ulan arkadaş ne kadar rahat insanlar var gitmeyecem dedim hala durmadan beni arıyorlar dükkana gel diye ben açmıyınca annemi babamı arıyorlar bende mecburen iftardan önce gittim biraz yardım ettim para vermiyorlar mı ya şurdan bir iftarlık al kedine diyorlar ne biçim insanlar bunlar ???
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bir akıl verin .!!
Collapse
X
-
Adam resmen senle dalga geçiyor. MECBUR olsan da GİTME. Koy tavrını ya ! Ayıp mı olur? Onun yaptığı ayıp. Adama bak iftarlık al kendine diyormuş,sanki dilenciye sadaka veriyor.Hem senin emeğinin karşılığını vermiyor ki bu adam hala niye gidiyorsun. Bak hocam ben kaç kez garsonluk yaptım,çalıştığım otel sayısını,restaurant sayısını bilmiyorum ama kendi kendime bir karar verdim."Bundan sonra garsonluk yapmayacağım" dedim ve o günden sonra elime tepsi almadım.İşsiz de gezsem,aç da kalsam yapmayacağım diyorum. Ayrıca biraz sakin ol ne bilim Allah'a dua et(inancın varsa) elbet sen de bir gün düzgün bir iş bulacaksın.Orjinal yazı sahibi: poyraz_ View Postulan arkadaş ne kadar rahat insanlar var gitmeyecem dedim hala durmadan beni arıyorlar dükkana gel diye ben açmıyınca annemi babamı arıyorlar bende mecburen iftardan önce gittim biraz yardım ettim para vermiyorlar mı ya şurdan bir iftarlık al kedine diyorlar ne biçim insanlar bunlar ???
Yorum

Yorum