Arkadaslar 3 4 aydir madde bağımlılığına bağlı anksiyete tedavisi görüyorum. sabahları lustral aksamlari risperdal iciyordum doktorum risperdali degistirip seroquel 25mg verdi. ilk zamanlara göre gerçekten cok iyiyim. doktorum risperdal yerine seroquel verdikten sonra uykularımda sıçramalar elektriklenme gibi şeyler olmaya başladı. uykuya dalabiliyorum ilaçsız uyumayı denedim bir gün ve rahat bir sekilde uyumustum. ama size garip gelebilir şöyle bir sorunum var; bazen uykuya dalarken kafamda sesler duyuyorum birileri konuşuyuromuş gibi sanki kafamin içinde birileri muhabbet ediyor ara sira oluyor bu bazen sürekli oluyor. ve sürekli 6 7 aydan fazla zaman oldu kulağım çınlıyor. bütün sorunlarım uyuyacağım zaman baslıyor. zifiri karanlıkta uyuyamıyorum hep tv acik uyuyorum cunku kapkaranlik oldugu zaman baktıgım her yer bulanıklaşıyor halisülasyon gibi oluyor böyle cızırtılı gibi benide en cok bu rahatsız ediyor. böyle şikayetleri olan bir hasta görmüşmüyüdünüz hiç çünkü bunları tek ben yaşıyorum zannediyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Böyle birseyi duyan yasayan yada gören varmi ?
Collapse
X
Yorum