Duyuru

Collapse
No announcement yet.

boş dünyada dağ gibi olmak

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• boş dünyada dağ gibi olmak

bu dünya çok boş herkes kendine ediyor boş yere

param yok
    sevgilim yok
    arkadaş yok
    yok sa yok ne yapalım yani bendede yok ne yapim yani olmassa eldemi?

kısa kesecem saat 2.31

insanlara işiniz düşmesin çünkü ne kadar arkads dost kardes akraba varsa hepsi menfaat çıkar peşindedir.
    tek kalmak yalnızlık nimettir kendi işinizi kendiniz halletmeniz hele ki daha iyi bir nimettir.
    para kısmına gelince; çalışın hiç harcamayın biriktirin cebinize koyun ne telefon alın ne pahalı sigaralar vsvs pazardan alın ne varsa gereksiz hiçbirşey almayın zor geliyosa iş çalışmayın yatın umursamadan karnınız doysun yeter.

öncelikle bendede oluyor can sıkıntısı gezemiyorum yaz geceleri moralim bozuluyor ama dayanıyorum ve şimdide çok huzurlu oldum çünkü boş laflardan uzak kendim sigaramı yaktım oturuyorum müziğide açtım burda konu paylaşıyorum
    ha benim para kazanmak gibi lüksüm yok mu? tabi var elbette orası da çalışarak olur.

bu arada yaşım 17 yaşantım 77.

herşeyi s. etmiş bir halde umursamadan anı yaşayan bir genççç...

----Yaşın çok genç. 5-10 sene sonra şu an söylediklerin sana komik gelecek ve kendine kızacaksın.
    ---Yalnızlık bazılarının seçimidir, bazılarınınsa kaderidir. Parasızlık kiminin seçimi, kiminin de kaderidir. Sen bunları seçmedin ve seçmek istemedin. Yalnız ve parasızsın, sevgilisizsin (ilk kız ark. 25 imde oldu-ah neler çektim ben)
    ---Para, harcanmak için vardır. İnsanlar telefon da alacak, dışarıda yemek de yiyecek. O kadar kasa kasa yaşanmaz. Her erkeğin bir işi olmalı ve çalışmalıdır. İnzivaya çekilip, sigara yakıp, film izleyip, şiir yazıp teselli bulamaz insan. Ama senin yaşlarında ben de öyle geçirdim. Köpekler gibi pişman olduğum ne biliyor musun şimdi. Yaz tatillerinde eve kapanmaktansa uyduruk bir işe girip çalışsaydım. Hem zaman daha hızlı geçerdi, hem de ben daha sosyal, girişken olurdum.

Yorum

17 yaşında sigara içmek... sevgilim yok demek... param yok demek... garip geldi bana.

Bu yaşta lisede okuyor olman ve para ile işin olmaması gerekir diye düşünüyorum.
      Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

bende yaş 51!
        günde 3 paket sigara! 14 yaşımdan beri içiyorum!
        arkadaş yok. sevgili yok.
        sevgili zaten istemiyorum çünkü 11 yıl önceki son sevgilim beynimde kalıcı hasar yaptı ve bir daha sevgili riskini göze alamam.
        para ise bol miktarda var ama ben kazanmadım. ailemden gelen birikim. tek çocuğum!
        bütün hayatım internet ve çaldığım müzik aletleri.
        ama kullandığım ilaçlar beni mutlu hissettiriyor! kimyasal ya da sentetik mutluluk!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tarz55 View Post
          bu dünya çok boş herkes kendine ediyor boş yere

param yok
          sevgilim yok
          arkadaş yok
          yok sa yok ne yapalım yani bendede yok ne yapim yani olmassa eldemi?

kısa kesecem saat 2.31

insanlara işiniz düşmesin çünkü ne kadar arkads dost kardes akraba varsa hepsi menfaat çıkar peşindedir.
          tek kalmak yalnızlık nimettir kendi işinizi kendiniz halletmeniz hele ki daha iyi bir nimettir.
          para kısmına gelince; çalışın hiç harcamayın biriktirin cebinize koyun ne telefon alın ne pahalı sigaralar vsvs pazardan alın ne varsa gereksiz hiçbirşey almayın zor geliyosa iş çalışmayın yatın umursamadan karnınız doysun yeter.

öncelikle bendede oluyor can sıkıntısı gezemiyorum yaz geceleri moralim bozuluyor ama dayanıyorum ve şimdide çok huzurlu oldum çünkü boş laflardan uzak kendim sigaramı yaktım oturuyorum müziğide açtım burda konu paylaşıyorum
          ha benim para kazanmak gibi lüksüm yok mu? tabi var elbette orası da çalışarak olur.

bu arada yaşım 17 yaşantım 77.

herşeyi s. etmiş bir halde umursamadan anı yaşayan bir genççç...
          Genç, kendince mutluluğa giden bir yol çizmiş doğru ya da yanlış kendini mutlu hissetmiş ve paylaşmış.. Umarım hayatın boyunca anlık mutluluklar değil de kalıcı huzurlar yer edinir kardeşim
          ........

Yorum

İşleniyor...
          X