Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İlaçların Artık Etki Etmemesi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İlaçların Artık Etki Etmemesi

Arkadaşlar, 2001den beri ilaç kullanıyorum. Lustral, Efexor, Anafranil, Xanax, Seroquel, Deprex, Melleril vs gibi bir çok ilaç kullandım şimdiye kadar.
    Son 3-4 senedir Lustral kullanıyordum son 1 senedir hiçbir etki göstermemeye başladı. Yeni bir doktora gittim. Yine Lustral, Anafranil ve Abilify verdi.Ancak bunlar da hiçbir etki yapmıyor. Berbat hissediyorum. Anafranil 75lik günde 2 tane, Lustral 100lük 2 tane ve Abilify 5 lik 1,5 adet içiyorum.
    Yaklaşık 3-4 hafta oldu hiçbir etkisi yok, ne yapmam lazım sizce? Elektroşok vs bilen öneren var mı

SOS Acil yardım lütfen

Yorum

Eskiden bir kahve içsem dahi ilacın etkisini artırırdı, şimdi günde 4 fincan çok sert kahve içiyorum ilaçlar banamısın demiyor.

Yorum

Bunları sana bir doktorun yazdığını düşünemiyorum. Manyak eder bu kadar ilaç adamı.

Yorum

Doktor yazdı lakin hiçbir etkisi yok. Prof.Dr yazdı hem de. Ne yapmalıyım? Elektroşok mu ilaç değişikliği mi acaba

Yorum

Elektroşok, bir hastanın yığınla doktor ve ilaç deneyip, en çaresiz kaldığı anlarda mecburiyetten başvurduğu bir yöntemdir. İyi bir yöntem olduğunu düşünmüyorum, bir işe de yaradığını sanmıyorum ama zararı olmuyor galiba en azından. Sana sadece zaman kaybı olur. O kadar ilacı ata verseler at uyuşur. Cinsel yönden de çok isteksiz yapar insanı bu dozaj.

Yorum

İlaçlar bir süre sonra down regulation ile işe yaramaz oluyor. Seraquel denen canavar ilaç bile bir süre sonra bende etki etmemeye başlamıştı uyku vermemeye ve anti- cholinergic etki göstermemeye başlamıştı. Beyin bir işlemci gibi değil; her girdi aynı çıkışı vermiyor. Electroconvulsive tedavi hakkında pek bir şey demek istemiyorum çok ilkel bir yöntem. Hala uygulanıyor mu bilmiyorum.
              Last edited by algea; 09-07-2014, 09:03 PM.

Yorum

bence beyin bünye ilaçları tanıyor ve haliyle etki yaratmıyor. peki terapi falan denediniz mi yada sorunlarınız nedir anlatmak istemez misiniz?
                "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Rahatsızlığınız nedir?
                  Ayrıca kahve ilaçların etkisini artırmak yerini ilacın etkinliğini azaltır.

Yorum

haklısınız ilaçlar belli bir süre sonra etki etmemeye baslıyor ilaçları sizi biraz toplamıstır biraz ara verip tekrar baslasan olmaz mı ?

Yorum

Her geçen gün daha kötüye gidiyorum, doktorla konuşup elektroşok isteyeceğim

Yorum

İşleniyor...
                      X