Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sonuna kadar okuyun LUTFEN

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • sonuna kadar okuyun LUTFEN

    vee yine ben arkadaslar.artik gercekten biktim.bu foruma actigim kacinci konu bilmiyorum.herseyden sıkıldm.kendimi degersiz hissediyorum .onceden boyle degildim ablam bana vursa annemler ona kizar sende ona vur derdi vururdum onun bana tekrar vurmasina izin vermezlerdi en azindan esitlik saglanirdi ve kendimi tatmin etmis olurdum ama simdi oyle degil.mesela ustume yeni bisey almisimdir annemw gosteririm nasil olmus diye ordan cikar igrenc olmus cok igrencsin gerizekali diye .kendisi de biraz sisman.bende sen kendine bak okuz gibi oldun iyice demistim.sonra gelip bana vurmustu ben ona tekrardan vursam daha cok vuracak biliyorum o yuzden vuramiyorum hakaret etsem yine vuracak hep altta kaliyorum kendimi degersiz hissediyorum annem de sakasina dedi o kendin kasindin okuz demeseydin diye gecietiriyo.ve hicbi kavgamiza karismiyo ayirmaya calismiyo.Artik gercekten surekli iki lafindan biri hakaret ablamin.Beni de alistirdi ben de ona surekli hakaret ediyorum.yine annem bana kiziyo babam da ayni sekilde cunku ona kizsalar otlrtaligi ayaga kaldirir biliyolar bunu.İntihar senaryolari bile yaziyorum kafamda.Psikolojik olarak berbat bi durumdayim.ve ben kucucuk seylerle bile o kadar cok mutlu oluyorum ki yani neden boyle yaptiklarini anlamiyorum.aglasam her boka aglama timsah gozyaslari diyo ablam.bu dusunceerimden degersizlik hissimden dolayi ders notlarim da dustu.arastirdim kendini 3-4 haftadan daha uzun sure bitkin yorgun mutsuz hissetme depresyonmus ben 1 senedir boyleyim.55 kilodan 45 kiloya dustum canim hicbisey yemek istemiyor.stressten dolayi kollarimda egzama var .Cok yorgun hissediyorum odami toplamadigim icin hergun kavga ediyoruz annemle.yeter artik cidden kimse beni dusunmuyo hergun aglamakran biktim bu arada sosyal fobim de var yardin edin lutfen

  • #2
    Ablanın seni kıskanmasının ,sana gıcık olmasının altında yatan bir neden var .Ne yapıp edip onu bulur neden böyle davrandığını anlarsan olayları çözmen çok daha kolay olur .

    İyice bir duşun aranızda neler geçti bu çok önceki yıllara dayanan bir olay da olabilir yakın zamanda ki bir olayda .Onu bulabildiğin zaman hatanı telafi etme yollarına gidersin.

    Baktın ki bir şey bulamıyorsun o zaman ablanla karşı karşıya oturup her şeyi açıkça anlat hatta hatta intihar etmeyi dahi duşunuyorum de bakalım tepkisi ne olucak .Gerçi ilk duyduğunda inanmaz belki ama yine de ona da duşuncelerini anlat .

    Ya da onu çok mutlu edicek bir şeyler yapıp aranızdaki buzları eritmeye çalış ondan sonra her şey çok daha kolay olur .
    ANCAK ANLATABİLDİGİNİZ KADAR , ANLAYABİLİRİM .

    Yorum


    • #3
      her evde tartısma olur problem olur ama ciddi anlamda insan kardesini aile bireylerini kırmamalı.. heleki hasas dönemdeysen bu dogru degil..

      bazen kardesimlede tartısırım agzına gelenı söler ama sonra yumusar bende takmam ztnn.. onu karsına al konus olmassa sende agzına geleni sölee.. yani olayın ciddiyetini anlat kardesine, oda anlayıslı olup anlar ve artık daha dikkatli olur..

      Yorum

      İşleniyor...
      X