mutluluk, elindekilerin kıymetini bilmekmiş. ben bilemedim. oysa ki ne mutluymuşum bir zamanlar, şimdi ki halimle karşılaştırdığımda 1 yıl önceyi, neden yetmemişti ki bana dünyalar? ama bilemiyor işte insan. daha ne kadar dibe batabilirim ki diyor, daha ne kadar inebilirim ki aşağıya umutsuzluk okyanusunda? ama varmış işte. varmış daha da aşağısı. son hiç olmayacak. sen ne kadar batarsan bat o dev okyanusun tabanına, kumlarına. daha da yarılacak dip. ve sen biraz daha ineceksin aşağıya. o yüzden yapmayın benim yaptığımı. ne kadar berbat halde olursanız olun, ne kadar dipte olursanız olun o denizde, daha da dibe batabileceğinizi düşünün. şimdi hayatınızda kim varsa, kimler varsa bir getirin aklınıza. getirdiniz mi? işte aklınızdan geçirdiğiniz o insanlar, yarın kaybedebileceğiniz insanlar. değerlerini bilin. ben yapamadım, siz yapın. çünkü mutsuzluk diye bir şey yok. mutlu olduğunun farkına varamamak var...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
şu 18 yıllık kısa hayatımda öğrendiğim en önemli şey
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: neyiz? View Postmutluluk, elindekilerin kıymetini bilmekmiş. ben bilemedim. oysa ki ne mutluymuşum bir zamanlar, şimdi ki halimle karşılaştırdığımda 1 yıl önceyi, neden yetmemişti ki bana dünyalar? ama bilemiyor işte insan. daha ne kadar dibe batabilirim ki diyor, daha ne kadar inebilirim ki aşağıya umutsuzluk okyanusunda? ama varmış işte. varmış daha da aşağısı. son hiç olmayacak. sen ne kadar batarsan bat o dev okyanusun tabanına, kumlarına. daha da yarılacak dip. ve sen biraz daha ineceksin aşağıya. o yüzden yapmayın benim yaptığımı. ne kadar berbat halde olursanız olun, ne kadar dipte olursanız olun o denizde, daha da dibe batabileceğinizi düşünün. şimdi hayatınızda kim varsa, kimler varsa bir getirin aklınıza. getirdiniz mi? işte aklınızdan geçirdiğiniz o insanlar, yarın kaybedebileceğiniz insanlar. değerlerini bilin. ben yapamadım, siz yapın. çünkü mutsuzluk diye bir şey yok. mutlu olduğunun farkına varamamak var...
deger bilmek dedigin gibi kaybetmeden olmali haklisin..
Daha cok gencsin,kaybettiklerinin acisini yasamaktansa bundan sonraki yillarinda yanindakilerin kiymetini bilmelisin bence..Bu kadar üzülmene sebep olan yasanmisliklarinin ve kayiplerinin sana ileriki yaslarinda yararli olucani düsünüyorum,senin gibi ince düsünen insanlar sevdiklerinin degerini iyi bilir bazi kayiplar versede..
Yorum
-
Belliki büyük bir kayıp yaşamışsın kardeşim. Bu yazdıklarından pişmanlıkların çok belli oluyor. Dediğin gibi bazen denizin dibine batar insan , yerin dibine girip artık öldüm bittim der.. ama eksik olan bir şey var hayatımızda yenilenebilmek için bu batışları yaşamamız lazım ki daha yükseğe çıkabilelim...! Sen kaybettiğine inandığın şeylerin kıymetini geç de olsa anlamışsın dersini çıkardıysan ne ala.. Tekrardan sahip olmak da elinde ölümden başka herşeyin çaresi var.........
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: neyiz? View Postmutluluk, elindekilerin kıymetini bilmekmiş. ben bilemedim. oysa ki ne mutluymuşum bir zamanlar, şimdi ki halimle karşılaştırdığımda 1 yıl önceyi, neden yetmemişti ki bana dünyalar? ama bilemiyor işte insan. daha ne kadar dibe batabilirim ki diyor, daha ne kadar inebilirim ki aşağıya umutsuzluk okyanusunda? ama varmış işte. varmış daha da aşağısı. son hiç olmayacak. sen ne kadar batarsan bat o dev okyanusun tabanına, kumlarına. daha da yarılacak dip. ve sen biraz daha ineceksin aşağıya. o yüzden yapmayın benim yaptığımı. ne kadar berbat halde olursanız olun, ne kadar dipte olursanız olun o denizde, daha da dibe batabileceğinizi düşünün. şimdi hayatınızda kim varsa, kimler varsa bir getirin aklınıza. getirdiniz mi? işte aklınızdan geçirdiğiniz o insanlar, yarın kaybedebileceğiniz insanlar. değerlerini bilin. ben yapamadım, siz yapın. çünkü mutsuzluk diye bir şey yok. mutlu olduğunun farkına varamamak var...Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..
Yorum
Yorum