Duyuru

Collapse
No announcement yet.

okurmusunuz..?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• okurmusunuz..?

iyleştim diyebilirim..

senelerce psikolojik hastalıklar geçirdim.. 15 seneye yakın her saniyem ölüm gibiydi.. dalgalanmalarla her dönemim kuruntularla panik atakla olumsuz düşüncelerle anksiyeteyle geçtii.. tamamiyle hayatım bitmiş gibiydi.. çok ciddi acılar çektirdi ama iyleştim ..

sağlık bölümünden üniversite bitirdim.. işe başlamama az kaldı.. ve çevrem olsun ailem olsun sevilen biriyim.. psikolojik hastalıklarla yaşarken bile çok iyi mücadeleler verdim.. kendimle çok savaşlar verdim ama her zaman tutunacak bi dalım ve umudum vardı..

ilaç kullanmıyorum bisenedir.. bi aydır çok iyiyim.. tabiki arada bir obsesifler kompulsifler ve anksiyete geliyor ama umursamıyorum gidiyor etkilemeden ve zamanla anlamsızlasıyor..

bunada hep inanmıs biriyim hiçbir obsesifimle savaşarak yenemedim.. savaştıgım her dönem yenildim.. ve sonuc olarak kendime acı çektirdim..

hayatıma kısıtlama getirerek yenmedimm.. halen titizim halen mükemmeliyetçi yapım var ve halen kompleksi oldugum durumlar var ama obsesif olcak sevyede deil acı vermio

yeni doğmus gibiyim.. kişiliğimden taviz vermedim asla bunu yenerken ama acı verdiğini anladıgım düşünceyle boğuşmam..

Yorum

Sorunlar adına adım atmalıydın ve bunu bir aşama geçmişsin.Senin adına sevindim İnşallah tamamen kurtulduğun günler gelir.Sorunlarının esiri altına düşme,savaş onlarla;aynen böyle

Yorum

15 sene çok ciddi bir rakam okuyunca ben dayanabilir miyim bilmiyorum.
        Allah sizlere ve bizlere sabır versin.
        Herşey ummadığın kadar güzel olacak.. sabret.

Yorum

Geçmiş olsun dostum. Senin adına sevindim. Aslında bakış açın ve yakaldığın nokta çok önbemli, herkese örnek olsun. Hiçbir obsesyonumu savaşarak yenemedim diyorsun, yenemezsin de zaten. Obsesyonların devam ederken, onları çzömek için mücadele etmediğin anda daha az sıkıntı çekersin. Kendini yırtsan da, boşversen de obsesyonlar kolay kolay geçmez. Kabullenmek ve orada olduğunu umursamamak.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
            Geçmiş olsun dostum. Senin adına sevindim. Aslında bakış açın ve yakaldığın nokta çok önbemli, herkese örnek olsun. Hiçbir obsesyonumu savaşarak yenemedim diyorsun, yenemezsin de zaten. Obsesyonların devam ederken, onları çzömek için mücadele etmediğin anda daha az sıkıntı çekersin. Kendini yırtsan da, boşversen de obsesyonlar kolay kolay geçmez. Kabullenmek ve orada olduğunu umursamamak.
            aynen.. geçmişimde çok savaştım obsesiflerimle.. savaştığım anlar da ise sonuç olarak ta panik atak ve anksiyeteyle bitiyordu.. ve obsesifimi bitirmek yerine dahada güçlendiriyordum..

ama obsesif oldugunu anladığım ne türlü şey varsa üzerine gitmem.. tamamiyle önemsiz göremıyorum korkularımı.. önemsiz görsem zaten takmazdım ama o kadar üzerine gitmiyorum..

dediğin gibi boş versende mücadele etsende obsesifler hep var olcak önemli olan etkilememesi.. ama zamanla obsesifler insanın canını ürkütücü bi şekilde acıtan etkiler bırakıyor..

sonuc olarak serotonin bakımından çok şansız doğmusuz ama iyiyim cok sükür.. tek problem kaldı ağrılarım.. ağrılarım azalmıs geçen seneye göre baya.. stresle yasanan ağrılar geçiyor zaten zamanla

Yorum

ayrıca okb ile ilk dönemler iyi mücadele edilir ama zaman geçtikçe bi dakka bile mücadele edemıyosun.. güçsüz bırakıyor yıllar sonra.

son iki senedir takıntı yaptıgım saniyeden itibaren başım cok feci ağrıyor.

Yorum

hersey çok iyi tek isteğim ciddi fiziksel zararlar vermemistir insallah

hastalıkları araştıra araştıra doktor oldum ve hasalık hastası oldum.. ama bu durumda coook hafiflendi yoksa dayanamazdım )

Yorum

gülecektik.... öylede böylede eyvallah etmeyecektik
                  yendik işte.. kazanan bizdik herseyiyle
                  isteyelim yeterki değil mi ? Var o gücümüz bir yerlerde gizli saklı..
                  Oh şükürler sayısızca nihayet...

Yorum

İşleniyor...
                  X