Gece uyumaya çalışırken aklıma saçma sapan şeyler geliyor sanki iç sesim birşeyler anlatıyo sonra bi irkiliyom ne oluyo diyorum bu yüzden uyuyamaz oldum şizofreni mi oluyorum diye...uyuduğumdada korku ile kalkıyorum yine o uyku ile uyanıklık arası düşünceler gerçekmiş gibi oluyo normalde günüm çok sakin neden böyle iç sesi uyurken kendine birsey anlatan biri varmı
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ne Olabilir
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: felipe View PostGece uyumaya çalışırken aklıma saçma sapan şeyler geliyor sanki iç sesim birşeyler anlatıyo sonra bi irkiliyom ne oluyo diyorum bu yüzden uyuyamaz oldum şizofreni mi oluyorum diye...uyuduğumdada korku ile kalkıyorum yine o uyku ile uyanıklık arası düşünceler gerçekmiş gibi oluyo normalde günüm çok sakin neden böyle iç sesi uyurken kendine birsey anlatan biri varmı
-
Gergin oldugunuz zamanlar geçiriyorsunuz diye düşünüyorum. Ben de şu sıralar benzer şeyler yaşıyorum. Çoğu zaman kalkıp uyumaktan vazgeçiyorum öyle bir şey yapıyorsanız yapmayın. Yatmaya devam edin. Annem dua et demişti dua etmeye başladığımdan beri rahatım. Din konusunda neye inanırsınız ne denli inanırsınız bilmem ben çok inançlı biri değilim ama psikolojik olarak kendimi iyi hissetmeme neden oldu dua
Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HurricaNe ~ View PostGergin oldugunuz zamanlar geçiriyorsunuz diye düşünüyorum. Ben de şu sıralar benzer şeyler yaşıyorum. Çoğu zaman kalkıp uyumaktan vazgeçiyorum öyle bir şey yapıyorsanız yapmayın. Yatmaya devam edin. Annem dua et demişti dua etmeye başladığımdan beri rahatım. Din konusunda neye inanırsınız ne denli inanırsınız bilmem ben çok inançlı biri değilim ama psikolojik olarak kendimi iyi hissetmeme neden oldu dua
Rica ricam sizinle konuşabilme durumu varmı benzer sorun yaşayan biriyle konuşmak isterim.
Yorum
Yorum