ya yıllardır kendımı tıpın kollarına atmısım 1 adım bile iyilesme göremedım.işin kötu yanıda anında etkı gösteren xanax tarzı ilaclarıda cok bilmis gerizekalı türk doktorları yazmak istemıyorlar.bana ömur boyu antipsikotigi dayıyorsunuz xanaxa gelıncemı olmuyo.sırf sıkıntım gitsin hastanede belki benzoziazepin verırler diyere yatmayı dusunuyorum ama bı yandanda annem köye gidicek benıde göturmek istiyo.bu ilacları adamlar bi sekılde temın edıp 5er 10 ar atıyorlar bizim gibi gercekden anksıyte hastası olan kişilerde magdur oluyor
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ne yapacagımı şaşırdım
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Northstar View PostŞifayı veren Allah cc tır. İlaçLar vesiLe ve sebep tir... Boşuna iLaçLarda şifayı aramayın nasıl vücudun iLaç istiyorsa ruhunda yaradanını istiyor... Geçmiş oLsun kardeşim...Aklına takılan bişey olursa burdayım.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: hamilton10 View Postaferim oğlum siz böyle herseyi allahtan bekleyin şakamısınız nesiniz
Doktor a çık diyorsun tabiki gidicek gerekirse ilaç kullanıcak bunların hepsi sadece sebeptir sınavının bir parçasıdır. Biz Allah cc tan bekliyoruz kardeşim herşeyi sen nerden bekliyorsan beklemeye devam et...
Yorum
Yorum