Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir akıl verin .!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bir akıl verin .!!

s.a aradaşlar bir derdim var şu aralar mağlum düzgün bir iş arıyorum bizim enişte ( ablamın kocası ) bakka tarzı bir dükkanı var bayrama kadar gel bana yardım et 3-5 harçlığın çıkar dedi bizde tamam deidk gittik yanına fakat nasıl diyeyim bilemedim bu enişte bir gün para veriyor bir gün vermiyor verdiği para günlük 15 -20 TL bıktım bende üstelik emri vaki yapıyor sabah saat 10 da gel diye sanki çok para veriyor ya bende bundan sonra gitmek istemiyorum her nekadar ablamın kocası da olsa elin iyisi olmaz sonuçta benimde ihtiyaçlarım oluyor para lazm banada beleş çalıştıktan sonra çok yer var bu işi yapacak siz söyleyin oraya gitmemek için hem bizimkilere hem enişteye ne bahane uydurmam lazım ???

ben olsam açıkça söylerdim. aklıma bir bahane gelirse buraya yazarım.
    ego sum qui sum ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: valar.morghulis View Post
      ben olsam açıkça söylerdim. aklıma bir bahane gelirse buraya yazarım.
      az önce anneme söyledm damadın böyle böyle yapıyor diye günlük en az 30 TL felan verse amenna ama 10 -20 tl ye çalışılmaz ayıp yani tamam işşsiz paramız yok ama alay eder gibi 15 -20 TL vermek ayıp bence....

Yorum

kendini kullandırtma hele akrabaysa hiç kullandırtma bence eniştenin yüzüne söyle ben bu şartlarda çalışmam de.
        ego sum qui sum ...

Yorum

hakla ilişkiler bölümünde eğitim de şunu derler di ucuz fiyat vereni almayın. insanın kalitesi ve becerisi fiyatta da belli olur. bence en düşük 50 de işsiz kal ama ucuza akraba yanında çalışma.
          "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View Post
            hakla ilişkiler bölümünde eğitim de şunu derler di ucuz fiyat vereni almayın. insanın kalitesi ve becerisi fiyatta da belli olur. bence en düşük 50 de işsiz kal ama ucuza akraba yanında çalışma.
            çok doğru,katılıyorum.
            ego sum qui sum ...

Yorum

kendini kullandırtma hele akrabaysa hiç kullandırtma bence eniştenin yüzüne söyle ben bu şartlarda çalışmam de.

valla haklısınız ama bunu onlara kibarca nasıl söylerim onu düşünüyorum hele eniştenin cins bir abisi var sormayın ... sinek herif benim yanımda çocuk gibi kardeşini azarlar para vermez sinek herifin teki acaba yarın işkurdan çağırdlar iş görüşmesne gidecem felan mı diyim ?

Yorum

ışte aslında eniştenin senin hakkındaki fikri işe yaramaz seni görüyor. e haliyle ancak 20 ücreti diyor. ama biraz ağır olsan sana gerçek manada fiyat sözlerdi. de enişte sevmiyorum çalışmayı orada. ama eğer istersen yardımcı olurum ama ücret almam falan de.
                "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

abi senin web sitesi vardı onunla uğraşacağım fln de.
                  ego sum qui sum ...

Yorum

ışte aslında eniştenin senin hakkındaki fikri işe yaramaz seni görüyor. e haliyle ancak 20 ücreti diyor. ama biraz ağır olsan sana gerçek manada fiyat sözlerdi. de enişte sevmiyorum çalışmayı orada. ama eğer istersen yardımcı olurum ama ücret almam falan de.
                    öyle olduğunu sanmıyorum pek ..
                    onun da aslında kötü bir niyeti yok benim işsiz olduğumu bildiği için gelsin hem bana yadım etsin hemde 3 -5 kuruş para veriyim diyor aslında en baştan bana dedi vereceğimiz para belki seni tatmin etmez dedi ama ben bu akdarını beklemiyordum ayrıca iş ağır akşama kadar mak indir mal bindir + nerde cins kafadan kırık adalar var hepsi dükkanda banzen kavga etmemek için kendimi zor tutyorum ...

Yorum

abi senin web sitesi vardı onunla uğraşacağım fln de.
                      site değilde galiba en iyisi açık açık söylemek ben yoruluyorum artık gelmiyecem diyecem sonuçta ben gitmeyince dükkan batacak deil ya .!!!
                      ama şunu anladım ki bu zamanda gemisini kurtaran kaptan hiç gelip sormazlar paran pulun var mı derdin sıkıntın var mı demezler...

Yorum

açık sözlülük en iyisi
                        ego sum qui sum ...

Yorum

açık sözlülük en iyisi

aynen açık açık diyecem her şeyi onlar para kazanacak köşe olacak diye ben needen kendimi parçalıyorum çok ihtiyacı varsa tutsunlar bir tane 17 yaşında eleman yardım etsin....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: poyraz_ View Post
                            s.a aradaşlar bir derdim var şu aralar mağlum düzgün bir iş arıyorum bizim enişte ( ablamın kocası ) bakka tarzı bir dükkanı var bayrama kadar gel bana yardım et 3-5 harçlığın çıkar dedi bizde tamam deidk gittik yanına fakat nasıl diyeyim bilemedim bu enişte bir gün para veriyor bir gün vermiyor verdiği para günlük 15 -20 TL bıktım bende üstelik emri vaki yapıyor sabah saat 10 da gel diye sanki çok para veriyor ya bende bundan sonra gitmek istemiyorum her nekadar ablamın kocası da olsa elin iyisi olmaz sonuçta benimde ihtiyaçlarım oluyor para lazm banada beleş çalıştıktan sonra çok yer var bu işi yapacak siz söyleyin oraya gitmemek için hem bizimkilere hem enişteye ne bahane uydurmam lazım ???
                            Akrabaya keşke hiç bulaşmasaydın ama bence açıkça söyle kendisine. çünkü adam seni elinde hissediyor. ne versem çalışır falan diye düşünüyor. bence biraz çalış ama çok iyi çalış yani sana ihtiyacı olduğunu anlasın sonra da deki abi ben başka bir iş buldum daha iyi ücret teklif ediyorlar oraya mı gitsem gibisinden imada bulun adam bu sefer seni kaybetmemeye çalışır entrika yap entrika ya da apaçık de istemiyorum diye

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omercftc View Post
                              Akrabaya keşke hiç bulaşmasaydın ama bence açıkça söyle kendisine. çünkü adam seni elinde hissediyor. ne versem çalışır falan diye düşünüyor. bence biraz çalış ama çok iyi çalış yani sana ihtiyacı olduğunu anlasın sonra da deki abi ben başka bir iş buldum daha iyi ücret teklif ediyorlar oraya mı gitsem gibisinden imada bulun adam bu sefer seni kaybetmemeye çalışır entrika yap entrika ya da apaçık de istemiyorum diye

ailemle konuştum usta gitmeyecemm artık hem ben bulaşmadım onlara o çağırdı dükkanda kimse yok gelsin yardım etsin diye bizde mecbur gittik sonra iş bu boyuta geldi neyse artık gitmeyecem ne düşünürse düşünler benim derdim bana yeter zaten kafamda bin tane sıkıntı var ...

Yorum

İşleniyor...
                              X