.................................
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
katlanamamak
Collapse
X
-
Sayısız depresyon geçirince bu durumu biraz da oksub hafifletmeyi öğrendim.sonuçta bijaç kere atlatinca sabretmesi daha kolay oluyor.tabi önce ilacıni ihnal etme.fiziksel aktiviteler zor geliyor insana.sorunluluklarıni ne olursa olsun yerine getir.slow arabesk ağır müziklerden uzak dur.mesela ben macera romanrı okurdum.da vinci şifresi gibi.ya da kendine göre bişey ama duygusal ya da bilimsel kitaplar şikıcı olur bence bu dönemde.komedi ve aksiyon filmlrri izle.cevrende çenesi düşüklerle takıl.kafan şişşin.onkal zaten pek konuşmayan insanları sever.zaten firsatinda olmaz.
sabret.
Acil şifalar
Hayat kúcúk seylerden olusur.
Sen seversen búyúk olurlar..
Yorum
-
Dostum şu ramazan geçsin de bi çay içelim inşallah. Epeydir niyetlendik ama yapamadık.Orjinal yazı sahibi: antonio_montana View PostYediğimden içtiğimden keyif almıyorum hiçbirşey yapasim yok birşeyler yapmak için enerjim yok çabalamaktan yoruldum kendimi değersiz ikinci sınıf hissediyorum Herşey boş geliyor
Yaşama isteğim kalmadı hayatta bi amacım yok herşey anlamsız geliyor nerdeyse hergün allahım al canımı diyorum dayanamıyorum
"Sadece icimi dökmek istedim"
Yorum
Yorum