Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yine girdiğim işten çıktım :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Yine girdiğim işten çıktım :(

Staj olayında çok başarısızım bugün yine ayrıldım işten . hiç kimseyle yakınlık kuramıyorum sanki aramda duvarvar kendi kendimi çekiyorum buyüzden kimse benle konuşmuyor. ilk gittiğimde heyecandan elim ayğım titriyordu . dalga geçtiler gururuma dokundu. bugünde yanlız kalınca işten ayrıldım heryerde böyle oluyor biir türlü yaknlık kuramıyorum insasnlarla tek başıma ölüp gidicem şuan kendime o kadar kızgınımki anlatamam

Utanmanı gerektirecek bir şey yok utanması gereken onlar insanlıklarından utansınlar. Bu sıkıntı adım adım azalır birden o ortama girince zor olur tabi. Moralini yüksek tut o yaşadıkların o anda kaldı. İnsanlara odaklanma yapman gerekenlere odaklan. Gülüyorlarsa muhatap olmaya demeyecek insanlardır kalitesiz insanlardır. Böyle insanları niye umursayasın ki. Karşında üç beş maymun gülse moralini bozar mı. Onları da böyle düşün.

Yorum

evet ama o an ilk günümdü ve çok utandım diğer sorunda insanlardan hep kendimi çekiyorum samimiyet kuramıyorum kendime bağlıyamıyorum sanki aramda insasnlarda gizli duvar var ve ben zorla konuşuyorum

Yorum

boşver canın saolsun sıkma canını benim bugüne kadar grip çıktığım işleri saysam burda istanbula kadar yol olur bak bende uzun süredir iş arıyordum bugün buldum bir tane yarın başlıyacam o yüzden fazla takma kafana gamsız ol biraz ...

Yorum

Benim bu 7. isim galiba takma kafana sen bende is yerinde insanlarla pek iletisim kuramam hatta telefon calar bakmam gerekir onda bile bazenleri dogru durust iletisim kuramam ama yaptigin is onemli eger isini hakkini vererek yapiyorsun kimse sana cikipta sen konusamiyorsun yada kimseyle konusmuyorsun diyemez benlede dalga gecerler bazenleri ama dedigim gibi sen isini en iyi sekilde yaparak onlara cevabini vermis olursun zaten
          Arsız Ayaklar Altında Alın Teri...

Yorum

birz olsun içim rahatldı hepinize çok teşekkürler

Yorum

konuşcak birileri var mı

Yorum

Hmm büyük ve zorlu bir savaş seni bekliyor. Ben de çok yüzleştim o durumla. Sayısız dersten, ortamdan, işten kaçtım bu şekilde. Tekrar aynı insanları görmek dahi istemedim, özgüvenim iyice kayboldu. Berbat bir durum. Bir şekilde üstesinden gelmen ve pes etmemen gerekiyor. Kendini teslim etmeyeceksin. Eskiden oruç tutamazdım. Çünkü pes etme şansım vardı. Şimdi pes etmeyi reddettiğim için bu çok zor yaz oruçlarını bile tututyorum. Direnecek yada yok olacaksn nelumbo. Kolay değil.
                Orjinal yazı sahibi: Nelumbo View Post
                Staj olayında çok başarısızım bugün yine ayrıldım işten . hiç kimseyle yakınlık kuramıyorum sanki aramda duvarvar kendi kendimi çekiyorum buyüzden kimse benle konuşmuyor. ilk gittiğimde heyecandan elim ayğım titriyordu . dalga geçtiler gururuma dokundu. bugünde yanlız kalınca işten ayrıldım heryerde böyle oluyor biir türlü yaknlık kuramıyorum insasnlarla tek başıma ölüp gidicem şuan kendime o kadar kızgınımki anlatamam

Yorum

Benzer bir durum bende de var.

Kendini fazla gözlemleme, çevreyi tanımaya çalış.
                  Göreviniz konusunda sürekli sana yanlışını söyleyenden kaçma, özellikle ona yapış, ıstikrarın anahtarı onda.

Titrediğini söyleyen kişiler sana çok dikkatli bakmış demektir. Sen de onlara dikkatli bak bakalım. Ama sadece bak.))

Yorum

bende birde ne konuşcam yanlışmı konuştum bunu burdamı konulmam gerekirdi nasıl davrancam gibi kaygılaım oluyor bayılcak gibi hissediyorum onlarda anlayışsız doğl olarak kendimi geliştirmek istiyorum ama elim kolum baplı ne yapcam bilmiyorum ilk defa böyle bir durumla kaşrılaşıyorum :S nette arkadaşımda iki muhabbet ediyim diyorum artık ne kadar kötü konuşuyorsam yüzüme kapıyor

Yorum

İnsan çoğu hareketi otomatik olarak yapar. Yüzde yüz farkındalıklı bir biçimde bir yerden bir yere zıplamaya çalışırsan örneğin, büyük ihtimalle yapamazsın.

Çevreyi yeterince gözlemsen, kendinden azıcık sıyrılsan bunlar kendiliğinden çözülecek. Denenmiştir.

Yorum

bir insanın yüzüne kapatılıyorsa tek o karşıdaki nin terbiyesizligi sende bunları kendine mal etme kendini değil dışarı görürsün yoksa sürekli.
                        "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Direnmek... bir gün dirensem ertesi gün pes ediyorum.

Yorum

İşleniyor...
                          X