Ulan ben harbiden çok şansız adamım bu gün iftardan sonra eniştemin dükkanına yardım etmeye gittim saat 11 e kadar çalıştım çıkınca elime 10 lira tutuşturdu çok zoruma gitti gururum incindi. ben hiç 10 liralık adammıyım ? ben bu hallere düşecek adammıydım Allah kahretsin hemi batsın bu dünya ....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ben bu hallere düşecek adammıydım ???
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: buhurizade View Postevet biz depresifler gurumuzu incitecek bir şeyler buluruz her zaman!
bir arkadaşım bana yardım etmek amacıyla hergün telefonla arıyordu!
ulan ben yardım alacak adam mıyım dedim gururum fena incindi ve onunla her türlü irtibatı kestim!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post10 lirayı almayacaktın. Maksat insan görmen, vakit geçirmen. 10 liraya falan gerek yok. Neyse bir dahakine alma dostum.
eve maksat vakit geçirmek muahabbet etmek ama şuda bir gerçek ki benimde paraya ihtiyacım var düzgün bir işe ihtiyacım var .. derdimi kimseye anlatamıyorum Allah kahretsin...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: poyraz_ View PostUlan ben harbiden çok şansız adamım bu gün iftardan sonra eniştemin dükkanına yardım etmeye gittim saat 11 e kadar çalıştım çıkınca elime 10 lira tutuşturdu çok zoruma gitti gururum incindi. ben hiç 10 liralık adammıyım ? ben bu hallere düşecek adammıydım Allah kahretsin hemi batsın bu dünya ............
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: MoRbİd View PostAbi senin acil iş bulman lazım. Bir de düşme olarak düşünme enişte aklı sıra iyilik yaptığını sanmış da verdiği paranın iş görmeyeceğini hesaplayamamış. Salla gitsin boşver üzüldüğünle kalırsın.
ah be kardeşim ben ne yapim neydim anlamadım ??? başımı alıp ben nereye ben gidim iş de çalmadığım kapı kalmadı gitmediğim yerkalmadı ...
Yorum
Yorum