Duyuru

Collapse
No announcement yet.

'kaybetmek' bir hobi haline geldi bende

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• 'kaybetmek' bir hobi haline geldi bende

sanki artık kaybetmekten zevk alıyorum. artık yarışlara kaybetmek için giriyorum. çünkü hep kaybettim, kaybediyorum, kaybedeceğim... kazananlar hep hak edenler. kaybedenler ise hak etmeyenler. ben ne hayatı, ne de başka bir şeyi hak ettim. ama üzülmüyorum da... işte bu korkutuyor beni. koyveriyorum her şeyi.

hayatı hak edenler koşarak ilerliyor o uzun yolda. kaybedenler ise ya durakta bekliyor, ya da geri dönüyor bir otobüsle. ben o durakta bekledim. hem de çok bekledim. ama bugün... bugün o otobüse binme vakti geldi... hayat; kazananlarındır. ve hayatı, hak edenlere bırakıyorum... güle güle kullanın...

Hayata adapte ol veya öl, kısa bir cümle ama anlamlı. Nerelerde hata yaptığını sorgulasan daha iyi çözüm bulursun. Hepten yanlış yapıyor olamazsın. Bir uzmandan yardım al bana kalırsa...

Yorum

bir hedefin olmadığı için olabilir mi kaybetmekten zevk alman... mazoşistce bir davranış ...
      bu sayede duyarsızlaşıyosun giderek... tedavi görmüyorsan acilen destek almalısın..

Yorum

alkole başla ikisi iyi gider

Yorum

Acılarına duyarsız olmak için bu yolu seçmişsin.
          Bence, hayattaki prensibin, yapabileceğinin en iyisini yapmak olsun. Yapabileceğinin en iyisini yapmak.
          Nereye gidersen git, neyi yaparsan yap, yapabileceğinin en iyisini yap.
          İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
          Malcolm X

Yorum

İşleniyor...
          X