum

Psikoloğa verdiğin paraya yazık. Psikolog senin moralini iyice bozuyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozankc View Post
          Dostum, bu problemler sadece psikologla çözülecek problemler değil ki. Psikolog, sana tavsiyeler verir ve o an yaptığın konuşma neticesinde yani içini boşaltman dolayısıyla rahatlayabilirsin ama sonrasında o tavsiyeleri uygulaman gerek dimi? Yalnız kalmak yerine, bir şeylerle uğraşırsan daha doğrusu psikologun verdiği tavsiyeleri yaparsan, daha iyi olursun.
          haklısın kardeş de verdiği tavsiyeleri bile hatırlamıyorum çıktıntan sonra

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bozo2 View Post
            Psikoloğa verecegın parays yazık bır an önce b12 testı yaptır
            biyolojik olduğunu düşünmüyorum ama yine de teşekkürler tavsiyen için

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
            Psikoloğa verdiğin paraya yazık. Psikolog senin moralini iyice bozuyor.
            e peki nasıl düzeltebilirim psikolojimi başka türlü ?

Yorum

başka fikri olan yok mu arkadaşlar ?

Yorum

Gittiğin psikologdan kaynaklı olabilir mi acaba? Kendini rahat hissedemediğin için bir şeylerin unutkanlığını yaşıyor olabilir misin yani? Değiştirmeyi düşünmez misin? Yine aynı şekilde sürerse başka bir çözüm ararsın. Çünkü psikolog pekte fayda sağlayamıyor gibi görünüyor şu aşamada...
                Live fast, die young, be wild and have fun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: senadeniz View Post
                  Gittiğin psikologdan kaynaklı olabilir mi acaba? Kendini rahat hissedemediğin için bir şeylerin unutkanlığını yaşıyor olabilir misin yani? Değiştirmeyi düşünmez misin? Yine aynı şekilde sürerse başka bir çözüm ararsın. Çünkü psikolog pekte fayda sağlayamıyor gibi görünüyor şu aşamada...
                  psikoloğum beni çoğu zaman iyi anlıyor ancak anlattıklarımı kimin karşısında anlatsam yine kasılırım, yutkunmaya ve terlemeye başlarım. Ayrıca verdiği tavsiyelerden aklımda kalanları uyguladığım zaman faydalı oluyor

Yorum

Kendinle ilgili memnun olmadığın her konuyu başarı ile çözümleyebilmek için bir de Nlpat.com'dan Taşkın Köksalan hocayı denemeni hararetle tavsiye ederim. Kayıp yok kazanç var

Yorum

farkındalık terapileri öyledir sen aklında tutamazsın ama arkaplanda birşeyler sürekli cereyan eder. terapinin olumsuzu olmaz sadece sen terapiden dönüşte hayatına birşeyler katmakta gayret et
                      Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: phatalogyst View Post
                        farkındalık terapileri öyledir sen aklında tutamazsın ama arkaplanda birşeyler sürekli cereyan eder. terapinin olumsuzu olmaz sadece sen terapiden dönüşte hayatına birşeyler katmakta gayret et
                        aynen ben de öyle düşünüyorum, farkında olmadan bilinçaltıma birşeyler ekiyor sanırım.

Yorum

Bilmiyorum. Benim tarzım değil psikoloğa gitmek. Ben de defahatle gittim zamanında. O verdiğim paraya, umuda, çabaya, zamana yazık. Düzelmek için, bakımdan geçmek yerine, kendini sürekli işe versen, hiç boş kalmasan. Meşguliyet terapisi. Deden, ninen niye bunalıma girmiyordu? Çünkü işi başından aşkındı. Bilgisayar, TV, masa başında günde 10 saati yitmiyordu.
                          Orjinal yazı sahibi: carlos1995 View Post
                          biyolojik olduğunu düşünmüyorum ama yine de teşekkürler tavsiyen için

e peki nasıl düzeltebilirim psikolojimi başka türlü ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
                            Bilmiyorum. Benim tarzım değil psikoloğa gitmek. Ben de defahatle gittim zamanında. O verdiğim paraya, umuda, çabaya, zamana yazık. Düzelmek için, bakımdan geçmek yerine, kendini sürekli işe versen, hiç boş kalmasan. Meşguliyet terapisi. Deden, ninen niye bunalıma girmiyordu? Çünkü işi başından aşkındı. Bilgisayar, TV, masa başında günde 10 saati yitmiyordu.
                            aynen katılıyorum teşekkürler

Yorum

İşleniyor...
                            X