Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir insanin akli dengesinin bozuk oldugunu nerden anlarsiniz?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bir insanin akli dengesinin bozuk oldugunu nerden anlarsiniz?

Hayatimizda tur tur insanlar var ama size akli dengesi bozuk olan biri nasil olmalidir binlerce akil bozuklugu var ama mesela bana gore akli dengesinin bozuk olmasi icin hayalle gercegi karistirmasi gerek.
    Aciz insanlar yok olmasindan büyük bir haz aliyorum.
    GökTürk imp. Tong Yabgu

Belirgin akli dengesizlik ve örtülü dengesizlik var.
    ---Hayal aleminde geziniyorsa, söyleneni anlamıyorsa, bakışları, vücut koordinasyonu, kurduğu cümleler anormalse bariz bir şekilde dengesizdir. Dengesiz bir insanı bir saniyede bakarak anlayabilirsiniz.
    ---Esas korkulması gereken örtülü dengesizler. Az çok hepimiz dengesiziz. Bazıları kendisine zarar verir, çevreye hiç zararı dokunmaz. Bazıları hem çevreye, hem kendine...En nefret ettiklerimse kendine zararı dokunmayıp çevreye zararı dokunanlar. Sokaklarda ralli yapanlar, patlak egzosla gezenler, platonik aşklarını ölümle tehdit edenler, katiller...
    ---Çok derin ve geniş çaplı bir konu. Ben de kendimi dengesiz olarak görürüm. Kendime zararım vardır. Ama mümkün mertebe çevreme zarar vermekten kaçınırım, kurallarım vardır. Etrafta tam anlamıyla dengeli kişi kaldığını da sanmıyorum. analarınız, babalarınız bile saçma sapan, dengesiz davranışlar sergiliyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
      ---Hayal aleminde geziniyorsa, söyleneni anlamıyorsa, bakışları, vücut koordinasyonu, kurduğu cümleler anormalse bariz bir şekilde dengesizdir. Dengesiz bir insanı bir saniyede bakarak anlayabilirsiniz.
      ---Esas korkulması gereken örtülü dengesizler. Az çok hepimiz dengesiziz. Bazıları kendisine zarar verir, çevreye hiç zararı dokunmaz. Bazıları hem çevreye, hem kendine...En nefret ettiklerimse kendine zararı dokunmayıp çevreye zararı dokunanlar. Sokaklarda ralli yapanlar, patlak egzosla gezenler, platonik aşklarını ölümle tehdit edenler, katiller...
      ---Çok derin ve geniş çaplı bir konu. Ben de kendimi dengesiz olarak görürüm. Kendime zararım vardır. Ama mümkün mertebe çevreme zarar vermekten kaçınırım, kurallarım vardır. Etrafta tam anlamıyla dengeli kişi kaldığını da sanmıyorum. analarınız, babalarınız bile saçma sapan, dengesiz davranışlar sergiliyor.
      Bu söylenenlerin birçoğu akli dengesinin bozuk olduğunu söylenebilir durumlar.Sana gelirsek seninle bu konuyu derin ve derin tartışmak isterim dostum.Çünkü bazı düşüncelerin benimde düşündüğüm şeyler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post

evet bende katılıyorum ...

Yorum

Common sense denen bir olay var. Eğer toplum normlarına uymayan bir düşünce yapısı var ise kişi toplum tarafından cezalandırılır ve yanlız bırakılır. Tabi bu toplumda hasta olması başka medeniyetlerin toplumunda hasta sayılacaği anlamınada gelmeyecektir...

Yorum

belirgin akıl hastaları malumdur.

onun dışında ben aramızda olan yüksek derecedeki bipolar kişilerle anlaşmakta çok zorlanıyorum..
            Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

Akıl hastalığı diye birşey yoktur sadece istatiksel olarak toplumun ortak kanılarından uzaklaşmış kişiler vardır...

Yorum

İşleniyor...
              X