Abiler ablalar ben 15 yaşındayım fakat 15 yaşında birine göre baya dertliyim. Çok üşengecim çok dikkatsizim çok sorumsuzum çok bakımsızım. Bu yüzden çok bağırıltı yemeye başladım hem de bu yaşlarda bana bağırıyorlar artık bağırmasınlar diye ne yapsam özür dilemeye başladım. Son zamanlarda çok fena strese girdim artık ne hissettiğimi anlayamıyorum. Asosyallikten evin içinde dolanıyorum dışarı çıksam normal bir insana göre daha çok terliyorum. Çok kötüyüm geceleri sıcaklıyorum kafam ağrıyor. Bakımsızlıktan artık yaptığım banyolar bile işlemiyor. Üstelik artık kalbim ağrımaya başladı, evin içinde dolanırken bile halsiz hissediyorum, bugün dişlerim çatırdadı artık kulağım çınladı gözlerim kurudu ben böyle genç yaşta ölecek miyim? Öleceksem de böyle mi öleceğim? Yardım edin nolur çok berbatım.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Çok karmaşık duygular içerisindeyim
Collapse
X
-
Ahhh dostum daha kaç yaşındasın,kendini şimdiden bu hale getirdiysen 30 yaşında,40 yaşında ne yapacaksın o zaman?Sana ne desem bilemedim şimdi.Sorun sadece dikkatsizlik,sorumsuzluk mu?Eğer buysa daha yaşın küçük merak etme zamanla olur dert etme.Onun dışında şimdiden sosyal fobi etkisi ağır basmış,terleme ve stresle gelen anksiyeteler artmış,böyle devam ederse ileriki yaşlar için psikolojik olarak daha tehlikeli!Bence psikiyatriye en kısa zamanda git.Sana yararı olur inşallah.
-
Daha 99-2000 doğumlusun. Yeni geldin dünyaya, ne ölümünden bahsediyorsun. Terlemek sağlık açısından iyidir. Fazla kilon varsa kurtul, kendini eve kapatma, çık sokağa yürü, öylesine dolmuşa bin bilmediğin bi semte git, dolaş gel. Aman eve kapanma. Ailen de çatışmak yerine destek olsun. Hayata arıza başlarsan, arızalar büyür şero dikkat et.
Yorum
Yorum