Slm arkadaslar... size kisaca anlatayim derdimi.iki sene once esimle sorun yasamistik yine burda sizinle paylasmistim.esimin isyerinde yapisik bi is arkadasi vardi.surekli bana kocamla arasinda sanki bisey varmis gibi yansitiyo demistim bu kadin yuzunden nerdeyse bosanacaktik.ben su anki bakisimla esimin onla arasinda gercekten bisey olmadigina inaniyorum aslinda.hala ayni yerdeler ama 2 sene boyunca esim gercekten ona karsi mesafeli onu farkediyorum.esim cok donuk bi insan olaylara tepki vermez.cok konusmaz beni sevdiginede inaniyorum ama soyle bi sorun var.ben o yipratici olaylardan zonra sunger cektum herseye.oda cekti bu konulari kapattik aslinda.bu aralar esime karsi kendimde kopukluk hissediyorum.galiba bu konulardan gereken teselliyi alamadim hep icimde kaldi.acaba oylemidir boylemidir diye.ama esimden artik manevi destek istiyorum.herseyi sanki zevksiz isteksiz yapiyo.bende muhabbet istiyorum mululuk istiyorum konusmak istiyorum.mesela yemege gidiyoruz hic konusmadan yada az konusarak yiyip donuyoruz.ona gore benim icin herseyi yapiyo.hep cocugumla tek basimayim.aksam evde kalsa uyur yada arklariyla takilir.gezmeye dugune v.s. oyle yerlere hic gitmez.beni birakir doner.yani hep yalnizim.fotograf cektirmeyi sevmez ama isyerinde mecbur kalip cektirdigini soyluyo.bu aralar iyice noslukta hissediyorum kendimi.sanki benim icin hicbisey yapmiyo gibi.ona sorsan herseyi yapiyo.evine bagliluginda maddi olarak hicbiseyi esirgemez ama ben isin maneviyatindayim.hani guzel bisey giydigimde farketse bir iki guzel soz soylese hersey daha farkli olacak sanki.defalarca diyorum 1-2 gun iyi oluyo sonra yine ayni.aksama kafar bekliyorum yine duvara carpiyorum oturuyorum.acaba herkese karsi iyi bi banami boyle yapiyo diyorum.cok bunaliyorum bunlari dusununce arkamda oldugunu hissetmek istiyorum .tamam dort duvar arasinda siddet yok maddi sorun yok ama disardada hicbisekilde birlikte gorunmuyoruz.hep soguk hep asik yuzlu.soyledigim zamanda yok ben oyle yapmiyorum hep kendini hakli cikariyo.maneviyati hep benden bekliyo sen yaklas sen de biyere gidelim diye.zirta pirta bunlardan bahsetmekten biktim artik onada canim artik hicbisey yapmak istemiyo.sanki hep mutsuz onu oyle gorunce benimde enerjim dusuyo.seviyorum diyo kesinlikle ayrilmak istemiyo.catlatacanmi beni be adam diyorumbelki size sacma gelebilir bunlar ama nasil davranacagimi sasiriyorum artik azcik baglilik duskunluk istiyorum ama olmuyo
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yine bunaliyorum
Collapse
X
-
Normal şartlarda bir erkeğin hadi karıcım yemeğe gidelim ya da sana süpriz yaptım diye eli çiçekli kapıda salak aşıklar gibi davranmasını beklemeyin çünkü hayal kırıklığına uğrarsınız Dünyanın her tarafında kafasında ev taksidi, aylık faturalar giderler masraflar birikimler yatırımlar olan adam karıma süpriz yapayım da sevinsin diye düşünmez. Siz bu ufak tefek jestleri bekliyorsanız ki çok haklısınız ancak ve ancak adamı şaşırtıp şavkını kaydırmanız lazım. Ben kendi adıma herşeyi yaptım diyorsanız demekki etkili olmamış..!! Bir erkeğin kadından beklenlentilerini gözden geçirip kocanızın başını döndürmek sizin elinizde yoksa böyle şikayet eder durursunuz..!........
-
Elimden geleni yapiyorum ama olmuyo galiba olmucakta.tek tarafli caba hic bir ise yaramiyo.sanki ben onun icin siradan biriyim herkese nasil davraniyosa ole davraniyo.ben karisi olarak devre disi.ornegin kesinlikle ailece foto bile cektirmez sevmiyomus ama is yerindeki fotolarini goruyorum mecbur kaliyorum diyo.herseye bi mazereti var.evlilik bi bayan icin sadece karin tokluguna yasamakmidir.hicbi sosyal hayat yok.arasira disarda yemek ye gel o kadar.hep ustune gitmekten sirin gorunmekteye calismaktan yoruldum.manevi olarak guvenim hic kalmadi.hep soguk hep kati.iyi. bi insan ama duygusal yonden cok bunaltiyo.herkesin yardimina kosar dertlesir destek olur ama benim ihtiyacim oldugunda ona yorum bile yapmaz
Yorum
-
Crazy Lady, bu yazdıklarını eşim yazmış olabilir mi diye şüpheye kapılmadım desem yalan olur. Çünkü o da bu forumu okuyor bazen. Eşimin yakınmalarının aynısı. Ne fazla ne eksik. Ama tabi eşimin gözüyle böyle. Çünkü bana bu şekilde yakınıyor. Hatta işyerimde bir bayan arkadaşla olan görüşmelerimden dolayı çok sıkıntıları yaşadık. Fotoğraf çektirmekten kaçınmak, fazla konuşmamak, soğuk davranmak, evde bazen erkenden uyumak, çoğunlukla ciddi olmak, maneviyat yerine mantık üzerine odaklanmak,... bunlar eşimin bende gördüğü şeyler. Ancak benim geçmişimde sosyal fobi vardı; çok utangaçtım, insanlarla pek konuşamazdım. Sonradan bunları azaltmayı başardım.
Benim eşime söylediğim iki şey var: Birincisi, hemen her konuda beni sorumlu tutması, beni eleştirmesi, imalı konuşması, beklentilerini karşılamıyor olmam (yani şöyle düşünüyor, istersem bir başka bayana bunları yapabilirim ama ona yapmıyorum), ikincisi hayatının merkezine beni koymuş olması. Kendisine başka bir meşgale bulmalı diyorum, çünkü sürekli evde, yatakta, dışarıda, yemekte hep benim ruh halimi, ne hissetiğimi konuşmak beni savunma moduna alıyor. Sürekli sorgulandığım hissine, güvenilmediğim hissine kapılıyorum.
Yorum
-
Esimin beni sevdigine eminim aslinda su arkadas meselesi bizi cok fazlasiyla yipratti.esim kendi bisey yapmadigi icin kendini savundugunu soyluyor hep.ama kaxinin halleri oyle tuhafki benden cok sahipleniyo.ben o kadinla bir arada calismasini bile istemiyorum aslinda ama mecburen iste.iste birde insan boyle sessizde olunca acabami diyosun.esinizde ondan bocaliyodur.tamam arkadas arkadastir ama herseyin bi dozu var.kendi egolarin icinde kimsenin yuvasina fesat sokmucaksin diye dusunuyorum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: MoRbİd View PostNormal şartlarda bir erkeğin hadi karıcım yemeğe gidelim ya da sana süpriz yaptım diye eli çiçekli kapıda salak aşıklar gibi davranmasını beklemeyin çünkü hayal kırıklığına uğrarsınız Dünyanın her tarafında kafasında ev taksidi, aylık faturalar giderler masraflar birikimler yatırımlar olan adam karıma süpriz yapayım da sevinsin diye düşünmez. Siz bu ufak tefek jestleri bekliyorsanız ki çok haklısınız ancak ve ancak adamı şaşırtıp şavkını kaydırmanız lazım. Ben kendi adıma herşeyi yaptım diyorsanız demekki etkili olmamış..!! Bir erkeğin kadından beklenlentilerini gözden geçirip kocanızın başını döndürmek sizin elinizde yoksa böyle şikayet eder durursunuz..!Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..
Yorum
Yorum