Duyuru

Collapse
No announcement yet.

üstüme geliyo herşey sizde gelin :D

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: omercftc View Post
    çok güzel dedin hepimiz aynıyız şunun şurasında
    kardeş teşekkürler ama ben bilim adamı kadar zekiyim kibirli değilim herşeyimi veririm ama ezik birisiyim midem burkulur oturamam içimden küfür ediyorum kendime yıllardır anladım tatilde yine oldu cinsiyet değiştirmeyi bile istiyordum ama işte

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omercftc View Post
      şimdi farkettim de çok benziyoruz birbirimize bilim özellikle biyoloji ve modern fizikle çok ilgiliyim. yeni çıkan haberleri takip edip üzerine bende düşünüyorum acaba şöyle olsa nasıl olurdu falan diye. o beni mutlu ederdi baya. ama bizim sorunumuz istediğimiz şey uğruna fedakarlık yapmıyoruz ve bu daha da çıldırtıyor insanı
      aynen işte hep başkaları için plan yapıp onlar için ömrümüzü vericez ama onlar sadece insan biz makina gibiyiz kardeş

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cyberbird View Post
        aynen işte hep başkaları için plan yapıp onlar için ömrümüzü vericez ama onlar sadece insan biz makina gibiyiz kardeş
        bir de çok nankör olurlar. sen olanca iyiliği düşün planı yap adam sana sanki hiçbir şey olmamış gibi baksın. kendimi çok salak hissediyorum o an ama nafile

Yorum

iyi hissediyorsan onu da izle. nasıl davranmak istiyorsan öyle yap bir süre ve sonra radikal kararlar al bence
          ego sum qui sum ...

Yorum

Benimde herşey üstüme üstüme geliyor.Ne yapsam, ne etsem bilemiyorum.Bütün kötülükler beni buluyor.Keşke ölüp gitsem de kurtulsam......

Yorum

İşleniyor...
            X