Herkse iyi günler dilerim. Son 3-4 gündür epey rahatsızlanmaya başladım. ne bileyim her şeye sinirleniyorum ve kendimden de nefret etmeye başladım çevremdeki insanlardan da. Yalnız kalmaktan da nefret etmeye başladım. Babam üzerime çok baskı kurmaya başladı 2. senem olduğu için. her şeye kısıtlama getiriyor ama benim kişiliğim böyle değil. Yapmayacağım bir şeyi bir kişi yapma diye ısrar edince hiç yapmayacakken yapmaya başlayan biriyim. Babam telefonumu aldı. Hiçbir şekilde konuştuğun arkadaşın olmayacak diyor. Başarı takıntısı var adamda. Ama beni tanımıyor. Dün ilk kez babamla şiddetli bir şekilde tartıştım. Saygısızlık yapmadım ama baya tartıştım. Bana dediği şey: benim kötü yüzümü görmek istemezsin oldu. Resmen beni tehdit etti. Şimdi ister istemez babamı rakip olarak görüyorum. Canım söylediği şeylerin zıttını yapmak istiyor ve daha da kontrolsüz hale geçiyorum. Ve üstelik korkulu rüyam hastalık takıntısı yeniden hayatımı cehenneme çevirmeye başladı. Ne yapacağım bilmiyorum. Ailem o kadar başarıya endekslenmiş ki beni dinlemiyorlar bile. Şuan resmen bataklıktayım eve elimi tutup çekecek kimsem bile yok.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İlacın etkisi çok azaldı
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: hector34 View Postiyi günler sana da,zor bir durum..yalnız sabretmen ve kendi ayaklarının üzerinde durabilmen için bir meslek edinmen ve/veya okuman lazım.zamana da bırak..
Yorum
-
gerçekten zor..bilinçsiz aileler verdikleri tepkilerin çocuklarn psikolojileri üzerinde ne denli rol oynuyor bilmiyorlar..
kesinlikle okuluna devam edip kendine yetebildigin dönemleri sabırla beklemen gerek..
Her türlü problemlerini burada rahatlıkla yazabilir paylaşabilirsin bizlerle...Last edited by Efsun; 27-07-2014, 07:03 PM.
Yorum
-
Babam ile sorunlar yaşayan biri olarak, bu tür tartışmaların ömürlük konuşmamalara, küslüklere gitmesinden korkarım. İki tarafın da kendilerine göre doğruları vardır, gurur yaparlar, asla vazgeçmezler, inatlaşırlar ve birbirinden nefret ederler. Bababmla ben de bu süreci yaşadım, hada da yaşıyorum. Bababnın bu denli başarıya endekslenmesi, seni hiç sayması, mesleğini ve sıfatını bu kadar umursaması, çevreye övünmek ve alnı ak çıkmak için bu kadar üstelemesi hiç ma hiç hoş değil. Baban ancak hastalıklı bir birey yetiştirir. Sana söyleyeceğim, kesinlikle inatla çözülmüyor bu iş, bağırmakla da çözülmüyor. Baban ile oturup konuşacaksın, onun aklı ermiyor anlaşılan, senin aklın erecek. Birbirimize böyle davranmamalıyız, bana birşeyi zorla yap dedikçe daha çok tiksiniyorum, bana güven, size layık bir evladım vs. konuşacaksın. Her insnaın yola geleceği bir dil vardır ama inatla, kavgayla kimse yola gelmez. Ayrıca baban senin arkadaşın değil. Bir adım daha öndedir senden. Eşit şartlarda değilsiniz.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View PostBabam ile sorunlar yaşayan biri olarak, bu tür tartışmaların ömürlük konuşmamalara, küslüklere gitmesinden korkarım. İki tarafın da kendilerine göre doğruları vardır, gurur yaparlar, asla vazgeçmezler, inatlaşırlar ve birbirinden nefret ederler. Bababmla ben de bu süreci yaşadım, hada da yaşıyorum. Bababnın bu denli başarıya endekslenmesi, seni hiç sayması, mesleğini ve sıfatını bu kadar umursaması, çevreye övünmek ve alnı ak çıkmak için bu kadar üstelemesi hiç ma hiç hoş değil. Baban ancak hastalıklı bir birey yetiştirir. Sana söyleyeceğim, kesinlikle inatla çözülmüyor bu iş, bağırmakla da çözülmüyor. Baban ile oturup konuşacaksın, onun aklı ermiyor anlaşılan, senin aklın erecek. Birbirimize böyle davranmamalıyız, bana birşeyi zorla yap dedikçe daha çok tiksiniyorum, bana güven, size layık bir evladım vs. konuşacaksın. Her insnaın yola geleceği bir dil vardır ama inatla, kavgayla kimse yola gelmez. Ayrıca baban senin arkadaşın değil. Bir adım daha öndedir senden. Eşit şartlarda değilsiniz.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Efsun View Postgerçekten zor..bilinçsiz aileler verdikleri tepkilerin çocuklarn psikolojileri üzerinde ne denli rol oynuyor bilmiyorlar..
kesinlikle okuluna devam edip kendine yetebildigin dönemleri sabırla beklemen gerek..
Her türlü problemlerini burada rahatlıkla yazabilir paylaşabilirsin bizlerle...
Yorum
Yorum