Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lanet ahhhhhhhhh

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Lanet ahhhhhhhhh

lanet olsun lanet lanet dünya nasıl bir yer inana mıyorum insanlar aptal mal rezil bir yer dünya ne yapacam ben aptal insanlar hepsinden nefret ediyorum ya küfür etmekten hoşlanmıyorum ama başka türlü ifade edemiyorum bu durumu o kadar iğrenç ki ya kendimi öldürcem ya da c4 ü kendime sarıcam ben de geberip giderim o lanetler de geberir kurtuluruz ama ne olacağını bilmiyorm belki ortada kalırız cehennemi boylarız gerçi bunu da terör olayı sanar aptal insanlar asla beni anlayamazlar onlar. bir söz vardır hani cahiliyet mutluluktur keşke ben de onlar gibi aptal olsaydım kendi dünyamda mutlu mutlu yaşasaydım bazen düşünüyorum mutlu olduğum bir zaman oldumu diye saatlerce düşünüyorum ama olmadı bilmiyorum ne oldugunu işte sonsuza kadar uyumak istiyorum bütün dertler bitsin istiyorum offff insanlar beni asla anlamıyorlar hiç kimse ve içimdeki nefret gün geçtikçe büyüyor hiç bir şey sorunuma çözüm bulamaz lanet olsun keşke ben de aptal olsaydım hayat hiç adil deil kimse de beni anlamyo
    mutlu mu olsam acaba?

bişeyler yapın YA artık napçam ben kendime bişi yapçam
    mutlu mu olsam acaba?

Yorum

ya bişi yapın ya kendime zarar vercem yeter zaten arkadaşım da yok
      mutlu mu olsam acaba?

Yorum

işsiz, yanlız ve kendini işe yaramaz olarak görüyorsun? yoksa
        "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

yaşın kaç ? ne okuyorsun ? neden insanlara bu kadar kızgınsın ? biraz açıklayabilir misin ?
          ego sum qui sum ...

Yorum

yaşım 15 kimse beni anlamyor fantastık romanlar okuyorum insanlardan 13 yaşımdan beri nefret ediyorum işte..
            mutlu mu olsam acaba?

Yorum

aksine insanları işe yaramaz görüyorum asla benim düşüncelerimi anlamyıorlar
              mutlu mu olsam acaba?

Yorum

ha sen bunu sorunca aklıma geldi bazıları yaşım 15 die onlar kadar zeki olamayacağımı düşünyor onlardan da nefret ediyorum bahsi açılmışken
                mutlu mu olsam acaba?

Yorum

yaşın 15 olduğu için ergenlik dönemindesin ve ergenlikte asi davranışlar gözlenebilir. insanlar sana bu yüzden bu şekilde yaklaşıyor olabilir. herkes insanlardan şikayetçi bende şikayetçiyim. daha yaşın gerçekten genç, bunlara takılma ve kesinlikle yaşının tadını çıkarmaya çalış. insanın yaşının zekayla alakası yok. yaşın ilerledikçe hayat tecrüben ve bilgi birikimin artar bu sebeple büyüklerin görüşlerine değer vermeliyiz. sen insanları işe yaramaz görüyorsun peki senin işe yaramanı sağlayan ne ? senin insanlığa katkın nedir ? birazda kendi açından değerlendir. ailenle aran nasıl ? ailenle aranın iyi olmadığını tahmin ediyorum. umarım tahminim yanlıştır.
                  ego sum qui sum ...

Yorum

ailemden de nefret ediyorum yaşlılardan da bilig birikimi yüksek olanlardan da sadece bana baktıkları için bile insanlardan nefret ediyorum
                    mutlu mu olsam acaba?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aqw_mmert View Post
                      ailemden de nefret ediyorum yaşlılardan da bilig birikimi yüksek olanlardan da sadece bana baktıkları için bile insanlardan nefret ediyorum
                      Bu nefretinin bir sebebi olmali,mutlu olamadim yazmissin,belki de hic mutlu oldum mu diye düsünicene,seni neyin mutlu edebiliceni düsünsen ve bir hobiye yönelsen,bence yasin tamda spora baslayip biraz gerginligini de atabilicen bir yas,bazi arkadasliklarda edinirsin belki spor sayesinde..Yada resim yapsan?birilerinden seni mutlu etmesini bekleme sen birilerini mutlu et;belkide onlarin senin sayende mutlu oluslari seni mutlu edicek ha ne dersin?.

Yorum

spordan nefret ediyorum zaten vücudum spora pek uygun değil ne zaman resim çizsem insanlar benle dalga geçer nefret düzeyim artar sadece. ben hayatta insanları çok mutlu attım ama bana he zaman nefretler yaklaştılar artık anladım ki sevgi duygusu gerçek değil sadece nefret gerçek şu dünyada :RpS_crying: Lanet Olsun
                        mutlu mu olsam acaba?

Yorum

İşleniyor...
                        X