Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Umutsuzca yaşıyorum işte

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Umutsuzca yaşıyorum işte

Selam arkadaşlar.Ben 18 yaşındayım.Aslında geçen yıla kadar hayatımda bir anlam olduğunu hissediyordum.Yine arkadaşım yoktu.Yine yalnızdım, çekingendim , aynı kızı seviyor ama açılamıyordum ama en azından idealim vardı.Hayatta yapmaktan zevk aldığım tek şeyi yapıyordum.Futbol oynuyordum ve futbolcu olmayı hedefliyordum.En azından geçimimi bu yolla sağlamam lazımdı.Çünkü iyi yaptığım tek şey futbol oynamaktı.Ama geçen yıl şu aylarda dizimden sakatlık geçirdim.Ameliyat oldum.Geri döndüm.Kimse yüzüme bakmadı.Kulübüm kapı dışarı etti.Haklılardı eskisi gibi değildim.İnsan bu yaşta sakatlık geçirirse kimse yüzüne bakmıyor.Şimdi ne yapıcam bilemiyorum.Anlamımı yitirmiş hissediyorum.insanlarla iletişime girmeden yaşıyorum nerdeyse.Korkak olmasam ve inançlı biri olmasam kesinlikle intahar ederdim de.Hayata dair en ufak bir umudum kalmadı.İlerde ne yaparım kestirmek çok zor.Ben hep çekingen bir kişiydim hayatım boyunca.Lisede kızlarla muhabbet edemezdim.Okuldakiler gezer dolaşır sevgili yapardı.Ben ise hergün idman yapardım ve hayal ederdim.Aslında beni en çok üzen şey hayallerimi de kaybetmiş olmam.Sadece insanların yaşamlarına bakıp imreniyorum...Neyse herkes derdini paylaşıyor ben de paylaşayım dedim.Sizleri sıktıysam özür dilerim arkadaşlar ama açıkçası benim de bunları paylaşmaya ihtiyacım vardı.Şimdiden teşekkür ederim...

Bütün suç bende ben özür dilerim allah kahretsin beni

Yorum

Her seyini futbola baglamis oldugun icin bu durumdasin,,oysa ki ne kadar güzel yapabilicen sporlar var,,yüz mesela,bilardo dünya birincimizi hatirliyormusun?baska seylere yönel hayat sadece futbol ve kizlardan ibaret degil,,daha 18 yasindasin ne kadar cok yapabilicen hobilerin olucak kiz arkadaslarin olucak,,bir den hayatini kendi düdüncelerinle karartma,,.

Yorum

Hayat futbol değil yeterki iste muhakkak karşına birşey çıkacaktır.

Yorum

Valla kardesim benimde futbolcu olmak en buyuk hayallerimden biriydi ama simdi yas olmus 24 ve bi sirketin finansman bolumunde calisiyorum işimi sevsemde sevmesemde mecbur calismak zorundayim sen hayallerinin pesinden kosmussun gercekten buyuk bi cesaretin varmis ama bazenleri o hayallerine ulasamazsin her iste bi hayir vardir arkadasim dunyanin sonu degilde simdilerde bircok insan sevdigi isini hobi olarak yurutmek zorunda kaliyor maalesef isin maddi yonu kazandirmayinca boyle oluyor bence boyle seylere canini sikma derim daha yasin genc daha onunde bi cok yol var ve kim bilir karsina ne firsatlar cikacaktir arkadasim
          Arsız Ayaklar Altında Alın Teri...

Yorum

16 yaşımda müzisyen olmaya karar verdim ve 2-3 yıl içinde müzisyen oldum.
            şimdi 35 yıllık müzisyenim. müzikte böyle bir risk yok. futbol riskli bir spor.
            milyonlarca genç futbola hevesleniyor. aralarından bir kaç tane yıldız futbolcu çıkıyor. yani bir tür piyango.

Yorum

Müzisyenler de risk altında ama... Beethoven sağır olmuş mesela... Ama notalar hep onu sağır olmasına rağmen takip etmiş...

Yorum

insanların yaşamlarına bakıp imreniyorum dedin ya biraz farklı yaşamlara baksan.. yoksullar hastalar vs.
                Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

insan umutlarıyla yaşar...

bu parça tüm ölmek isteyenlere gelsin ..!!!!
                  Last edited by poyraz_; 22-06-2014, 01:20 AM.

Yorum

yaşın daha 18.. eminim keşfetmeni bekleyen bir çok yeteneğin vardır..
                    futbolla sınırlarını çizme.. beyninin sınırı yok ona özgürlük tanı.

Yorum

Finans bölümünde önemli bir görevde olmakta benim hayalimdi.

Yorum

finans bölümüne girme, düzen çok bozuk.bankalar çok bozuk.faiz var, acımasızlık var, kandırma var.biz turkcell superonline a üyeydik.sürekli bizi arıyorlardı ve sürekli kandırma halindeydiler.faturayı yükseltiyorlardı, arayınca yalan söylüyorlardı.zaten superonline nın belli bir bayiisi yok.bağlamaya gelenlerin iş yerine gidince biz yetkili değiliz diyorlar.düşün, internet şirketi böyle.bir de bankayı düşün.aklın varsa girme finansa.ya kalbin zamanla katılaşır ya da yapılanlara dayanamazsın.

Yorum

İşleniyor...
                        X