Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yazılarınıza takıyorum :)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• yazılarınıza takıyorum :)

gündüz çok kötüydüm aksam oldu iyiyim baya simdilik..

mesela yazılarınızı okurken kafamda defalarca kurguluyorum.. mesela bi öneri veriyosunuz, okudugunuzu anlıyorum ama tekrar tekrar okuyup defalarca düşünüyorum hatta öle bi hal alıyorki kafamda kurgu,senaryo yaparak anlamaya çalısıyorum..

ama salak deilim yanlıs anlasılmasın zeki biriyim ama defalarca kurgulayıp emin olamıyorm neden takıyom neden emin olamıyorum onuda anlayamıyorum bazen..

Orjinal yazı sahibi: inanç.22 View Post
    gündüz çok kötüydüm aksam oldu iyiyim baya simdilik..

mesela yazılarınızı okurken kafamda defalarca kurguluyorum.. mesela bi öneri veriyosunuz, okudugunuzu anlıyorum ama tekrar tekrar okuyup defalarca düşünüyorum hatta öle bi hal alıyorki kafamda kurgu,senaryo yaparak anlamaya çalısıyorum..

ama salak deilim yanlıs anlasılmasın zeki biriyim ama defalarca kurgulayıp emin olamıyorm neden takıyom neden emin olamıyorum onuda anlayamıyorum bazen..
    Şu aralar yok ama önceki zamanlarda yazıları geç,bu forumdaki insanları takıyordum,ismini vermeyim Buna ne dersin?

Yorum

Takip ettiğim kadarıyla hergün zamanının büyük kısmını forumda ve pc başında geçiriyorsun. Yorumları okuyor, düşünüyorsun ama anne, babanın bu durumdan hoşnut olduğunu sanmıyorum. Odada, bilgisayarın başında hergün 10 saatini heba eden bir genç. Düşünerek yaşamı çözemezsin, unutmalısın bazen, unutmak için de basit, sıradan hamleler yapmalısın herkes gibi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dertli biri
        hayal gücüne hayranım... :54:
        hayal gücü, yada çok düşünme gibi bi isteğim fln yok.. obsesif yaptırıyor.. yoksa fazla düşmeyi en son sevenlerdenimm.. sade olmayı sevmişimdir hep ama gel görkii boş boş düşünüyom..

düşünmücem diyom ama zorla geliyor.. bugünde eski yıllarımı düşünüyom habire ve üzülüyom.. acaba eskiden cok saftirikmiydim bazen eskiden salakca saf olarak yasanmıslıklarım aklıma geliyor.. saf olmak korkunçç simdi saf değilim ama..

valla kurudum dostlaar

Yorum

İşleniyor...
        X