Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dayanacak gücüm kalmadı !

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Dayanacak gücüm kalmadı !

Arkadaşlar 1 sene önce ilk mesajımı yazmıştım.Dertlerimden uzun bir süre kaçarak uzaklaştım ancak tekrar yakaladı beni.Geçmişte olmayacak durumlarda kaldım ve pişmanlığın pençesinde buldum kendimi.Bundan kurtulamıyorum ve çaresizce bekliyorum.Kendimi affedemiyorum.Neden ben diye sormaktan başka elimdende birşey gelmiyor.Böyle nasıl yaşayacağım bilmiyorum.Karnıma oturmuş bir fille yaşıyorum sanki.Bu yükü taşıyamıyorum artık

Geçmişinizdeki yazılara baktım ama tam sorunu bulamadım.Buraya anlatırsanız ben girdiğimde cevap veririm.Allah yükünüzü hafifletsin...

Yorum

İnsan
      sırtına dağlar yükl£ndiğind£ bil£
      "Elif"
      gibi
      dimdik durabilm£li
      Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

Geçmişte farkında olmadan yaptığım hatalar kişiliğim oturunca yüzüme çarpıldı..başımdan kaynar sular döküldü sanki..sırtıma o kadar büyük bir yük bindiğini hissediyorumki nasıl dayanırım bilmiyorum.

Yorum

Geçmişe bakarak yol alamazsın. İnsan oğlu beşeridir. Hata yapmayan kul asla yoktur. Geçmiş tozdur üfle gitsin. Hedefler belirle ve o hedefler doğrultusunda koş.

Yorum

Geçmişteki hataları unutun çünkü gelecekte de hatalar yapmaya devam edeceksiniz. Hatalar düzeltildiği ölçüde anlamlıdırlar ve onlara sürekli düşüncemizde yer vererek onları düzeltemeyiz.

Yorum

İşleniyor...
            X