bbbbbbbbbnnnnnnnnn
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Nacizane dert.
Collapse
X
-
baştan sona okudum dizi olsa valla süper tutulur senin için zor ama ben okurken çok akıcı geldi iyide anlatmışssın kardeşim..
ben bişey diyemicem senin acil hayatını başka yöne çevirmen gerekiyor o kız hint kumaşı değil sadece annenin sana yanlış bir telkini...Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..
-
uzun yazmışsın ama güzel yazmışsın,hepsini okudum. kızla bir daha görüşme. zaten kötü özelliklerini sende sıralamışsın. sen duygunu belirtmişsin o reddetmiş bu kadar basit. söyledin ve kurtuldun. şimdi önüne bak,hayatını yaşa, mutlu olduğun şeyleri yap,ailenle ve arkadaşlarınla vakit geçir.ego sum qui sum ...
Yorum
-
Annemin itelemesi şöyle bi durum du şaka bagbında iteliyordu bende tabi olmaz öyle bişey diyordum sacmalama gibisinden, ama gel gör ki ummuadığımız şeyler oluyor hayatta bende ilkten inanmak istemedim elimde değildi yani. Kızın reddetme durumu şöyle oldu bana karşı ilk konuştuğumda unut 2. konuştuğumda git başka birini bul dedi. Uğruna canını neredeyse verebilecegin insan bile sana bunu diyor. Olayların hepsini ailme anlattım zaten şu anlık iyiyim. Sadece verdiğim degere üzülüyorum biraz gerçekten degmiyor kıza karşıda bunları dedim.Yani boş insanlar gerçekten tipe önem vermiyorum diyordu yüzüme karşı fakat epey inceliklerimden sonra ilk önce tip sonra kalp die bir mesajına rastladım genel olarak soğudum zaten doğal olarak yani imam kızı felan gerçekten insanlarını niyetlerine, fikirlerine düşünce tarzlarına önem gösterin tecrübe çok önemli benim için gerisini zaten herkes yapar. Degeri bilene deger gösterin bu kız bunların farkında olmadığı için yaşadığımı hiç bi zaman yaşayamıcak. Bu bile bana güç veriyor hiç bi zaman gerçek sevğiyi anlayamıcak her şeyin hayırlısı ben bunada şükrediyorum. Gereginden fazla deger verdim degmedi, siz sakın bu hatayı yapmayın.
Yorum
-
Aşk karşılıklı olunca yaşanır. Tek taraflı olunca yaşanmaz. Kız doğru söylemiş unut.
Ayrıca kızın bazı özelliklerini beğenmemiş "şöyle düşündüm ben eger birlikte olursam bunları kesin düzeltebilirim düzgün bir şekilde konuşarak" demişsin. Bu cümle hiç hoşuma gitmedi. Nedense insanları olduğu gibi sevmiyor kendimize göre yontmaya çalışıyoruz. Ondan sonra da evliliklerde sorun çıkıyor.
Her neyse daha çok gençsin, bu aşk gelip geçer. Unutamam dediğimiz ağlayıp zırladığımız neler yaşadık unuttuk gitti.Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Yorum
-
hadi oldu diyelim,kizda sana evet dedi ailene acilabilicekmiydin?4 yas büyükmüs kiz,birde bir sürü denemeleri olmus kaldirabilecekmiydin?biraz daha yasin olgun olsaydi 27,28 falan kiz senden büyük olsaydi hadi bir derece anlardim da sen cok gencsin fikirlerin degisicektir.Seninkisi ask degil bence onu görmeye alismissin gibi gedi bana..
Yorum
-
Charles Dickens'in Büyük Umutlar kitabını okumanı veya filmini izlemeni tavsiye ederim. Pip'te kendini bulacaksın.
Aslında erkeklerin çoğu, kadınların ilişkiler konusunda ne kadar güçlü olduklarını bilmezler. İlk yumruğu yediklerinde hayatı anlamaya başlarlar. Çünkü biz erkekler, doğamız gereği ilişkiler konusunda dünyadan bihaberiz. Çok çabuk aldanabiliyoruz. Keşke ilkokullarda erkekler için bunun dersleri olsaydı.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Havle View Posthadi oldu diyelim,kizda sana evet dedi ailene acilabilicekmiydin?4 yas büyükmüs kiz,birde bir sürü denemeleri olmus kaldirabilecekmiydin?biraz daha yasin olgun olsaydi 27,28 falan kiz senden büyük olsaydi hadi bir derece anlardim da sen cok gencsin fikirlerin degisicektir.Seninkisi ask degil bence onu görmeye alismissin gibi gedi bana..Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: phatalogyst View Postkatılmıyorum gençsin fikirlerin değişecek nedir yaa babannem gibi.. aşkın yaş ile (hele ki 3-4 yaş) ne ilgisi olabilir.. sen şuan mantıksal cevap veriyorsun arkadaşa o ise aşık olup duyguları ile yazdı...Last edited by Havle; 10-06-2014, 05:14 PM.
Yorum
-
Kardeşim kadınları çok iyi tanırım yazdıklarından ve deneyimlerimden yola çıkarak bu kız sana güveniyor.. Bu olumlu bir şey. Seninle iletişimi kesmek istemiyor yanlış anlama senden hoşlandığı da yok ama nefret etmesinden iyidir. Sen ilgiyi kızın üzerinden kestiğin vakit kızın dikkatini çekme olasılığın bile var. Abartmadan ve peşinde koşan adam pozisyonunda olmadan taktik yap ama kız buna gerçekten değer mi esas onu sorgula.. Yoksa salla gitsin derim.........
Yorum
Yorum