.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .......
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Lanet olsun böyle hayata! BIKTIM ARTIK....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: hector34 View Postbu zamana kadar dayandıysan bundan sonra da dayanabilirsin..fakat ömür boyu onlarla kalmayacağın için ayaklarının üzerinde durman lazım..iş imkanı olan bir bölüm okuyabilirsin özelde ya da devlette çalışabilirsin.şimdiden çalışmalara başlaLast edited by purpurea; 05-08-2014, 07:47 AM.Tecrübe hayatta yenilen kazıkların bileşkesidir.
Yorum
-
bak herkesin derdi farklı ve senden daha iyi durumda değiller..sen kendi derdini dayanılmaz görüyorsun ve kendi açından haklısın..burada cehennemi yaşayan o kadar çok kişi var ki..ama sabır diyoruz..benim tavsiyem budur,ister alırsın ister satarsın.
Yorum
-
-
eğer bayan isen evet suan başını kuma göm ve iyi bir bölüm için eğitim için uğraş. eğer erkek isen ki 18 yaşında biri için bu yakinmalar çok saçma. hatta biraz ağırlığını koy nedir bu kavga dövüş de, ayıptır de. benim kardeşim 17 yaşında evimiz de tartışma çıkınca o susturur. birakmaz kimsenin sesi yükselsin ve ortalığı duru yapar. sende biraz kendine güven. sorunlar ömür boyu sürmez ya"Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka
Yorum
-
Derdini noktalarla anlatman, seni kimsenin anlamadığını düşündüğüne, kendini anlatamadığına, kimseden bir şey beklemediğine ve seni dinleyenlerin ürettikleri aptalca çözümlerden bıktığına işaret ediyor olabilir. Acın acımızdır. Söyle seni üzen nedir. Anlat hikayeni.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View PostDerdini noktalarla anlatman, seni kimsenin anlamadığını düşündüğüne, kendini anlatamadığına, kimseden bir şey beklemediğine ve seni dinleyenlerin ürettikleri aptalca çözümlerden bıktığına işaret ediyor olabilir. Acın acımızdır. Söyle seni üzen nedir. Anlat hikayeni.Tecrübe hayatta yenilen kazıkların bileşkesidir.
Yorum
Yorum