Duyuru

Collapse
No announcement yet.

katlanamamak

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• katlanamamak

.................................
    Last edited by indigo; 27-05-2015, 01:57 PM.

herhangi bir hastalık teşhisiniz var mı psikolojik olarak? depresyondasınız sanırım çok geçmiş olsun. kendinize bir uğraş bulun mesela ne bileyim komedi falan izlemenizi tavsiye ederim

Yorum

depresyonun belirtilerini yaşıyosun..ilaç kullanıyor musun?

Yorum

Sayısız depresyon geçirince bu durumu biraz da oksub hafifletmeyi öğrendim.sonuçta bijaç kere atlatinca sabretmesi daha kolay oluyor.tabi önce ilacıni ihnal etme.fiziksel aktiviteler zor geliyor insana.sorunluluklarıni ne olursa olsun yerine getir.slow arabesk ağır müziklerden uzak dur.mesela ben macera romanrı okurdum.da vinci şifresi gibi.ya da kendine göre bişey ama duygusal ya da bilimsel kitaplar şikıcı olur bence bu dönemde.komedi ve aksiyon filmlrri izle.cevrende çenesi düşüklerle takıl.kafan şişşin.onkal zaten pek konuşmayan insanları sever.zaten firsatinda olmaz.
        sabret.
        Acil şifalar

Hayat kúcúk seylerden olusur.
        Sen seversen búyúk olurlar..

Yorum

Dostum şu ramazan geçsin de bi çay içelim inşallah. Epeydir niyetlendik ama yapamadık.
          Orjinal yazı sahibi: antonio_montana View Post
          Yediğimden içtiğimden keyif almıyorum hiçbirşey yapasim yok birşeyler yapmak için enerjim yok çabalamaktan yoruldum kendimi değersiz ikinci sınıf hissediyorum Herşey boş geliyor
          Yaşama isteğim kalmadı hayatta bi amacım yok herşey anlamsız geliyor nerdeyse hergün allahım al canımı diyorum dayanamıyorum
          "Sadece icimi dökmek istedim"

Yorum

Ben senden çok çok daha kötü durumdayım.Nefes alıp verirken bile zorluk çekiyorum.Hayat o kadar sıkıyorki beni boğuluyormuş gibi oluyorum.

Yorum

aşağı yukarı çoğumuz aynı durumdayız ama insanlar içinde halimizdi gören anlayan yok bizde çaktırmıyoruz

Yorum

4 gündür forumda göremiyorum seni montana. Şehir dışına falan mı çıktınız bayram nedeniyle, herşey yolunda mı?

Yorum

İşleniyor...
                X