Ben killi biriyim elimde olan birsey degil ama her tarafim killi gobegim sirtim ustelik siskoyumda kizlar benden igreniyor bu yuzden hem sisko hem killi oldugum icin kiz arkadasim dahi igreniyordu iyice komplekse girdim gemetik bir faktor degistiremiyom killarimida alamam hergun bunun icin fazla usengecim ne olcak bu benim halim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
killi olmak
Collapse
X
-
alakası yok kardeş kadınlar güvenilecek erkek arar. Türk erkekleri coğrafi bakımdan kıllıdır. arkadaşlarım benle dalga geçer yazın denizde. üstündeki kazağı çıkarda öyle denize gir diye beğenmeyen beğenmesin seni kardeş. kendini beğendirecem diye uğraşırsan çökersin.Bir elde şarap bir elde kuran, Bir helaldir işimiz bir haram, Şu yarım yamalak dünyada , Ne tam kafiriz ne tam müslüman.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: El_Saffah View Postalakası yok kardeş kadınlar güvenilecek erkek arar. Türk erkekleri coğrafi bakımdan kıllıdır. arkadaşlarım benle dalga geçer yazın denizde. üstündeki kazağı çıkarda öyle denize gir diye beğenmeyen beğenmesin seni kardeş. kendini beğendirecem diye uğraşırsan çökersin.Aciz insanlar yok olmasindan büyük bir haz aliyorum.
GökTürk imp. Tong Yabgu
Yorum
-
Bir kız olarak söylüyorum sorun etme. Ama 3 faktörler var kıl göbek çirkinlik. Çirkin misin bilmiyorum tabii ama bunlar birleşince bi brad pitt çıkmıyor Göbekten kurtulmalısın hepsi bu. Kıllar maalesef her erkeğin sorunu oluyor ve tüm kızlar olarak bunun farkındayız bence. 3 5 tüyü sorun eden de evde kalır yani sen dert etme
Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir
Yorum
-
Güzellik sektöründe calisan biri olarak bu konuyu kendine cok dert etme derim komplekslere girme baskasini rahatsiz ediyor diye birsey yapma ama sen bu killardan rahatsizsan imkanlarin dahilinde birseyler yap örnegin ekonomik olarak biraz rahatliga kavustugunda bir kac bölgene biraz epilasyon lazer yaptir en azindan azalir.
göbek konusuna gelincede bi erkek olarak daha sanslisin cünki kadinlarin diyeti bir ömür bitmez erkekler sansli cünki vücutlari yagi cok daha cabuk yakiyor biraz hareket yap bogazini kis
ama herseyden önce kendine olan güvenini kazan o zaman durusunla edebinle zekanla en güzel en akilli kizi elde edersin
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HurricaNe ~ View PostBir kız olarak söylüyorum sorun etme. Ama 3 faktörler var kıl göbek çirkinlik. Çirkin misin bilmiyorum tabii ama bunlar birleşince bi brad pitt çıkmıyor Göbekten kurtulmalısın hepsi bu. Kıllar maalesef her erkeğin sorunu oluyor ve tüm kızlar olarak bunun farkındayız bence. 3 5 tüyü sorun eden de evde kalır yani sen dert etmeAciz insanlar yok olmasindan büyük bir haz aliyorum.
GökTürk imp. Tong Yabgu
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Kacak View PostGüzellik sektöründe calisan biri olarak bu konuyu kendine cok dert etme derim komplekslere girme baskasini rahatsiz ediyor diye birsey yapma ama sen bu killardan rahatsizsan imkanlarin dahilinde birseyler yap örnegin ekonomik olarak biraz rahatliga kavustugunda bir kac bölgene biraz epilasyon lazer yaptir en azindan azalir.
göbek konusuna gelincede bi erkek olarak daha sanslisin cünki kadinlarin diyeti bir ömür bitmez erkekler sansli cünki vücutlari yagi cok daha cabuk yakiyor biraz hareket yap bogazini kis
ama herseyden önce kendine olan güvenini kazan o zaman durusunla edebinle zekanla en güzel en akilli kizi elde edersinAciz insanlar yok olmasindan büyük bir haz aliyorum.
GökTürk imp. Tong Yabgu
Yorum
Yorum