Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Nefret,pislik,iğrenç bir insanim!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Nefret,pislik,iğrenç bir insanim!

Borderline a yakalandigim gune lanet olsun..birakin hayattan zevk almayi kendimden tiksiniyorum yasamak istemiyorum ailemin tek cocuguyum onlari uzmemek adina oturup olumu allahtan bekliyorum hep yalan konusuyorum nisanlima sevdigim insanlara karsi asiri alinganim hemen anormallesiyorum kollarim liseden kalma kesiklerle dolu ellerim cama 2 kere yumruk atmaktan paramparca cok utaniyorum kendimden cok!!!

yapacak birşey yok bunlarla yaşamayı öğreneceksin artık
    "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

bende borderlineyim.. senin yaptığın aşırılkları bnde yaptım.. canımın yandığı ve en katlanamayacağm noktada ya batıp ya çıkacaktm..
      inan ölemedim... mecbur çıkmak zorunda kaldm ve çıktm... çıkmak demek tamamiyle iyileşmek demek değil , kontrol altına almak demek...
      Ben kontrol altına aldm ve gayet iyiyim.. ama desteksiz kesinlikle olmaz.. yalnz ilaç önermiyorum..sadece terapi en yaralısı olacaktır..

Yorum

Şuan elimde, Kişilik Bozukluklarının Bilişsel Terapisi adlı bir kitap var ve Borderline için hem Davranışsal, hem Deneysel, hem Bilişsel hem de farmakolojik tedaviyi anlatan vak'a lar yer almakta. Gönül isterdi ki size buradan yardım edebileyim bu vakalar çerçevesinde ama bu yüzyüze iletişim isteyen birşey ve henüz bir psikolog değilim. Terapi görmeniz çok iyi olacaktır. Paranoid(kuşkucu) düşünceler eminim sizi yiyip bitirmekte ve sürekli çevrenizdekileri sizi sevip sevmedikleri yahut terkedip terketmeyecekleri konusunda sürekli sınamaktasınız. Cama yumruk atmalarınız da bu yüzden. Ümitsizliğe kapılmayınız.
        Psikolog.

Yorum

Psikoterapide aldm bir sure ama fayda goremedim ilaclarimla ofkemi biraz daha kontrol altina alabildim gercekten cok zor bir durum umarim bende kontrol altina alabilirim

Yorum

İşleniyor...
          X