Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ben bu hallere düşecek adammıydım ???

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Ben bu hallere düşecek adammıydım ???

Ulan ben harbiden çok şansız adamım bu gün iftardan sonra eniştemin dükkanına yardım etmeye gittim saat 11 e kadar çalıştım çıkınca elime 10 lira tutuşturdu çok zoruma gitti gururum incindi. ben hiç 10 liralık adammıyım ? ben bu hallere düşecek adammıydım Allah kahretsin hemi batsın bu dünya ....

Parayi almasaydin deseydin yardim icin yaptim ama madem almissin artik yapcak birsey yok 10 lira 10liradir
    Aciz insanlar yok olmasindan büyük bir haz aliyorum.
    GökTürk imp. Tong Yabgu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Bishido View Post
      Parayi almasaydin deseydin yardim icin yaptim ama madem almissin artik yapcak birsey yok 10 lira 10liradir

söyledim gerek yok dedim ama dinlemedi çok zoruma gitti valla gururum incindi..

Yorum

evet biz depresifler gurumuzu incitecek bir şeyler buluruz her zaman!
        bir arkadaşım bana yardım etmek amacıyla hergün telefonla arıyordu!
        ulan ben yardım alacak adam mıyım dedim gururum fena incindi ve onunla her türlü irtibatı kestim!

Yorum

10 lirayı almayacaktın. Maksat insan görmen, vakit geçirmen. 10 liraya falan gerek yok. Neyse bir dahakine alma dostum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: buhurizade View Post
            evet biz depresifler gurumuzu incitecek bir şeyler buluruz her zaman!
            bir arkadaşım bana yardım etmek amacıyla hergün telefonla arıyordu!
            ulan ben yardım alacak adam mıyım dedim gururum fena incindi ve onunla her türlü irtibatı kestim!
            senin durumun biraz farklı ama arkadaşın seni düşündüğü için aramış oabilir keşke benimde öyle arkadaşlarım olsa...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
              10 lirayı almayacaktın. Maksat insan görmen, vakit geçirmen. 10 liraya falan gerek yok. Neyse bir dahakine alma dostum.

eve maksat vakit geçirmek muahabbet etmek ama şuda bir gerçek ki benimde paraya ihtiyacım var düzgün bir işe ihtiyacım var .. derdimi kimseye anlatamıyorum Allah kahretsin...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: poyraz_ View Post
                Ulan ben harbiden çok şansız adamım bu gün iftardan sonra eniştemin dükkanına yardım etmeye gittim saat 11 e kadar çalıştım çıkınca elime 10 lira tutuşturdu çok zoruma gitti gururum incindi. ben hiç 10 liralık adammıyım ? ben bu hallere düşecek adammıydım Allah kahretsin hemi batsın bu dünya ....
                Abi senin acil iş bulman lazım. Bir de düşme olarak düşünme enişte aklı sıra iyilik yaptığını sanmış da verdiği paranın iş görmeyeceğini hesaplayamamış. Salla gitsin boşver üzüldüğünle kalırsın.
                ........

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MoRbİd View Post
                  Abi senin acil iş bulman lazım. Bir de düşme olarak düşünme enişte aklı sıra iyilik yaptığını sanmış da verdiği paranın iş görmeyeceğini hesaplayamamış. Salla gitsin boşver üzüldüğünle kalırsın.

ah be kardeşim ben ne yapim neydim anlamadım ??? başımı alıp ben nereye ben gidim iş de çalmadığım kapı kalmadı gitmediğim yerkalmadı ...

Yorum

İşleniyor...
                  X