Söylemek istediğim bikaç şey var.niyetim kimseyi rencide etmek değil.art niyet olduğunu da düşünmüyorum.belki bi farkındalık,hassasiyet eksik diye düşünüyorum.
yani bu forumun sorun kıyaslama gibi bi fonksiyonunun olmadığını düşünüyorum.
Bazen karsimızdaki intiharın eşiginde biri olabilir.insanların yasına da dikkat ederek cevap yazalim.
Ćocukluğumuzda yaßadıgımız sorunlar alkolik bi koca kumar borcu gibi konulardan com daha ağırdır.ilk 7 yıl insanın hamuru yoğurulur ve fırınlanır.o arada hamura dökulen dikenleri ayıklamak cok zordur.kalbimizi kanata kanata çıkar.genelde çikaramayız zaten.pistikten sonra üzerine dökülen dikenleri silkeleyebilirsin.arkani dönup gidersin.
umarım anlatabilmişimdir.
Bu hassasiyeti unutmadan yorum yapmayı Öneririm.
yani bu forumun sorun kıyaslama gibi bi fonksiyonunun olmadığını düşünüyorum.
Bazen karsimızdaki intiharın eşiginde biri olabilir.insanların yasına da dikkat ederek cevap yazalim.
Ćocukluğumuzda yaßadıgımız sorunlar alkolik bi koca kumar borcu gibi konulardan com daha ağırdır.ilk 7 yıl insanın hamuru yoğurulur ve fırınlanır.o arada hamura dökulen dikenleri ayıklamak cok zordur.kalbimizi kanata kanata çıkar.genelde çikaramayız zaten.pistikten sonra üzerine dökülen dikenleri silkeleyebilirsin.arkani dönup gidersin.
umarım anlatabilmişimdir.
Bu hassasiyeti unutmadan yorum yapmayı Öneririm.
Yorum