Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsanlarla karşılıklı konuşmada ve grup içinde sohbette çok zorluk çekiyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İnsanlarla karşılıklı konuşmada ve grup içinde sohbette çok zorluk çekiyorum

evdeyken birşeyim yok ama şu sosyal medyayı kullanınca ve dışarı çıkınca aklıma birton düşünde doluyor misal facede okuldaki kiişilerin profillerine bakıyorum arkdaşları çok fazla oluyor ya da daha marjinal bir druşları davranışları var onlara çok özeniyorum insasn ilişkilerinde çok iyiler ve benim gibi kompleksleri yok çok popülerler bense bir okulda gitmesem ev kızı anne babamın dizinin dibinde oturuyorum hergün arada bir onlarla dışarı çıkıyorum onlar gibi çevrem yok özeniyorum onlara ama bir taarafımda hazır deil onların yanında onlar kadar iyi olmadığımı düşünüyorum anne babam dan yana asla sıkıntım yok evimlede.

facebook ruh sağlığını olumsuz etkileyen bir sitedir ama maalesef vazgeçemiyoruz.

Yorum

Şimdi Bu halinden şikayetçisin ama ileride şükür edeceksin böyle olduğun için.Facebookta paylaşılan fotoların bir çoğu fake mutluluk içeren nesneler.Herkes orada gözüktüğü kadar ne sosyal nede mutlu.Starbuck ta kahve içerek ,Mc donalds ta hamburger yiyerek sosyal olunmuyor malesef.Zamanla seninde bir çevren ve arkadaşların olacak ozamana kadar ailenle yaşamanın keyfini çıkar .

Yorum

sosyal medyada herkes en iyi,en mutlu;en beğenilecek anlarını,fotoğraflarını koyuyor. insanların bu görüntüsüne inanmamak lazım. kimse kolay kolay yalnız,mutsuz,depresif ve kötü çıktığı fotoğrafları paylaşmaz. en iyisi sensin ailenle ol boşver
        ego sum qui sum ...

Yorum

İnsanların facedeki görüntüsüne aldanma. İnsanların çoğunun, kendisini olduğundan farklı göstermeye çalıştığı bir gerçek.
          Eskiden facebook kullanırdım, şimdi kullanmıyorum.Çok rahatım.

Kendine hayatla ilgili hedefler koy, zaman ayır kendine. Başkalarının hayatını izleyip özenirken kendi hayatını ıskalama
          İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
          Malcolm X

Yorum

Niye sadece kendinden iyi olanlara bakıyorsun ne sıkıntılar çeken insanlar var bunları da gör.

Facebook seviyesiz bir ortam.

Yorum

Facebook insanların kendilerini olmak istediği gibi göstermeye çalıştığı,herkesın birbirine hava atmak için yarıştığı,gereksiz bı ortam.En ıyısı hıc face kullanmamak,tıpkı benım gıbı..ilk çıktığı gunden berı,bir kez olsun kullanmadım,kullanmam da.Kullananları görüyoruz malesef,süreklı bişeylerın resmını çekım de havamı atayım derdındeler (tabı bu herkesı kapsamayabılır,ancak ıstısnalar kaıdeyı bozmaz).sen kendınle ılgılen,boşver bunları,kıtap oku,kendını gelıştır,herkes gıbı olmak zorunda değilsin...kendın gıbı ol.
              Kendınle yarış,başkalarıyla değil...

Yorum

çevresi olanlarla konuşup ne. sorunları var diye düşündün mü
                "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

özenme... kendin olmayı dene... bulunduğun koşulun mutluluğunu duy... ailenle skntın yoksa bu senin için bir sebep olsun ve hep gülümse.burada ailesiyle sorun yaşayan bir çok kişi var..emin ol onlarda sana imrenmişlerdir şu durumda...

hepsi zamnla bir düzen bulur...

Yorum

İşleniyor...
                  X