İş'e giderken iyi hoş saat 2 3 oluyor mayışıyorum kendimi tutuyorum fakat bugun fark etmeden gitmişim 10 dakika sonra bir arkadaşimin dürtmesiyle uyandım allahtan patron görmemiş işimden olabilirdim tavsiyeniz varmi genelde işten gelince uyurum ramazan yüzünden uyumak istemiyorum 12 gibi yatiyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İş yerinde aşırı uykusuzluk
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Hızarcı Ahmet View Postİş'e giderken iyi hoş saat 2 3 oluyor mayışıyorum kendimi tutuyorum fakat bugun fark etmeden gitmişim 10 dakika sonra bir arkadaşimin dürtmesiyle uyandım allahtan patron görmemiş işimden olabilirdim tavsiyeniz varmi genelde işten gelince uyurum ramazan yüzünden uyumak istemiyorum 12 gibi yatiyorum
Yorum
-
Ben de ramazan nedeniyle sahura kadar yatmıyorum. Malum günler uzun. 7 saat tok, 17 saat açız. İşyerinde de uyuma imkanım var. Gerçekten zorlu bir oruç bu sene. Ben uyku halinin oruçla alakalı olduğunu düşünüyorum. Oruç tutan biri 12 den önce yatmamalı zaten.Orjinal yazı sahibi: Hızarcı Ahmet View Postİş'e giderken iyi hoş saat 2 3 oluyor mayışıyorum kendimi tutuyorum fakat bugun fark etmeden gitmişim 10 dakika sonra bir arkadaşimin dürtmesiyle uyandım allahtan patron görmemiş işimden olabilirdim tavsiyeniz varmi genelde işten gelince uyurum ramazan yüzünden uyumak istemiyorum 12 gibi yatiyorum
Yorum
Yorum