Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lanet olsun böyle hayata! BIKTIM ARTIK....

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Lanet olsun böyle hayata! BIKTIM ARTIK....

.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .......
    Last edited by purpurea; 05-08-2014, 07:46 AM.
    Tecrübe hayatta yenilen kazıkların bileşkesidir.

bu zamana kadar dayandıysan bundan sonra da dayanabilirsin..fakat ömür boyu onlarla kalmayacağın için ayaklarının üzerinde durman lazım..iş imkanı olan bir bölüm okuyabilirsin özelde ya da devlette çalışabilirsin.şimdiden çalışmalara başla

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hector34 View Post
      bu zamana kadar dayandıysan bundan sonra da dayanabilirsin..fakat ömür boyu onlarla kalmayacağın için ayaklarının üzerinde durman lazım..iş imkanı olan bir bölüm okuyabilirsin özelde ya da devlette çalışabilirsin.şimdiden çalışmalara başla
      .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..................................................
      Last edited by purpurea; 05-08-2014, 07:47 AM.

Yorum

bak herkesin derdi farklı ve senden daha iyi durumda değiller..sen kendi derdini dayanılmaz görüyorsun ve kendi açından haklısın..burada cehennemi yaşayan o kadar çok kişi var ki..ama sabır diyoruz..benim tavsiyem budur,ister alırsın ister satarsın.

Yorum

Hayır böyle yazsan iyi. Ama ben derdimi anlatırken sen dalga geçer gibi yazının sonuna gülücük koyuyorsun bu hiç hoş değil. Benim sıkıntımın büyüklüğünü anlayamazsın sen.
          Last edited by purpurea; 05-08-2014, 07:47 AM.

Yorum

ben kimseyle dalga geçmedim.burada hepimiz aynı geminin yolcularıyız.biz birbirimize destek olmazsak kim olacak?
            kimse kimsenin sıkıntısının büyüklüğünü anlayamaz zaten.neyse,umarım daha faydalı tavsiyeler gelir.

Yorum

eğer bayan isen evet suan başını kuma göm ve iyi bir bölüm için eğitim için uğraş. eğer erkek isen ki 18 yaşında biri için bu yakinmalar çok saçma. hatta biraz ağırlığını koy nedir bu kavga dövüş de, ayıptır de. benim kardeşim 17 yaşında evimiz de tartışma çıkınca o susturur. birakmaz kimsenin sesi yükselsin ve ortalığı duru yapar. sende biraz kendine güven. sorunlar ömür boyu sürmez ya
              "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Derdini noktalarla anlatman, seni kimsenin anlamadığını düşündüğüne, kendini anlatamadığına, kimseden bir şey beklemediğine ve seni dinleyenlerin ürettikleri aptalca çözümlerden bıktığına işaret ediyor olabilir. Acın acımızdır. Söyle seni üzen nedir. Anlat hikayeni.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
                  Derdini noktalarla anlatman, seni kimsenin anlamadığını düşündüğüne, kendini anlatamadığına, kimseden bir şey beklemediğine ve seni dinleyenlerin ürettikleri aptalca çözümlerden bıktığına işaret ediyor olabilir. Acın acımızdır. Söyle seni üzen nedir. Anlat hikayeni.
                  Tabiki ben hikayemi noktalarla anlatmıyorum. ilk başta başımdan geçenleri normal şekilde anlattım. Bazı insanların olayları bilmeden yargılaması acımı hafife alması beni kahretmiştir. Ben bir psikoloji forumundan daha yardımsever insanlarla karşılaşmayı beklerdim ancak karşıma çıkan kişilerin egosu tavan yapmış ve benim daha ilk yazımda bile acılarımla dalga geçmeye yeltenecek kadar bana ve kendilerine saygısı olmayan hatta bence tüm psikolojik hastalara saygısız insanlardır. Bu kişileri karşıma çıkarmak Allah'ın taktiri olsa gerek. Herkese iyi günler dilerim.

Yorum

Arkadaşlar konuma lütfen yorum yapmayın. Konu kapanmıştır. İyi günler.

Yorum

İşleniyor...
                    X